AD

Σοκ στην Πάτρα: Επίθεση Ρομά σε έγκυο

Στιγμές τρόμου έζησε την περασμένη Τετάρτη μια 22χρονη έγκυος στην Πάτρα όταν είδε, σύμφωνα με την καταγγελία της, δύο Ρομά να μπαίνουν στο σπίτι της και να την απειλούν απαιτώντας να τους δώσει το παιδί που θα γεννούσε, προκειμένου να το πουλήσουν.

Οι δύο Ρομά, ηλικίας 30 και 33 ετών, δεν έμειναν, μάλιστα, εκεί αλλά δύο 24ωρα αργότερα, το μεσημέρι της Παρασκευής συνάντησαν την 22χρονη στην πλατεία Ελευθερίας και επανέλαβαν τις απειλές και την απαίτησή τους να τους δώσει το παιδί που είχε εντωμεταξύ γεννήσει.

Σε βάρος των δύο Ρομά σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Tρόμος με διαρροή νερού μέσα στην καμπίνα αεροσκάφους κατά την διάρκεια της πτήσης

Αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερη κατάσταση βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι επιβάτες πτήσης της Air India, η οποία εκτελούσε δρομολόγιο από το Δελχί στο Γκάτγουικ του Λονδίνου.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Στικάκια» νικοτίνης προκάλεσαν λιποθυμία σε τρεις μαθητές Γυμνασίου στην Κρήτη

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι σε τρεις μαθητές Γυμνασίου στην Κρήτη προϊόντα νικοτίνης προκάλεσαν αδιαθεσία και λιποθυμία, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Απορρίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ το ενδεχόμενο δανεισμού των Γλυπτών του Παρθενώνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί ξανά να συγκροτηθεί μόνιμη Διαρκής Διακομματική Επιτροπή της Βουλής, ώστε όλα τα κόμματα να μετέχουν σε αυτόν τον αγώνα και να γνωρίζουν τι γίνεται.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Χάιντι Κλουμ ποζάρει με σέξι εσώρουχα για τα Χριστούγεννα αγκαλιά με την 19χρονη κόρη της

Για ακόμη μια φορά η συνεργασία της Χάιντι Κλουμ με την κόρη της, αυτή τη φορά για τη χριστουγεννιάτικη κολεξιόν εταιρείας εσωρούχων προκαλεί αναστάτωση και διχάζει τους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >