AD

Είδε μπροστά στα μάτια του να σκοτώνονται ο πατέρας και ο γιός του με την μοιραία Τζάγκουαρ

Ο 66χρονος παππούς είχε έρθει από την Γερμανία για τον γάμο του γιού του, τον οποίον και πάντρεψε πριν τρεις μέρες

 

Σοκ επικρατεί στην Πάτρα με το πολύνεκρο τροχαίο χθες το βράδυ, όταν η Jaguar που οδηγούσε 66χρονος εξετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός, ο τρίχρονος εγγονός του και η οδηγός ενός άλλου αυτοκινήτου.

Στην κάμπριο Jaguar επέβαιναν ο 66χρονος μαζί με τον τριών ετών εγγονό του και η σύζυγός του. Ο οδηγός με το παιδάκι βρήκαν τραγικό θάνατο, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η συνοδηγός του κάμπριο αυτοκινήτου.

Βαριά τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε και η 53χρονη οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, η οποία υπέκυψε μετά από κάποιες ώρες στα τραύματά της.

Νεκροί είναι, όπως γράφουν πατρινά ΜΜΕ, ο 66χρονος Δ.Σ., κάτοικος Νέας Παραλίας Πατρών, ο συνονόματος τρίχρονος εγγονός του και η 53χρονη Μ.Α., κάτοικος Ρίου.

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη χθες λίγο πριν τις 11 το βράδυ στη Νέα Εθνική Οδό στο ύψος της Πυροσβεστικής, όταν ο 66χρονος έχασε τον έλεγχο της Jaguar. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι το αυτοκίνητο γλίστρησε σε νερά, καβάλησε το διαχωριστικό, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληξε πάνω στο αυτοκίνητο της 53χρονης που ήταν σταθμευμένο και μόλις το είχε βάλει μπροστά για να αναχωρήσει.

Πίσω από το αυτοκίνητο του 66χρονου που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα, ακολουθούσαν με άλλο αυτοκίνητο ο πατέρας (γιος του 66χρονου) και η μητέρα του τρίχρονου Δημήτρη, οι οποίοι δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ που έχουν υποστεί.

 Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος οδηγός ζούσε και εργαζόταν στην Κολωνία της Γερμανίας κι είχε έρθει στον τόπο καταγωγής του, την Πάτρα, για τον γάμο του παιδιού του, το οποίο  και πάντρεψε πριν λίγες ημέρες.
O 66χρονος και η σύζυγος του

Βίντεο σοκ -Τα πρώτα λεπτά μετά το φρικτό τροχαίο με τη Jaguar στην Πάτρα

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >