AD

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ | Επισκέφτηκε σχολείο ΑΜΕΑ ο Κασσελάκης και μπούκαρε μέσα με παρκούρ

Θεαματική είσοδο έκανε σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης σε σχολείο ΑΜΕΑ που επισκέφθηκε προκειμένου να κάνει αυτοψία στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες φοιτούν οι μαθητές και εργάζονται οι καθηγητές.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε σήμερα στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας και κατά την είσοδό του στον χώρο, σκέφτηκε να δείξει και την άριστη φυσική του κατάσταση, καθώς… πήρε φόρα και πέρασε κάτω από τα κάγκελα σαν αίλουρος. 

Αφού συνομίλησε με τους καθηγητές και εξεπλάγην με την μικρή αίθουσα στην οποία στεγάζονται τα γραφεία 40 εκπαιδευτικών, ο ίδιος υποσχέθηκε να τους βρει άμεσα μεγαλύτερο χώρο αν το επιθυμούν, έταξε θέρμανση και διπλές εκτάσεις για τις σχολικές μονάδες. 

Σε ανάρτησή του που συνόδευσε με το βίντεο από την επίσκεψη στο σχολείο ΑΜΕΑ, έγραψε: «Αυτό που μετράει είναι η ψυχή κάθε παιδιού. Να βρίσκεται στο κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μπορεί να αναπτύσσεται. Δείτε στο βίντεο τις συνθήκες που αντίκρισα στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑΜΕΑ. Δείτε πόσα έχουμε να αλλάξουμε. Η σκέψη μου και η συμπαράστασή μου στο εκπαιδευτικό προσωπικό, τους ήρωες της καθημερινότητας».

Κατά την επίσκεψή του σε σχολείο με μαθητές ΑΜΕΑ, ξεκαθάρισε πως θα κάνει δωρεά aircondition, ενώ ψάχνει μεγαλύτερο χώρο για τη στέγασή του.

«Όλοι εσείς εδωπέρα δάσκαλοι, νοσηλευτές, όλοι είστε στον αγώνα, εδώ χτίζεται η κοινωνία» είπε αρχικά και έπειτα από μια πολύ «ζεστή» υποδοχή που του επιφύλαξαν.

Όταν ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου είδε τα προβλήματα που υπάρχουν σχολιάζοντας:

«Είστε πάνω από 40 εκπαιδευτικοί και πρέπει να χωράτε εδώ μέσα.

Που να χωρέσετε εδώ μέσα;

Αυτό είναι για δέκα άτομα.

Για να είχατε την πλήρη υποδομή που χρειάζεστε εδώ, θα θέλατε δύο φορές την κτιριακή υποδομή;

Δεν μπορούμε να βρούμε ένα χώρο, θα το βρω εγώ την επόμενη εβδομάδα αν θέλετε».

Στη συνέχεια ρώτησε τι χρειάζεται ο χώρος για θέρμανση και κλιματισμό και πόσα χρήματα χρειάζονται, ενώ υπογράμμισε:

«Αυτό που μετράει είναι η κάθε ψυχή ενός παιδιού, να μπορεί να αναπτύσσεται».

Στο σχετικό ποστάρισμά του στα Social Media ο Στέφανος Κασσελάκης σημείωσε:

«Αυτό που μετράει είναι η ψυχή κάθε παιδιού.

Να βρίσκεται στο κατάλληλο περιβάλλον ώστε να μπορεί να αναπτύσσεται.

Δείτε στο βίντεο τις συνθήκες που αντίκρισα στο Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Καλλιθέας, ένα σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με μαθητές ΑΜΕΑ.

Δείτε πόσα έχουμε να αλλάξουμε.

Η σκέψη μου και η συμπαράστασή μου στο εκπαιδευτικό προσωπικό, τους ήρωες της καθημερινότητας».

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >