AD

Πάνος Καμμένος &  Ευάγγελος Αποστολάκης | Μια φωτογραφία που λέει πολλά…

Σε μια φωτογραφία που λέει πολλά και σε μια επόμενη ανάρτηση του, ο Πάνος Καμμένος χωρίς να κατονομάζει κανέναν, απειλεί – έμμεσα – με πολιτική εξολόθρευση, όσους έχουν αντιρρήσεις, σε όσα πρωτοφανή συμβαίνουν, στο κόμμα με το οποίο συνεργάστηκε, συμπληρώνοντας έτσι και κάποια κομμάτια αυτού του περίεργου παζλ

 

Νέο «χτύπημα» έκανε μέσω twitter ο Πάνος Καμμένος, που μετά τη δημοσίευση κοινής φωτογραφίας με τον Ευάγγελο Αποστολάκη να χαμογελούν, προχώρησε και σε δεύτερη ανάρτηση, στην οποία, χωρίς να κατονομάζει τον επί των ημερών του αρχηγό ΓΕΕΘΑ, μίλησε για «αφουμιγκέισον» (Fumigation είναι ναυτικός όρος που αναφέρεται στην εξολόθρευση τρωκτικών από πλοία) που επίκειται από «έμπειρους Ναυτικούς» σε πολιτικούς σχηματισμούς.

Επί της ουσίας, ο πρώην συγκυβερνήτης του Αλέξη Τσίπρα μιλά για την τεχνική εξολόθρευσης τρωκτικών σε πλοία σημειώνοντας πως αντίστοιχες πρακτικές μπορούν να εφαρμοστούν και σε κόμματα.

«ΑΦΟΥΜΙΓΚΕΙΣΟΝ : Ναυτική ορολογία εξολόθρευσης τρωκτικών σε βαπόρι με σφράγισμα πορτών, φιλιστρινιών , λοιπών οπών, με χρήση χημικού καπνογόνου. Δεν θα το βρείτε στο Google εφαρμόζεται ενίοτε πλέον των πλοίων σε πολιτικούς σχηματισμούς από έμπειρους Ναυτικούς», ήταν η ανάρτηση του κ. Καμμένου.

Πάντως, προς επίρρωση των ισχυρισμών του κ. Καμμένου, όντως, οι πληροφορίες που έδωσε, τόσο για τη διαδικασία της εξολόθρευσης τρωκτικών, όσο και για την… προσαρμογή της σε κόμματα, δεν μπορούν να βρεθούν στο Google, καθώς όπως του επισημαίνουν, η διαδικασία δεν αποκαλείται «αφουμιγκέισον» αλλά… fumigation. 

Το fumigation, στο οποίο προφανώς αναφέρεται ο κ. Καμμένος και για το οποίο υπάρχει πλήθος αναφορών στο Google, αλλά μόνον επί πλοίων, είναι η διαδικασία καταπολέμησης παρασίτων μέσω της απεντόμωσης για την πρόληψη της εξάπλωσης των παρασίτων και άλλων οργανισμών μέσω της μεταφοράς εμπορευμάτων. Η διαδικασία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την εφαρμογή ενός υποκαπνιστικού αερίου στο φορτίο για την εξάλειψη όλων των ζωντανών παρασίτων και οργανισμών.

Να σημειωθεί ότι η παρέμβαση του κ. Καμμένου έρχεται μετά την επίθεση του Νίκου Φίλη κατά του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο παρομοίασε με τον Ντόναλντ Τραμπ. Πάνος Καμμένος και Νίκος Φίλης είχαν σφοδρή σύγκρουση κατά την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Είχε προηγηθεί δημοσίευση κοινής selfie με τον ναύαρχο

Τα ξημερώματα, ο Πάνος Καμμένος είχε αναρτήσει φωτογραφία με τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία και οι δύο – Πάνος Καμμένος και Ευάγγελος Αποστολάκης – ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό.

Δείτε την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου:

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >