AD

Από πρωθυπουργός έγινε μοντέλο η Σάνα Μαριν | Οι σικ αναρτήσεις της από το Παρίσι

Στα 37 της και μετά το διαζύγιό της αξιοποιεί αλλιώς το χρόνο της

 

Η Σάνα Μαρίν, πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας, παραιτήθηκε τον Σεπτέμβριο από την ηγεσία των Σοσιαλδημοκρατών κι έκτοτε ζει μια συναρπαστική καθημερινότητα. Η γυναίκα που καταγράφηκε ως η νεότερη πρωθυπουργός στην παγκόσμια ιστορία, όταν ανέλαβε το 2019, σε ηλικία 34 ετών, μοιράζει πλέον τον χρόνο της σε ταξίδια και μια πολυτελή ζωή.

Με μια μεγάλη συλλογή από πολυτελή φορέματα, ακριβά κοσμήματα και πολλά ταξίδια, η άλλοτε ισχυρή γυναίκα της χώρας, αναμφίβολα αξιοποιεί στο έπακρο τη νέα της ελευθερία. Πρόσφατα η 37χρονη ταξίδεψε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Βικτόρια Μπέκαμ και μοιράστηκε πολλά στιγμιότυπα από τη διαμονή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σάνα Μαρίν από το Παρίσι

Με μια μεγάλη συλλογή από πολυτελή ρούχα, ακριβά κοσμήματα και ταξίδια, η άλλοτε ισχυρή γυναίκα της χώρας, αναμφίβολα αξιοποιεί στο έπακρο τη νέα της ελευθερία.

Η καινούρια πραγματικότητα της Μαρίν περιλαμβάνει και μια μεγαλύτερη ελευθερία όχι μόνο στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική της ζωή, αφού πριν μερικούς μήνες υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον επί τρία χρόνια σύζυγό της, Μάρκυς Ράικονεν.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δήμαρχος Ωρωπού: Κινδύνεψαν σπίτια, σώθηκε ο οικισμός – Μεγάλη ζημιά γύρω από το Ασπροχώρι, κάηκε μεγάλο μέρος του δάσους

Σε ύφεση βρίσκεται πλέον η πυρκαγιά που ξέσπασε στο Ασπροχώρι Ωρωπού, σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής, ωστόσο η ζημιά στο φυσικό περιβάλλον παραμένει μεγάλη, όπως

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κένυα: Ο πρόεδρος Ρούτο ζητά από την αστυνομία να πυροβολεί «στα πόδια» τους διαδηλωτές που βιαιοπραγούν

Ο πρόεδρος στην Κένυα Ουίλιαμ Ρούτο είπε ότι οι αστυνομικοί θα πρέπει να πυροβολούν στα πόδια τους διαδηλωτές που λεηλατούν επιχειρήσεις, ώστε να τους εξουδετερώνουν,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γάζα: Η Χαμάς λέει ότι συμφώνησε να απελευθερώσει 10 ομήρους αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι «δύσκολες»

Η Χαμάς ανακοίνωσε απόψε ότι συμφώνησε να απελευθερώσει δέκα ομήρους στο πλαίσιο των συνομιλιών για την επίτευξη εκεχειρίας στη Λωρίδα της Γάζας. Σύμφωνα με την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >