AD

Νεκρός 55χρονος αναβάτης μηχανής μετά από τροχαίο στον Κηφισό

Τραγική κατάληξη είχε το σοβαρό τροχαίο με μηχανή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (29/9) στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 55χρονος αναβάτης της μηχανής έχασε κάτω από άγνωστες συνθήκες τον έλεγχό της στο ύψος του Allou Fun Park με αποτέλεσμα η μηχανή να ανατραπεί και ο ίδιος να βρεθεί σοβαρά τραυματισμένος στο οδόστρωμα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατ κατέληξε. Ο 55χρονος αναβάτης δεν φορούσε κράνος.

Το τροχαίο δυστύχημα εκτυλίχθηκε γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα. Λόγω του τροχαίου δυστυχήματος διεκόπη η κυκλοφορία στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα ανόδου στο ύψος της συμβολής της Κηφισού με την Πέτρου Ράλλη.

Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά. Για τον θανόντα νεκροψία-νεκροτομή.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρισμός: Αναμένεται «απογείωση» το 2023

Απογείωση του ελληνικού τουρισμού φανερώνουν τα στοιχεία των αεροπορικών αφίξεων που δημοσιοποίησε το INSETE, το ερευνητικό εργαλείο του ΣΕΤΕ για το 10μηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2023. Συγκεκριμένα την περίοδο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πάτερας δύο παιδιών ο άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του στο Μενίδι

Στη μέση ενός δρόμου στο Μενίδι, περίπου στις 21:30 χθες βράδυ ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στη φλόγες.  Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο στο Μενίδι είχε τραγική κατάληξη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βαρουφάκης: Τα Γλυπτά μόνιμα στο Μουσείο Ακρόπολης,με αντάλλαγμα περιοδικές εκθέσεις στο Βρετανικό

Προσκεκλημένος στην τηλεόραση του BBC, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, αναφέρθηκε στην πρόσφατη «διαμάχη» Σούνακ-Μητσοτάκη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και γιατί η μόνη αμοιβαία επωφελής λύση είναι η μόνιμη θέση τους στο εξαιρετικό Μουσείο της Ακρόπολης, με αντάλλαγμα περιοδικές εκθέσεις ελληνικών αρχαιοτήτων που θα κοσμούν την αίθουσα του Βρετανικού Μουσείου όπου σήμερα βρίσκονται τα Γλυπτά του Παρθενώνα».

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ανυπέρβλητες οι διαφορές μας με τον κ. Κασσελάκη, δηλώνει η Αχτσιόγλου

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα που συγκροτούμε θα παρουσιάσει ένα συνεκτικό σχέδιο μιας προοδευτικής, οικολογικής, αριστερής εναλλακτικής πρότασης για τη χώρα», αναφέρει η Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Από τύχη έχω ένα πανέμορφο μωρό που είναι ασφαλές»: Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση

Η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση είχε κοινοποιήσει την απόφασή της να απέχει από το Instagram και τα social media με μία post που πραγματοποίησε στις 18 Οκτωβρίου. Περίπου 1,5

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >