AD

Ανατροπή σε υπόθεση με διαδοχικούς βιασμούς 28χρονης από την ιατροδικαστική εξέταση στην Πάτρα

Η καταγγελία της 28χρονης στο newsit.gr προκάλεσε αίσθηση. Η κοπέλα μίλησε για διαδοχικούς βιασμούς στην Κυλλήνη με τις έρευνες να τρέχουν. Η ιατροδικαστική εξέταση ήρθε να ρίξει περισσότερο φως…

Ελεύθεροι αφέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου οι δύο άνδρες που κατηγορούνται πως βίασαν διαδοχικά μια 28χρονη κοπέλα. Η γυναίκα κατήγγειλε πως οι δύο άνδρες την βίασαν αρχικά σε ένα χωράφι και μετά σε μια παραλία ενώ όπως υποστήριξε αφού ολοκλήρωσαν το αρρωστημένο έργο τους, την εγκατέλειψαν και εξαφανίστηκαν.

Η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στην Πάτρα δεν έδειξε ευρήματα βιασμού, κακώσεις ή εκχυμώσεις που να επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα της καταγγέλουσας. Αρνητικοί ως προς το ενδεχόμενο του βιασμού, βρίσκονταν οι γονείς του νεότερου εκ των δύο συλληφθέντων ανδρών που μίλησαν στο Star.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι γονείς του νεότερου εκ των κατηγορουμένων, η κοπέλα είχε ξαναέρθει στο σπίτι τους και ήταν εγκάρδια.

Η 28χρονη είχε μιλήσει στο newsit.gr: «Αυτοί οι δύο με κορόιδεψαν. Μιλούσα μαζί τους έναν ολόκληρο χρόνο από το Facebook και μου είχαν τάξει ότι θα περνούσαμε καλά. Το Σάββατο, με πήγαν οι γονείς μου στον προαστιακό της Κορίνθου και έπειτα πήγα στο Κιάτο. Από εκεί πήρα το λεωφορείο για Πάτρα και εκεί ήρθε να με παραλάβει με το αυτοκίνητό του ο ένας από αυτούς και πήγαμε Κυλλήνη.

«Στην αρχή όλα ήταν τέλεια αλλά έως και την Κυριακή ο άλλος ήταν εξαφανισμένος. Όμως την Κυριακή το μεσημέρι, την ώρα που έτρωγα ήσυχα με τον έναν, τον πήρε τηλέφωνο ο άλλος και άκουσα να του λέει «είναι η γκόμενα εδώ» και τον προέτρεπε να συνευρεθούν ερωτικά με την 28χρονη.

Τότε όπως αναφέρει η άτυχη 28χρονη στο newsit.gr άλλαξαν όλα. «Πήρα την τσάντα μου και πήγα να φύγω. Με το που πάω να φύγω, έρχεται και ο δεύτερος στο σπίτι. Τα δύο καθίκια με άρπαξαν και με πήγαν σε ένα χωράφι κοντά στο σπίτι που βρισκόμασταν. Με βίασαν και οι δύο διαδοχικά. Ο ένας μου κρατούσε τα χέρια και ο άλλος με βίαζε». Και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως ισχυρίζεται η νεαρή γυναίκα «μετά με έβαλαν μέσα στο αμάξι και με πήγαν στο σπίτι του δεύτερου και με ξαναβίασαν. Και τα δύο μέρη ήταν πολύ ερημικά».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ο ισραηλινός στρατός θα στείλει «κατά κύματα» εντός του τρέχοντος μήνα φύλλα κατάταξης 54.000 υπερορθόδοξων εβραίων

Το ότι θα στείλει 54.000 φύλλα κατάταξης σε υπερορθόδοξους εβραίους, γνωστοποίησε ο ισραηλινός στρατός. Σημειώνεται πως οι εν λόγω επί δεκαετίες εξαιρούνταν από την στρατιωτική

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα ζητήσω καλεσμένο τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το θέμα είναι αν θα θέλει να έρθει»

Με αφορμή την πρεμιέρα του «Καλοκαιρινού ραντεβού» στο OPEN, όπου συμμετέχει και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Ιωάννα Μαλέσκου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Στην Κορυτσά αύριο, Δευτέρα, ο Γ. Γεραπετρίτης για τα εγκαίνια του κτηρίου «Σεφέρη» του Γενικού Προξενείου

Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, θα μεταβεί αύριο, Δευτέρα 7 Ιουλίου, στην Αλβανία, όπου θα τελεστούν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου κτηρίου «Σεφέρη» του Γενικού Προξενείου

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πούτιν: Η εποχή της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης είναι ξεπερασμένη

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε στους ηγέτες της ομάδας BRICS ότι η εποχή της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης είναι ξεπερασμένη και ότι το μέλλον ανήκει στις ταχέως αναπτυσσόμενες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ελληνικών συμφερόντων το πλοίο που δέχθηκε επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα – Δεν επέβαιναν Έλληνες ναυτικοί

Ελληνικών συμφερόντων είναι το πλοίο που δέχθηκε επίθεση νοτιοδυτικά της Χοντέιντα στην Υεμένη στη νότια Ερυθρά Θάλασσα και το οποίο πλέον βυθίζεται. Το πλοίο δεν

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >