AD

Πρεμίερα για την λαμπερή Μπέττυ Μαγγίρα

Μετά από το θρίλερ της μεταγραφής,  σήμερα (23.09.2023) η Μπέττυ Μαγγίρα και το «I Love Σου Κου» έκαναν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1.

Με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρμα και εξαιρετική διάθεση, η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της είπαν την πρώτη τους καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό, ανοίγοντας την πόρτα του… «I Love Σου Κου».

«Καλημέρα! Καλωσήρθατε στο «I love Sou Kou»! Καλωσήρθατε στο εξοχικό μας! Θα ζήσουμε όλες τις εποχές εδώ παρέα. Έχω πολύ τρακ… Πρεμιέρα είναι αυτή, έτσι είναι οι πρεμιέρες», ήταν τα πρώτα λόγια της Μπέττυς Μαγγίρα.

«Μια ανάσα θέλω να παίρνετε. Μια χαρά, μία διαφυγή από την καθημερινότητα και τη σκληρή επικαιρότητα που ζούμε τον τελευταίο καιρό. Κάθε Σαββατοκύριακο θα πίνουμε καφέ παρέα, θα περνάμε φανταστικά, θα χαλαρώνουμε. Θα περνάμε ωραία.

Θέλω να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 για τη μεγάλη αγκαλιά που άνοιξε για μένα και με υποδέχτηκε τόσο θερμά. Νιώθω πραγματικά εδώ σαν το σπίτι μου και μιας και νιώθω σαν το σπίτι μου, νομίζω ότι ήρθα για να ριζώσω. Αυτό θέλω να πω», πρόσθεσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και στη συνέχεια, παρουσιάσε την ομάδα της. «Επιτυχία όμως για μένα, δε κάνουν μόνο οι μονάδες, αλλά οι ομάδες», ανέφερε στη συνέχεια η Μπέττυ Μαγγίρα και αμέσως υποδέχτηκε τους συνεργάτες της, Δημήτρη Μακαλιά, Τάσο Μπιμπισίδη και Τζο Κουτσοκώστα.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >