AD

H αφρόκρεμα του Χόλιγουντ στο σούπερ πάρτι του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ και η σύζυγός του, Αμάλ, υποδέχθηκαν τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλιγουντ στα ετήσια βραβεία Albie, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως είναι το απόλυτο glamorous ζευγάρι.

Τα βραβεία Albie διοργανώνονται από το Ίδρυμα Clooney Foundation For Justice, για «θαρραλέους υπερασπιστές της δικαιοσύνης που διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο γι’ αυτό που κάνουν».

Τα βραβεία πήραν το όνομά τους από τον δικαστή Άλμπι Σακς, έναν διεθνώς διάσημο Νοτιοαφρικανό νομικό, ο οποίος είχε φυλακιστεί και στη συνέχεια είχε εξοριστεί για τον ακτιβισμό του κατά του καθεστώτος του απαρτχάιντ.

Στους τιμώμενους εφέτος περιλαμβάνονταν μία ουκρανική ΜΚΟ, μία ακτιβίστρια κατά των βιασμών, από το Κονγκό, και οι δύο Ιρανοί δημοσιογράφοι που αποκάλυψαν την ιστορία της δολοφονίας της Μαχσά Αμινί, η οποία πυροδότησε την εξέγερση στη χώρα τους για την ελευθερία της γυναίκας.

Απαστράπτουσα η Αμάλ, «ιππότης» ο Τζορτζ Κλούνεϊ
Όσο για το λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ, η Αμάλ Κλούνεϊ φυσικά και ξεχώρισε με την παρουσία της, επιλέγοντας ένα λευκό φόρεμα με παγιέτες και μια μικρή ουρά, τα οποία συνδύασε με ίδιο clutch, ενώ εντυπωσιακό ήταν και το βραχιόλι της. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, από την άλλη, επέλεξε το χαρακτηριστικό μαύρο σμόκιν του, ποζάροντας περήφανος δίπλα στη λαμπερή σύζυγό του.

Το ζευγάρι φρόντισε να φωτογραφηθεί με πολλούς από τους παρευρισκόμενους της εκδήλωσης, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της Αμάλ, της Λιβανέζας δημοσιογράφου Μπάρια Αλαμουντίν.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την σύζυγό του Αμάλ και την πεθερά του, Μπάρια Αλαμουντίν
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ με τη σύζυγό του Αμάλ και την πεθερά του, Μπάρια Αλαμουντίν

Η αφρόκρεμα του Χόλιγουντ στη λαμπερή εκδήλωση
Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν πόζαραν επίσης με τη σχεδιάστρια μόδας Donatella Versace, η οποία φορούσε ένα διάφανο μπροκάρ φόρεμα.

Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ με την Donatella Versace
Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ με την Donatella Versace
Μεταξύ των καλεσμένων ήταν η Άντρα Ντέι, η οποία απέσπασε Όσκαρ για την ερμηνεία της ως Μπίλι Χόλιντεϊ στην πρόσφατη βιογραφική ταινία, καθώς επίσης και ο πρώην Τζέιμς Μποντ, Ντάνιελ Κρεγκ, με τη σύζυγό του Ρέιτσελ Βάιζ, αλλά και η Τζούλιαν Μπουρ με τον σύζυγό της, Μπαρτ Φρέντλιχ.

Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ με την Andra Day
Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ με την Andra Day

Η Σίντι Κρόφορντ, το διάσημο μοντέλο της δεκαετίας του 1990, παραβρέθηκε στην εκδήλωση με τον σύζυγό της, Ραντ Γκέρμπερ, ο οποίος δημιούργησε με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τον επιχειρηματία Μάικ Μέλντμαν την τεκίλα Casamigos.

ΗDiane von Furstenberg με τον εκατομμυριούχο σύζυγό της Μπάρι Ντιλερ
Η Diane von Furstenberg με τον εκατομμυριούχο σύζυγό της, Μπάρι Ντίλερ
Το «παρών» έδωσε και ο παλιός συμπρωταγωνιστής του Τζορτζ Κλούνεϊ, Ματ Ντέιμον. Η Σοφία Βεργκάρα εθεάθη επίσης με τη Χάιντι Κλουμ αλλά και την Κέιτ Μος, ενώ η Σκάρλετ Γιόχανσον ήταν άψογη με το αυστηρό μαύρο παντελόνι, που τόνιζε τέλεια το μικροσκοπικό της σώμα.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ με τη σύζυγό του Ρέιτσελ Βάις σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους
Ο Ντάνιελ Κρεγκ με τη σύζυγό του, Ρέιτσελ Βάις, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους

Η Αν Χαθαγουέι ήταν επίσης παρούσα, όπως και η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς, Μελίντα, με τη μικρή τους κόρη Φοίβη.

Η Μελίντα Γκέιτς με την κόρη της Φοίβη
Η Μελίντα Γκέιτς με την κόρη της Φοίβη

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρισμός: Αναμένεται «απογείωση» το 2023

Απογείωση του ελληνικού τουρισμού φανερώνουν τα στοιχεία των αεροπορικών αφίξεων που δημοσιοποίησε το INSETE, το ερευνητικό εργαλείο του ΣΕΤΕ για το 10μηνο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2023. Συγκεκριμένα την περίοδο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πάτερας δύο παιδιών ο άνδρας βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του στο Μενίδι

Στη μέση ενός δρόμου στο Μενίδι, περίπου στις 21:30 χθες βράδυ ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στη φλόγες.  Η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητο στο Μενίδι είχε τραγική κατάληξη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Βαρουφάκης: Τα Γλυπτά μόνιμα στο Μουσείο Ακρόπολης,με αντάλλαγμα περιοδικές εκθέσεις στο Βρετανικό

Προσκεκλημένος στην τηλεόραση του BBC, ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, αναφέρθηκε στην πρόσφατη «διαμάχη» Σούνακ-Μητσοτάκη για τα Γλυπτά του Παρθενώνα και γιατί η μόνη αμοιβαία επωφελής λύση είναι η μόνιμη θέση τους στο εξαιρετικό Μουσείο της Ακρόπολης, με αντάλλαγμα περιοδικές εκθέσεις ελληνικών αρχαιοτήτων που θα κοσμούν την αίθουσα του Βρετανικού Μουσείου όπου σήμερα βρίσκονται τα Γλυπτά του Παρθενώνα».

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ανυπέρβλητες οι διαφορές μας με τον κ. Κασσελάκη, δηλώνει η Αχτσιόγλου

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα που συγκροτούμε θα παρουσιάσει ένα συνεκτικό σχέδιο μιας προοδευτικής, οικολογικής, αριστερής εναλλακτικής πρότασης για τη χώρα», αναφέρει η Έφη Αχτσιόγλου σε συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Από τύχη έχω ένα πανέμορφο μωρό που είναι ασφαλές»: Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση

Η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση είχε κοινοποιήσει την απόφασή της να απέχει από το Instagram και τα social media με μία post που πραγματοποίησε στις 18 Οκτωβρίου. Περίπου 1,5

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >