AD

Κυψέλη | 57χρονος σε αμόκ κυνηγούσε με μπαλτά να σκοτώσει την ηλικιωμένη μητέρα του

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και κάλεσε για βοήθεια

 

Ο απόλυτος τρόμος εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Αθήνας! Για 3 ολόκληρες ώρες σε διαμέρισμα της Κυψέλης, 57χρονος άνδρας σε κατάσταση αλλοφροσύνης οπλισμένος με κουζινομάχαιρο και μπαλτά απειλούσε να σφάξει την ηλικιωμένη μητέρα του.

Τελικά, μετά από καταγγελία των περιοίκων που άκουσαν τις φωνές της μητέρας και τις εκκλήσεις της για βοήθεια, στην Αστυνομία, ο μεσήλικας «μαχαιροβγάλτης» με το κουζινομάχαιρο και τον τεράστιο μπαλτά, συνελήφθη οδηγήθηκε στο τμήμα της περιοχής και από εκεί στον εισαγγελέα.

Το σκηνικό του τρόμου, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να ξετυλίγεται αργά το βράδυ της Κυριακής (1.10.2023) για να κορυφωθεί το ξημέρωμα της Δευτέρας. Ήταν 23:40 όταν ο 57χρονος που διαμένει μαζί με την 78χρονη μητέρα του, άρχισε για ασήμαντη αφορμή να γίνεται επιθετικός απέναντί της.

Η γυναίκα αρχικά προσπάθησε να μην δώσει σημασία, όμως ο γιος της άρχισε προοδευτικά να χάνει τον έλεγχο του εαυτού του. Από τα μεσάνυχτα άρχισε να εκστομίζει ύβρεις εναντίον της μητέρας του για να φθάσει σε σημείο οριακό και επικίνδυνο για την 78χρονη.Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας μέσα σε αυτοκίνητο στην Κυψέλη – Δίπλα του βρέθηκε όπλο | Athens Voice

Λίγο μετά τις 02:30 και σε έξαλλη κατάσταση, αρπάζει ένα τεράστιο κουζινομάχαιρο και έναν μπαλτά μήκους 40 εκατοστών και αρχίζει να φωνάζει και να απειλεί την 78χρονη ότι θα την κατακρεουργήσει. Η γυναίκα βάζει τις φωνές και καλεί απελπισμένα σε βοήθεια.

Περίοικοι που ακούν τις φωνές, καλούν την Αστυνομία και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σήμα της ΕΛ.ΑΣ, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που μετέβησαν στην οδό Αστυπάλαιας για «σοβαρό επεισόδιο», εντόπισαν τον 57χρόνο να έχει στην κατοχή του ένα κουζινομάχαιρο συνολικού μήκους 37 εκατοστών, με μήκος λάμας 24 εκατοστών και ένα μπαλτά κοπής κρέατος συνολικού μήκους 40 εκατοστών με μήκος λάμας 27 εκατοστών.

Το αντικείμενο κατασχέθηκε ως πειστήριο ενώ σε βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακόμα, κατηγορείται για απειλή, εξύβριση, ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή και ενδοοικογενειακή βία, καθώς απείλησε και έβρισε τη μητέρα του. Οι πράξεις αυτές έλαβαν χώρα την 1η Οκτωβρίου 2023 και περί ώρα 23:00.

Ο κατηγορούμενος με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >