AD

Αυτό θα συμβεί στο σώμα σου αν κάνεις διάδρομο κάθε μέρα, για 100 μέρες

Ένας άντρας επιχείρησε την απόλυτη αερόβια πρόκληση.

 

Στις αρχές Ιανουαρίου του 2016, ο χρήστης του Reddit Andrew LL πήρε την απόφαση να χάσει κιλά ακολουθώντας ευλαβικά μια δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες και εξασκούμενος καθημερινά πάνω σε κάποιο διάδρομο για 100 συνεχόμενες ημέρες. «Ο λόγος που πήρα τη συγκεκριμένη απόφαση ήταν επειδή, απλά, βαρέθηκα. Βαρέθηκα να νιώθω κουρασμένος, βαρέθηκα να “λιώνω” στις μπίρες, βαρέθηκα να είμαι εντελώς εκτός φόρμας. Έτρωγα σκουπίδια και δεν έκανα την παραμικρή άσκηση. Για όλους αυτούς τους λόγους, μια ωραία πρωία πήρα την απόφαση να αλλάξω τις διατροφικές μου συνήθειες και να εντάξω στην καθημερινότητά μου την άσκηση, μπας και “φτιάξω” κάπως την υγεία μου» εξηγεί.

Τα αποτελέσματα του «πειράματός» του Andrew LL μπορείς να τα δεις εδώ:

Κι εδώ, σε προφίλ, για καλύτερη αποτίμηση της προσπάθειας:

Ο αποφασιστικός Redditor κατάφερε, τελικά, να «βγάλει» από πάνω του μέσα σε τρεις περίπου μήνες δέκα (!) ολόκληρα κιλά. «Το σημαντικότερο, βέβαια, είναι ότι, πλέον, νιώθω γεμάτος υγεία και ενέργεια» διαβεβαιώνει.

Το χρήσιμο συμπέρασμα όλων αυτών; Αν και η αερόβια άσκηση σε συνδυασμό με μια προσεγμένη διατροφή αποτελεί την καλύτερη, ίσως, μέθοδο για να χάσεις κιλά, ο μόνος τρόπος για να «γραμμωθείς» υποτυπωδώς είναι κάνοντας βάρη ή, έστω, ασκήσεις που εκμεταλλεύονται το ίδιο το σωματικό σου βάρος. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να διατηρήσεις ανέπαφο και -γιατί όχι;- να αυξήσεις τον μυϊκό σου όγκο…

πηγή

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >