AD

Θηρίο, κοστίζει όσο ένα σπίτι, έχει σοφέρ | Αυτό είναι το νέο, υπερπολυτελές αυτοκίνητο της Ελένης Μενεγάκη

Tην πρεμιέρα της εκπομπής της στο Mega έκανε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν η αγαπημένη παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη.

Όπως είπε, φέτος είναι κάπως διαφορετικά, γιατί αισθάνεται ότι όλοι τους είναι πιο χαλαροί. Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Καλησπέρα σας! Τώρα τι να σας πω; Ότι δεν χαίρομαι που δεν είμαστε εδώ; Ότι δεν χαίρομαι που σιγά σιγά που ανοίγει η χειμερινή τηλεοπτική σεζόν που κουμπώνει και το δικό μας πρόγραμμα; Εκεί στην ώρα του, μετά το δελτίο ειδήσεων του σταθμού; Αλλά να σας πω την αλήθεια, χαίρομαι γιατί φέτος, τρίτη χρονιά στο μεγάλο κανάλι μας, είναι η χρονιά που αισθάνθηκα ότι όλοι μας είμαστε όλοι πιο χαλαροί, σαν να μην έχουμε την αγωνία της πρεμιέρας;».

 

Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής «Ελένη» ο φακός απαθανάτισε την Ελένη Μενεγάκη έξω από τα στούντιο του Mega να μπαίνει στο αμάξι με τον προσωπικό οδηγό της.

Αναχωρώντας, η παρουσιάστρια χάρισε το μεγαλύτερο χαμόγελό της στους ρεπόρτερ που την περίμεναν υπομονετικά έξω από το στούντιο.

 

Ελένη Μενεγάκη

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και τον Νίκο Μουτσινά έξω από τα στούντιο του Mega, ο οποίος παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη μετά την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΪ.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >