AD

Oι Peaky Blinders επιστρέφουν

Η ανάρτηση του Στίβεν Νάιτ, δημιουργού της δημοφιλούς σειράς, ενθουσίασε τους φανς των Peaky Blinders, που περιμένουν ήδη μια ταινία μεγάλου μήκους, με πρωταγωνιστή τον Κϊλιαν Μέρφι, που εν τω μεταξύ έγινε αστέρι πρώτου μεγέθους.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους θαυμαστές των «Peaky Blinders», της δημοφιλούς σειράς του BBC, που έσπασε ταμεία.

Ο δημιουργός της δραματικής σειράς της εποχής των 20s και 30s, Στίβεν Νάιτ έκανε μια επετειακή ανάρτηση για τα 10 χρόνια και τόνισε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

«Στα επόμενα 10 χρόνια…»: Το μήνυμα του δημιουργού του Peaky Blinders

Συγκεκριμένα, με αφορμή τη 10η επέτειο από την προβολή του πρώτου επεισοδίου στο BBC Two το 2013, ο Νάιτ έγραψε χαρακτηριστικά στα social media: «Φαίνεται απίστευτο ότι έχουν περάσει 10 χρόνια από τότε που ο Τόμι Σέλμπι οδήγησε για πρώτη φορά αυτό το μαύρο άλογο στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ. Η εκπληκτική παγκόσμια επιτυχία της σειράς οφείλεται στο ταλέντο και τη σκληρή δουλειά της πιστής ομάδας που την έκανε πραγματικότητα. Δέκα χρόνια μετά και η ιστορία δεν έχει ακόμη τελειώσει» αναφέρει χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους απίστευτους θαυμαστές μας τα τελευταία δέκα χρόνια. Στα επόμενα δέκα…».

Η ανάρτηση ενθουσίασε τους φανς των Peaky Blinders, πολλοί από τους οποίους σχολίασαν ότι θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση και δήλωσαν ότι ανυπομονούν να δουν τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Η σειρά «Peaky Blinders» με πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Μέρφι («Oppenheimer») ολοκληρώθηκε μετά από έξι σεζόν πέρυσι. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα σκαριά μια ταινία μεγάλου μήκους ως 7ο και τελευταίο κεφάλαιο ενώ φήμες υπάρχουν και για σειρές prequel ή spin-offs.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

O Κασσελάκης καταγγέλει ότι οι εφορευτικές επιτροπές δεν βρίσκουν νέα μέλη που ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή

Βολές κατά της ΚΕΦΕ εξαπέλυσε μέσω twitter ο Στέφανος Κασσελάκης αναφορικά με εκατοντάδες καταγγελίες και την απουσία γραμμών για την ταυτοποίηση των μελών.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Νίκολα Τέσλα αποκαλύπτει την αλήθεια για τις πυραμίδες

Οι Αιγυπτιακές Πυραμίδες της Γκίζας είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο θαυμαστά οικοδομήματα στον πλανήτη, αφού έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και της φύσης για χιλιάδες χρόνια και εξακολουθούν να στέκονται γερά.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αυτοφαγία | Πως η διαλειμματική δίαιτα και η άσκηση ανανεώνουν τα κύτταρά μας

Το σώμα μας βρίσκεται σε συνεχή κατάσταση ανανέωσης. Κάθε δευτερόλεπτο πεθαίνουν κύτταρα, ενώ δημιουργούνται νέα. Νέες πρωτεΐνες σχηματίζονται ενώ άλλες αποδομούνται

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >