AD

Μελία Κράιλινγκ | Ένα αστέρι γεννιέται ( και ήδη μεσουρανεί)

Η Μελία Κράιλινγκ, κόρη της δημοσιογράφου Κάτιας Δημοπούλου και του Αμερικανού Randall A. Kreiling, που πρωταγωνιστεί στην σειρά «Οι Πανθέοι», δεν είναι μόνο μια πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά και ένα αστέρι πρώτου μεγέθους.

 

Αν κανείς έχει παρακολουθήσει την σειρά Οι Πανθέοι, που αυτήν την εποχή προβάλλεται στον Σκάι, είναι αδύνατον να μην προσέξει την πρωταγωνίστρια, Μελία Κράιλινγκ, που υποδύεται την Μάρμω Πανθέου ( έναν ρόλο που σε κάποια παλιότεροι έκδοση του μυθιστορήματος είχε ερμηνεύσει η Κάτια Δανδουλάκη, που τώρα υποδύεται την θεία της }.

Δεν είναι μόνο το ότι είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, αλλά είναι η ποιότητα που αποπνέει τόσο η ομορφιά της , όσο και η συνολική παρουσία της.

Για τους θεατές της σειράς, το όνομα Μελία Κράιλινγκ, ήταν σε ,μεγάλο βαθμό άγνωστο. Δεν είναι όμως καθόλου άγνωστο στο Λος Άντζελες και στο Χόλιγουντ.

Η Μελία Κράιλινγκ είναι κόρη της πολύ αγαπητής στον δημοσιογραφικό κόσμο, δημοσιογράφου και διευθύντριας εντύπων, Κάτιας Δημοπούλου, που και εκείνη ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή ομορφιά της. Πατέρας είναι ο Αμερικανός Randall A. Kreiling.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

H Μελία Κράιλινγκ με την μητέρα της Κάτια Δημοπούλου

 

H Μελία γεννήθηκε στην Γενεύη της Ελβετίας, αλλά μεγάλωσε στην Αθήνα.

Παρακολούθησε μαθήματα σ την Εθνική Κρατική Σχολή Χορού και αυτό εξηγεί και την ποιοτική κίνηση της . Αργότερα μετακόμισε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Winchester και στη Βόρεια Σχολή Σύγχρονου Χορού στο Λιντς. Οι σπουδές της ολοκληρώθηκαν με μαθήματα υποκριτικής στο London School of Dramatic Art.

Η εντυπωσιακή και φρέσκια παρουσία της εξασφάλισε γρήγορα ρόλους, όπως στην ταινία Room to Forget, όπως και στις τηλεοπτικές σειρές Tyrant και The Last Tycoon, ενώ είχε και μια εντυπωσιακή εμφάνιση δίπλα στον Τζέρεμι Άιρονς , στην εξαιρετική σειρά  The Borgias.

Το 2018 συμμετείχε στο καστ της σειράς Salvation, ενώ στον δεύτερο κύκλο της σειράς ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Alycia.

Μέσα στα άλλα, είχε και έναν μικρό ρόλο στην αμερικάνικη ταινία Guardians of the Galaxy, που της έδωσε μεγαλύτερη αναγνώριση στον δύσκολο κόσμο του Χόλιγουντ. 

H πιο πρόσφατη εμφάνιση της είναι στην πασίγνωστη σειρά Emily in Paris.

Η συμμετοχή της στην ελληνική σειρά οι Πανθέοι, την έκανε για πρώτη φορά γνωστή και στο ελληνικό κοινό.

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί την εμφάνιση της Μελίας Κράιλινγκ,  σε μια από τις πιο γνωστές εκπομπές της αμερικάνικης τηλεόρασης, το Late Late Show με τον James Corden.

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >