AD

Τραγωδία για το ζευγάρι των Αυστριακών που είχαν χαθεί στο Πήλιο

Τραγικη κατάληξη φαίνεται ότι έχει η επιχείρηση εντοπισμού του ζεύγους των Αυστριακών τα ίχνη των οποίων χάθηkαν στα Ποτιστικά Πηλίου όταν παρασύρθηκε από το ρέμα η εξοχική κατοικία όπου έκαναν τις διακοπές τους.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά την περασμένη Παρασκευή (8/9) βρέθηκε σορός γυναίκας στην περιοχή της Παραλίας Θεοτόκου κοντά στη Λύρη του Νοτίου Πηλίου ενώ χθες, Τετάρτη, εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα στην παραλία Μουρτιά, επίσης στο στο Νότιο Πήλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες για τη σορό της γυναίκας έχει σταλεί δείγμα DNA στην ΕΛΑΣ η οποία με τη σειρά της το έστειλε σε συγγενείς της 32χρονης Μικαέλα στην Αυστρία, διαδικασία που θα χρειαστεί περίπου 20 ημέρες ακόμα για να ολοκληρωθεί.

Όσον αφορά τον σύζυγό της, τον 35χρονο Φιλ, οι πληροφορίες του  αναφέρουν ότι μολονότι ακόμα δεν έχει γίνει ταυτοποίηση, στη σορό του άνδρα που βρέθηκε στην Μουρτιά εντοπίστηκε ένα τατουάζ που οι αρχές γνωρίζουν ότι είχε και ο 35χρονος Αυστριακός.

 

mikaela1

 

filip

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί δύο εβδομάδες πριν τα ίχνη του να χαθούν, στο Πήλιο, έναν αγαπημένο τόπο γι’ αυτούς, τον οποίο η 35χρονη επισκεπτόταν οικογενειακώς από τα παιδικά της χρόνια, έναν τόπο που αγάπησε και ο σύζυγός της και αποφάσισαν εκεί να ενώσουν τις ζωές τους, στην Αργαλαστή.

Όταν ξέσπασε η καταιγίδα Daniel ζευγάρι των Αυστριακών που έμενε στο ίδιο συγκρότημα εξοχικών κατοικιών έφυγε από τα δωμάτια και κατάφερε να σωθεί ανεβαίνοντας στον λόφο της Ξινόβρυσης είχε πει στον Φίλιπ και την Μικιαέλα να τους ακολουθήσουν, αλλά εκείνοι αρνήθηκαν καθώς θεώρησαν πως είναι ασφαλείς μέσα στο σπίτι.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θεσσαλονίκη: Περιέλουσε με βενζίνη την εξώπορτα 65χρονου και πέταξε αναμμένο βαμβάκι για να τον κάψει

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ουγγαρέζος για Μουτίδου: «Είναι ψυχίατρος; Ψυχοθεραπεύτρια; Αυτό δεν είναι καν εξύβριση, είναι σοβαρό»

Στην τοποθέτηση της Σοφίας Μουτίδου για τον Απόστολο Γκλέτσο, συμπεριλαμβανομένης της ιατρικής “γνωμάτευσης” της ηθοποιού για τον συνάδελφο της, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μαζί με

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βραζιλία: Μυστήριο με τον θάνατο της «ανθρώπινης Barbie» – Τι αποκαλύπτει ο άνδρας που ήταν μαζί της τη μοιραία νύχτα

Σοκ προκάλεσε στη Βραζιλία ο θάνατος της Bárbara Jankavski, γνωστής ως «Boneca Desumana» ή «ανθρώπινη Barbie». Η 31χρονη βρέθηκε νεκρή στις 2 Νοεμβρίου και οι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ο Στράτος Τζώρτζογλου παίρνει θέση υπέρ της Σοφίας Μουτίδου: «Εγώ πάντως είχα πολλές σεξουαλικές προτάσεις, που όταν έλεγα “όχι”, μου έκοβαν τον δρόμο»

Σε μία νέα εξέλιξη, ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου απάντησε στο επεισοδιακό σκηνικό που εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Real View” στον αέρα του ΟΡΕΝ,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >