AD

Πώς η Μέγκαν Μαρκλ πάτησε ξανά κάτω το βασιλικό πρωτόκολλο ;

Με σούπερ σέξι φόρεμα με κοψίματα στη Γερμανία 

 

Στο προσκήνιο βρέθηκαν αυτή την εβδομάδα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ καθώς επέστρεψαν στην Ευρώπη για τους Invictus Games, έναν φιλανθρωπικό σκοπό τον οποίο στηρίζουν και οι δύο.

Αυτή βέβαια που ξεχώρισε ήταν η δούκισσα του Σάσεξ, κυρίως λόγω των εμφανίσεών της, καθώς φόρεσε πάνω από δώδεκα διαφορετικά ρούχα. Κι ενώ τα περισσότερα σχέδια χαρακτηρίζονται από μινιμαλισμό και «σιωπηλή πολυτέλεια», με καθαρές γραμμές και ουδέτερους τόνους, στην τελετή λήξης της εκδήλωσης, η Μέγκαν Μαρκλ θέλησε να κάνει την έκπληξη με ένα σχέδιο που δε θα φορούσε ποτέ κατά τη διάρκεια της ζωής της στη βασιλική οικογένεια.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι άφησε στην άκρη τα λευκά, μπεζ και μαύρα χρώματα που χαρακτήριζαν τις επιλογές της τις τελευταίες ημέρες και επέλεξε ένα νέο φόρεμα σε πετρόλ μπλε απόχρωση.

Συνεχίζοντας την ξεκάθαρη πρόθεσή της να απομακρυνθεί από τη βασιλική της αισθητική προς όφελος μιας πιο celebrity εικόνας, επέλεξε ένα σχέδιο που, παρά το γεγονός ότι είναι απόλυτα κομψό και μοντέρνο, έχει αρκετές τολμηρές λεπτομέρειες που μας κάνουν να πιστεύουμε ότι δε θα το φορούσε στις επίσημες εκδηλώσεις ως δούκισσα του Σάσεξ.

Το πρώτο σημείο που ξεχωρίζει είναι το στράπλες ντεκολτέ. Αν και η είναι αλήθεια πως η συνυφάδα της Κέιτ Μίντλετον έχει φορέσει στράπλες φορέματα σε κάποια γκαλά, δεν είναι σύνηθες για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Το δεύτερο σημείο είναι το υλικό του, καθώς είναι κατασκευασμένο από δέρμα. Δεν είναι ένα απαγορευτικό υλικό για τις βασίλισσες ή τις πριγκίπισσες – η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας επιλέγει συχνά δερμάτινα κομμάτια – ωστόσο, το συγκεκριμένο φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ εντυπωσιάζει τόσο λόγω του υλικού όσο και του ανάγλυφου floral σχεδίου του.

Συγκεκριμένα, το φόρεμα από την Cult Gaia αξίας 1.000 ευρώ, είναι κατασκευασμένο από floral μοτίβα που έχουν κοπεί με λέιζερ και δίνουν ένα ανάγλυφο αποτέλεσμα που είναι τόσο πρωτότυπο όσο και σέξι.

Το πετρόλ αυτό φόρεμα της Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως τράβηξε την προσοχή και των θαυμαστών του βασιλικού στυλ, που το χαρακτήρισαν ως «ένα από τα καλύτερά της».

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >