AD

Ρεμπέκα Λος | «Ο Μπέκαμ ήταν ο παντρεμένος, εγώ ήμουν αυτή που διασύρθηκε»

Η Ρεμπέκα Λος, η φερόμενη τρίτη γυναίκα στον γάμο του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, ξαναήρθε στο προσκήνιο με το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του διάσημου πρώην ποδοσφαιριστή, «Beckham» στο Netflix.

Ποια είναι όμως η γυναίκα που προκάλεσε προβλήματα στη σχέση ενός από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ξένης σόου μπιζ;

Η Λος είχε ερμηνεύσει ένα τραγούδι στο «X Factor», φορώντας ένα μίνι φόρεμα που δεν ήταν δική της επιλογή και ήταν, όπως θα θυμόταν αργότερα, «πολύ στενό, κοντό και ανοιχτό στο πίσω μέρος», υπό τις αποδοκιμασίες του κοινού.

Τα φωνητικά της ήταν άτονα, αλλά όταν η Σάρον Όζμπορν, η κριτής της σειράς «X Factor» του «ITV: Battle Of The Stars», της άσκησε κριτική, η επίθεση φάνηκε να είναι προσωπική.

«Δοκίμασε να κάνεις την αυριανή παράσταση με το βρακί σου. Θα βοηθούσε να ζεσταθεί η φωνή σου», είπε η Όζμπορν στη Λος, η οποία έδειχνε σοκαρισμένη καθώς η κριτής συνέχισε να αξιολογεί το χειρουργικά ενισχυμένο στήθος της και την κατηγόρησε ότι εκπέμπει «κακή αύρα».

Ο δημόσιος εξευτελισμός μιας αναμφισβήτητα ευάλωτης διαγωνιζόμενης από μια ισχυρή γυναίκα είναι δυσάρεστο να παρακολουθείται και αναμφίβολα δεν θα έβγαινε στις οθόνες το 2023. Αλλά ήταν τέτοια η φήμη της Λος ως μια γυναίκα που αναζητούσε την προσοχή και κατέστρεφε τον γάμο της το 2006, που η εν λόγω εκπομπή προσέλκυσε μόλις 48 παράπονα στον τηλεοπτικό παρατηρητή Ofcom.

Είχαν περάσει δύο χρόνια από τότε που πούλησε την ιστορία της υποτιθέμενης σχέσης της με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ στην εφημερίδα «News of the World» – ένα σκάνδαλο που είδε την όμορφη, εύγλωττη, με ιδιωτική εκπαίδευση κόρη διπλωμάτη, η οποία εργαζόταν ως βοηθός του ποδοσφαιριστή στη Μαδρίτη, να χαρακτηρίζεται ως μια σεξομανής που δεχόταν κάθε ευκαιρία που της προσφερόταν.

Εκπροσωπούμενη από τον ατζέντη Μαξ Κλίφορντ -που φυλακίστηκε για οκτώ χρόνια το 2014 για σεξουαλικά αδικήματα – πόζαρε γυμνόστηθη για ανδρικά περιοδικά και μίλησε για την κατάσταση του γάμου των Μπέκαμ (είπε ότι δεν θα κρατήσει).

Οι Μπέκαμς, εντωμεταξύ, ξεπέρασαν το σκάνδαλο για να χτίσουν το οικογενειακό τους brand, που σήμερα αξίζει περίπου 360 εκατομμύρια λίρες, και αρνήθηκαν να σχολιάσουν δημοσίως τους ισχυρισμούς. Μέχρι τώρα.

Σχεδόν 20 χρόνια μετά, το ζευγάρι ασχολήθηκε επιτέλους με τα επακόλουθα των ισχυρισμών στο τετραμερές ντοκιμαντέρ του Netflix, «Beckham» που ξεκίνησε την Τετάρτη. Η Βικτόρια περιέγραψε τους μήνες που ακολούθησαν το σκάνδαλο ως τους «δυσκολότερους» της ζωής της, ενώ ο Ντέιβιντ δήλωσε ότι «αισθανόταν σωματικά άρρωστος κάθε μέρα» καθώς πάλευε να σώσει το γάμο του. Και οι δύο, είπε, ένιωθαν ότι «πνίγονταν».

Τι γίνεται όμως με τη Ρεμπέκα Λος; Ήταν δικαιολογημένη η φήμη που απέκτησε ως η πιο μισητή γυναίκα στη Βρετανία; Σήμερα, 46

, είναι εκπαιδεύτρια γιόγκα και ζει απομονωμένη στα νορβηγικά βουνά με τον γιατρό σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά. Η ζωή της είναι σίγουρ ότι έχει αλλάξει δραματικά.

Αυτές τις μέρες η Λος σπάνια μιλάει στον Τύπο και οι αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνουν μια ειδυλλιακή εικόνα «θεραπευτικών περιπάτων», υδρομασάζ και headstands.

Ωστόσο, τα σημάδια, ίσως, είναι βαθιά. Η ίδια δήλωσε ότι «αλλοιώθηκε» από τη δοκιμασία και ότι «χρησιμοποιήθηκε για την τηλεθέαση και τη δημοσιότητα». Υπέφερε από κατάθλιψη και δήλωσε ότι «θα έχει πάντα αυτή την ετικέτα – ότι είναι το κορίτσι που ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με τον Μπέκαμ».

Και παρ’ όλη την τωρινή ζεν ζωή της, παραδέχτηκε ότι ένιωθε «ανίσχυρη» και είπε ότι, εκ των υστέρων: «Δεν μου έδιναν πάντα τις καλύτερες συμβουλές και δεν έπαιρνα πάντα τις καλύτερες αποφάσεις».

«Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι θα πιστεύουν πάντα ότι είμαι ένα απαίσιο άτομο», έχει πει. «Μερικές φορές παίρνεις αποφάσεις που αν κοιτάξεις πίσω, θα τις άλλαζες. Αλλά δεν μπορώ να αλλάξω τα πράγματα, οπότε τα αντιμετωπίζω όσο καλύτερα μπορώ».

Σίγουρα, η εκ των υστέρων ματιά προσδίδει ένα διαφορετικό φως σε μια γυναίκα που δεν ήταν τυπική υποψήφια για να εμπλακεί εξαρχής σε μια τόσο άθλια ιστορία.

Η κόρη του Ολλανδού διπλωμάτη Leendert Willem Alberto Loos Bartholdi και της Αγγλίδας συζύγου του Elizabeth, εκπαιδεύτηκε στο Runnymede College, ένα αποκλειστικό αγγλικό σχολείο κοντά στη Μαδρίτη, το οποίο κοστίζει 16.000 λίρες τον χρόνο, και περιγράφεται ως κάποια που «περπατά, μιλά και ντύνεται σαν κορίτσι από το Chelsea».

Αργότερα, εργάστηκε στον τραπεζικό τομέα προτού ασχοληθεί με τις δημόσιες σχέσεις, εντασσόμενη στο γραφείο της παγκόσμιας εταιρείας διαχείρισης SFX στη Μαδρίτη.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ