AD

Χώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Πάουλα Μπαντόσα;

Οι δυο αθλητές διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media πυροδοτώντας τις φήμες περί χωρισμού.

 

Ήταν από τα ζευγάρια που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, όχι μόνο του τένις αλλά και του παγκόσμιου star system, αφού συχνά τραβούσαν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους.

Ο λόγος για τον Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά και την Ισπανίδα τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα.

Το ζευγάρι δεν έχανε ευκαιρία να δείχνει πόσο ερωτευμένο είναι, αναρτώντας συνεχώς στα social media φωτογραφίες του από διακοπές, ταξίδια και… τρυφερές στιγμές που είχαν μαζί.

tsuitsi_2
tsitso
tsitso_1
Για φαγητό στο Salt Bae
tsitso_pa
tsitso_33_2

Ωστόσο κάτι παράξενο έγινε που προβλημάτισε όσους είχαν συνηθίζει να βλέπουν μαζί το αγαπημένο ζευγάρι.

Οι δυο αθλητές διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media πυροδοτώντας τις φήμες περί χωρισμού.

Μάλιστα, ακόμα και στον λογαριασμό που είχαν δημιουργήσει με όνομα tsitsidosa, δεν υπάρχει πλέον καμία φωτογραφία εκτός από εκείνη του προφίλ!

tsitsidosa

Υπενθυμίζεται ότι Πάουλα Μπαντόσα πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στην Αθήνα για να στηρίξει τον αγαπημένο της στο Davis Cup που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό στο Καλλιμάρμαρο.

Μάλιστα είχε βάλει τη ζακέτα από την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας και είχε βάψει τα νύχια της στο χρώμα της σημαίας της χώρας μας για να φωτογραφηθεί μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

bado112

Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει, τι έχει συμβεί μέχρι τώρα και οι δύο τους αποφάσισαν να μην έχουν κοινή παρουσία στα socila media.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >