AD

Πρεμίερα για την λαμπερή Μπέττυ Μαγγίρα

Μετά από το θρίλερ της μεταγραφής,  σήμερα (23.09.2023) η Μπέττυ Μαγγίρα και το «I Love Σου Κου» έκαναν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1.

Με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρμα και εξαιρετική διάθεση, η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της είπαν την πρώτη τους καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό, ανοίγοντας την πόρτα του… «I Love Σου Κου».

«Καλημέρα! Καλωσήρθατε στο «I love Sou Kou»! Καλωσήρθατε στο εξοχικό μας! Θα ζήσουμε όλες τις εποχές εδώ παρέα. Έχω πολύ τρακ… Πρεμιέρα είναι αυτή, έτσι είναι οι πρεμιέρες», ήταν τα πρώτα λόγια της Μπέττυς Μαγγίρα.

«Μια ανάσα θέλω να παίρνετε. Μια χαρά, μία διαφυγή από την καθημερινότητα και τη σκληρή επικαιρότητα που ζούμε τον τελευταίο καιρό. Κάθε Σαββατοκύριακο θα πίνουμε καφέ παρέα, θα περνάμε φανταστικά, θα χαλαρώνουμε. Θα περνάμε ωραία.

Θέλω να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 για τη μεγάλη αγκαλιά που άνοιξε για μένα και με υποδέχτηκε τόσο θερμά. Νιώθω πραγματικά εδώ σαν το σπίτι μου και μιας και νιώθω σαν το σπίτι μου, νομίζω ότι ήρθα για να ριζώσω. Αυτό θέλω να πω», πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και στη συνέχεια, παρουσιάσε την ομάδα της. «Επιτυχία όμως για μένα, δε κάνουν μόνο οι μονάδες, αλλά οι ομάδες», ανέφερε στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα και αμέσως υποδέχτηκε τους συνεργάτες της, Δημήτρη Μακαλιά, Τάσο Μπιμπισίδη και Τζο Κουτσοκώστα.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μητσοτάκης | Η κυβέρνηση των Σκοπίων να χρησιμοποιεί μόνο το όνομα Βόρεια Μακεδονία

ΗΠΑ και ΕΕ καταδίκασαν τη ρητορική της νέας κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονία Προειδοποίηση προς το VMRO να σταματήσει τις προκλήσεις και να σεβαστεί πληρως τη Συμφωνία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >