AD

 Το έχει αναφέρει αρκετές φορές η Κατερίνα Καινούργιου όμως σήμερα 5/10 θέλησε να το ξαναπεί. Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Νίκου Αποστολόπουλου για εκείνη, θέλησε να μιλήσει για τους πρώην της.

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια για άλλη μια φορά, στον αέρα της εκπομπής της στον Alpha, έχει τύχει πολλές φορές να είναι σε σχέση με κάποιον ευκατάστατο άνδρα και να τα πληρώνει όλα εκείνη.

kenourgiou2.jpg

«Πέρα από την πλάκα, δεν με ενδιαφέρει αν ο σύντροφός μου θα είναι επιχειρηματίας, αν θα έχει λεφτά… Και που είχα συντρόφους που υποτίθεται ότι είχαν χρήματα, εγώ τους πλήρωνα. Συγνώμη, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ήμουν με έναν άνθρωπο που δεν ήθελα να πιστεύει ότι τον ήθελα για τα λεφτά, αλλά φτάσαμε σε σημείο να τα κάνω όλα εγώ. Να πληρώνω εγώ, να αγοράζω εγώ…», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλω έναν άνθρωπο να τον θαυμάζω. Θέλω να μπει μέσα στο σπίτι και να νιώσω μια ασφάλεια, όχι οικονομική αλλά συναισθηματική», κατέληξε.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Δυσαρέσκεια στη Δύση για την πρόσκληση του Μακρόν στη Ρωσία για την επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία

Ο Λευκός Οίκος εμφανίζεται δυσαρεστημένος από την απόφαση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν να προσκαλέσει εκπρόσωπο της ρωσικής κυβέρνησης στον εορτασμό για την 80ή επέτειο της απόβασης στη Νορμανδία, τον προσεχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μητσοτάκης | Η κυβέρνηση των Σκοπίων να χρησιμοποιεί μόνο το όνομα Βόρεια Μακεδονία

ΗΠΑ και ΕΕ καταδίκασαν τη ρητορική της νέας κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονία Προειδοποίηση προς το VMRO να σταματήσει τις προκλήσεις και να σεβαστεί πληρως τη Συμφωνία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >