AD

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ | Επισκέφτηκε σχολείο ΑΜΕΑ ο Κασσελάκης και μπούκαρε μέσα με παρκούρ

Θεαματική είσοδο έκανε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης σε σχολείο ΑΜΕΑ που επισκέφθηκε προκειμένου να κάνει αυτοψία στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες φοιτούν οι μαθητές και εργάζονται οι καθηγητές.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σήμερα στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας και κατά την είσοδό του στον χώρο, σκέφτηκε να δείξει και την άριστη φυσική του κατάσταση, καθώς… πήρε φόρα και πέρασε κάτω από τα κάγκελα σαν αίλουρος. 

Αφού συνομίλησε με τους καθηγητές και εξεπλάγην με την μικρή αίθουσα στην οποία στεγάζονται τα γραφεία 40 εκπαιδευτικών, ο ίδιος υποσχέθηκε να τους βρει άμεσα μεγαλύτερο χώρο αν το επιθυμούν, έταξε θέρμανση και διπλές εκτάσεις για τις σχολικές μονάδες. 

Σε ανάρτησή του που συνόδευσε με το βίντεο από την επίσκεψη στο σχολείο ΑΜΕΑ, έγραψε: «Αυτό που μετράει είναι η ψυχή κάθε παιδιού. Να βρίσκεται στο κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μπορεί να αναπτύσσεται. Δείτε στο βίντεο τις συνθήκες που αντίκρισα στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑΜΕΑ. Δείτε πόσα έχουμε να αλλάξουμε. Η σκέψη μου και η συμπαράστασή μου στο εκπαιδευτικό προσωπικό, τους ήρωες της καθημερινότητας».

Κατά την επίσκεψή του σε σχολείο με μαθητές ΑΜΕΑ, ξεκαθάρισε πως θα κάνει δωρεά aircondition, ενώ ψάχνει μεγαλύτερο χώρο για τη στέγασή του.

«Όλοι εσείς εδωπέρα δάσκαλοι, νοσηλευτές, όλοι είστε στον αγώνα, εδώ χτίζεται η κοινωνία» είπε αρχικά και έπειτα από μια πολύ «ζεστή» υποδοχή που του επιφύλαξαν.

Όταν ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου είδε τα προβλήματα που υπάρχουν σχολιάζοντας:

«Είστε πάνω από 40 εκπαιδευτικοί και πρέπει να χωράτε εδώ μέσα.

Που να χωρέσετε εδώ μέσα;

Αυτό είναι για δέκα άτομα.

Για να είχατε την πλήρη υποδομή που χρειάζεστε εδώ, θα θέλατε δύο φορές την κτιριακή υποδομή;

Δεν μπορούμε να βρούμε ένα χώρο, θα το βρω εγώ την επόμενη εβδομάδα αν θέλετε».

Στη συνέχεια ρώτησε τι χρειάζεται ο χώρος για θέρμανση και κλιματισμό και πόσα χρήματα χρειάζονται, ενώ υπογράμμισε:

«Αυτό που μετράει είναι η κάθε ψυχή ενός παιδιού, να μπορεί να αναπτύσσεται».

Στο σχετικό ποστάρισμά του στα Social Media ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε:

«Αυτό που μετράει είναι η ψυχή κάθε παιδιού.

Να βρίσκεται στο κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μπορεί να αναπτύσσεται.

Δείτε στο βίντεο τις συνθήκες που αντίκρισα στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑΜΕΑ.

Δείτε πόσα έχουμε να αλλάξουμε.

Η σκέψη μου και η συμπαράστασή μου στο εκπαιδευτικό προσωπικό, τους ήρωες της καθημερινότητας».

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Tρόμος με διαρροή νερού μέσα στην καμπίνα αεροσκάφους κατά την διάρκεια της πτήσης

Αντιμέτωποι με μια ιδιαίτερη κατάσταση βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες οι επιβάτες πτήσης της Air India, η οποία εκτελούσε δρομολόγιο από το Δελχί στο Γκάτγουικ του Λονδίνου.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Στικάκια» νικοτίνης προκάλεσαν λιποθυμία σε τρεις μαθητές Γυμνασίου στην Κρήτη

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι σε τρεις μαθητές Γυμνασίου στην Κρήτη προϊόντα νικοτίνης προκάλεσαν αδιαθεσία και λιποθυμία, με αποτέλεσμα να διακομιστούν στο νοσοκομείο.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Απορρίπτει ο ΣΥΡΙΖΑ το ενδεχόμενο δανεισμού των Γλυπτών του Παρθενώνα

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί ξανά να συγκροτηθεί μόνιμη Διαρκής Διακομματική Επιτροπή της Βουλής, ώστε όλα τα κόμματα να μετέχουν σε αυτόν τον αγώνα και να γνωρίζουν τι γίνεται.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Χάιντι Κλουμ ποζάρει με σέξι εσώρουχα για τα Χριστούγεννα αγκαλιά με την 19χρονη κόρη της

Για ακόμη μια φορά η συνεργασία της Χάιντι Κλουμ με την κόρη της, αυτή τη φορά για τη χριστουγεννιάτικη κολεξιόν εταιρείας εσωρούχων προκαλεί αναστάτωση και διχάζει τους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >