AD

O άντρας που έχασε 11 κιλά σε μόλις 2,5 ώρες και έσπασε κάθε ρεκόρ

Συνταξιούχος έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ

 

Ένας 69χρονος άνδρας από τη Ρωσική Δημοκρατία του Νταγκεστάν ισχυρίζεται ότι σημείωσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ για την ταχύτερη απώλεια βάρους, αφού φέρεται να έχασε πάνω από 11 κιλά κατά τη διάρκεια ενός αγώνα 2,5 ωρών.

Ο Bahama Aigubov είχε ήδη δει το όνομά του στο Ρωσικό Βιβλίο των Ρεκόρ το 2019 όταν έχασε 9,3 κιλά μετά από έναν αγώνα πέντε ωρών, αλλά πρόσφατα κατάφερε να καταρρίψει το δικό του ρεκόρ χάνοντας 11,1 κιλά σε 2,5 ώρες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα 21 χιλιομέτρων στη Μαχατσκάλα.

Ο Aigubov δεν μπορεί να αναγνωρίσει το ρεκόρ του στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, καθώς το Γκίνες δεν αναγνωρίζει επιτεύγματα στη γρήγορη απώλεια βάρους, ώστε να μην ενθαρρύνει τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε επικίνδυνα πειράματα, αλλά ο συνταξιούχος ισχυρίζεται ότι είναι ο πιο γρήγορος σε αυτό το… σπορ.

«Σε αυτά τα τριάμισι χρόνια, πολλοί προσπάθησαν να ξεπεράσουν το ρεκόρ μου, τόσο Αμερικανοί όσο και Ρώσοι. Οι Αμερικανοί δεν μπορούν να το κάνουν αυτό. 25 άνθρωποι το δοκίμασαν, ακόμη και επίλεκτοι στρατιωτικοί, περισσότεροι από τους μισούς κατέληξαν στο νοσοκομείο», είπε ο συνταξιούχος!

Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στο τζούντο, αλλά και την ελληνορωμαϊκή πάλη, ο Aigubov είχε μεγάλη εμπειρία στην απώλεια βάρους για αγώνες. Καυχιέται ότι στα νιάτα του μπορούσε να χάσει έως και 17 κιλά για αγώνες, αλλά από τότε γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Ωστόσο, κατάφερε να κερδίσει κάθε άλλο ανταγωνιστή όσον αφορά την απώλεια βάρους!

Η διατροφολόγος Oksana Lysenko είπε στο site KP.ru ότι 11 κιλά σε δύο ώρες είναι στην πραγματικότητα η απομάκρυνση νερού από το σώμα. Φυσικά, είναι πολύ προετοιμασμένος για αυτό και ξέρει πώς να τρέξει αλλά και έχει πίσω του προπόνηση και προετοιμασία. Ένας συνηθισμένος άνθρωπος που απλώς καθόταν στον καναπέ και αποφάσιζε να τρέξει μια τέτοια απόσταση χωρίς νερό, δεν πρέπει να το κάνει αυτό. Μετά από λίγα μόλις χιλιόμετρα, θα λιποθυμούσε!

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >