AD

Μετανιωμένη η Βάνα Μπάρμπα: “Λάθος που μεγάλωσα το παιδί μου μόνη. Θα μπορούσα να είχα επιστρέψει στη σχέση μου”

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Βάνα Μπάρμπα στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, στη μητρότητα, αλλά και στα μελλοντικά σχέδιά της.

 

Βάνα Μπάρμπα: Απόσπασμα από τα όσα δήλωσε στην εκπομπή

«Κάθε κακό που έρχεται στη ζωή μας έρχεται για να μας διδάξει, να μας δοκιμάσει. Πιστεύω πως ο άνθρωπος γίνεται καλύτερος μέσα από τον πόνο. Έχω άλλη ενσυναίσθηση πλέον. Έχω νοιάξιμο. Πιστεύω πως με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Ήμουν ματαιόδοξη και εγωίστρια. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας όταν έρχεται το κακό είναι να πολεμάμε το φόβο», είπε αρχικά η γνωστή ηθοποιός, αναφερόμενη στην περιπέτεια της υγείας της.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Τα δύο τελευταία χρόνια είχα μία κόπωση. Δεν ήθελα να δουλεύω. Έφτασα να μην μπορώ να περπατήσω, να μην έχω δύναμη καθόλου. Είμαι πολύ καλύτερα και έτοιμη να κάνω καινούριο κύκλο. Με τον Μητροπολίτη Φαναρίου, Αγαθάγγελο, φτιάνουμε έναν χώρο στην Τήνο που να μπορούν να πηγαίνουν οι κακοποιημένες γυναίκες και να βρίσκουν ένα καταφύγιο».

Αναφερόμενη στην τηλεόραση, η ηθοποιόςείπε πως την ενοχλεί το γεγονός, πως υπάρχουν καλλιτέχνες που παίρνουν διπλές και τριπλές εκπομπές. «Γιατί σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου; Θα μου πεις “το λες από ζήλια”. Ίσως να είναι και ζήλια, αλλά τι είδους ζήλια; Δεν είναι “γιατί αυτός και όχι εγώ” αλλά το ότι ο κόσμος περνάει δύσκολα. Εγώ θα ήθελα να αναβιώσουμε ξανά το “Καλλιτεχνικό καφενείο”».

Η Βάνα Μπάρμπα θυμήθηκε και τα καλλιστεία, όταν συμμετείχε σε αυτά. Είπε πως ενώ ήταν αγκαλιά με όλα τα κορίτσια, η μία έσπρωχνε την άλλη στην πραγματικότητα. «Μου βάζουν τρικλοποδιά και λίγο πριν βγω, μου πέφτουν τα παπούτσια και η κορδέλα. Μπορεί να μην το έκαναν εσκεμμένα αλλά πάνω στην ταραχή τους».

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που υπήρχαν πως στη σειρά «Λιακάδα» υπήρχαν τσακωμοί με τον Απόστολο Γκλέτσο, η ηθοποιός απάντησε πώς δεν ίσχυε κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, αποκάλυψε πως με τον Στράτο Τζώρτζογλου είχε πολλούς τσακωμούς γιατί ήταν εγωπαθής.

Μιλώντας για την μητρότητα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως: «Ήταν λάθος που μεγάλωσα το παιδί μου μόνη μου. Τα παιδιά έχουν ανάγκη και τους δύο γονείς. Θα μπορούσα να γυρίσω πίσω σε μία από τις σχέσεις, που με “χάραξε”».

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ο «Θίασος» στη Ριβιέρα

Στο πλαίσιο την ενότητας Μεγάλες Δευτέρες, Μεγάλες ταινίες που οργανώνει ο κινηματογράφος Ριβιέρα κάθε καλοκαίρι -προβάλλοντας την τελευταία Δευτέρα κάθε μήνα σημαντικές κλασικές ταινίες, πολύ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΤτΕ: Oι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν 8,8% τον Ιούνιο και 11% στο α΄ 6μηνο

Σύμφωνα με προσωρινά στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος (Ττε), το ταξιδιωτικό ισοζύγιο τον Ιούνιο του 2025 εμφάνισε πλεόνασμα 2.984,9 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 2.793,4 εκατ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τσεχία: Σχέδιο βουλευτή για την πρόσληψη δολοφόνου σκύλων προκαλεί προεκλογικούς τριγμούς

Στην Τσεχία μια από τις χώρες που αγαπούν περισσότερο τα σκυλιά στην Ευρώπη, βουλευτής από το κόμμα του αμφιλεγόμενου πρώην πρωθυπουργού Αντρέι Μπάμπις κατηγορείται ότι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Webometrics: Μεγάλη άνοδος για τις Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές στην κατάταξη Πανεπιστημίων

Μεγάλη άνοδο σημείωσαν οι Ανώτατες Στρατιωτικές Σχολές το 2024-2025, σε σύγκριση με την περσινή χρονιά, σύμφωνα με την ακαδημαϊκή κατάταξη της διεθνούς οργάνωσης Webometrics, η

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η άνοδος του τουρισμού στην Ανταρκτική μολύνει την ήπειρο, προειδοποιούν οι επιστήμονες

Η αύξηση των τουριστών και η ένταση των ερευνητικών δραστηριοτήτων αποτελούν ολοένα και μεγαλύτερη απειλή για την Ανταρκτική, σύμφωνα με επιστήμονες που προειδοποίησαν την Τετάρτη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις – κλοπές σε κοσμηματοπωλεία, εταιρείες, καταστήματα και οικίες

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας ενέχονται σε διαρρήξεις – κλοπές σε κοσμηματοπωλεία, εταιρείες, καταστήματα και

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >