AD

Λίορ Ραζ | Ο πρωταγωνιστής της σειράς « Χάος» (Fauda) του Netflix στην πρώτη γραμμή της μάχης

Ο Λίορ Ραζ, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Χάος» (Fauda) η οποία προβάλλεται στο Netflix, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις πρώτες γραμμές του Ισραήλ.

Σύμφωνα με βίντεο που ανάρτησε στο X/Twitter, ο 51χρονος ηθοποιός φαίνεται μαζί με τον δημιουργό της σειράς, Avi Issacharoff, να πέφτει πίσω από έναν τοίχο καθώς οι πύραυλοι της Χαμάς εκτοξεύονται από πάνω.

«Συνοδευόμενος από τον Yohanan Plesner και τον Avi Issacharoff, κατευθύνθηκα προς τα νότια για να συμμετάσχω με τους εκατοντάδες γενναίους “αδελφούς στα όπλα” εθελοντές που εργάζονται ακούραστα για να βοηθήσουν τον πληθυσμό στο νότιο Ισραήλ. Μας έστειλαν στη βομβαρδισμένη πόλη Σντερότ για να φυγαδεύσουμε δύο οικογένειες», έγραψε ο Ραζ στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ο ρόλος του Ραζ στην επιχείρηση διάσωσης δεν έχει επιβεβαιωθεί από Ισραηλινούς αξιωματούχους.

Η επιτυχημένη σειρά «Fauda» (σημαίνει χάος στα εβραϊκά) βασίζεται στις πραγματικές εμπειρίες του Ισαχάρωφ στις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις. Η πρώτη σεζόν προβλήθηκε το 2015 και θα μεταδοθεί για πέμπτη σεζόν στην πλατφόρμα του Netflix.

Ο χαρακτήρας του Ραζ, Doron Kavillio, είναι ένας πράκτορας που κυνηγά έναν τρομοκράτη της Χαμάς που ονομάζεται «The Panther».

Επιπλέον, ο Ισραηλινός ηθοποιός έχει συμμετάσχει και σε διεθνείς παραγωγές, όπως στην ταινία «Mary Magdalene» δίπλα στον Χοακίν Φίνιξ και στο «6 Underground» με τον Ράιαν Ρέινολντς. Επίσης, αναμένεται να εμφανιστεί στο σίκουελ του «Gladiator» του Ρίντλεϊ Σκοτ.

Σε ανάρτησή του στο Instagram Story, ο Ραζ είχε δηλώσει στο παρελθόν: «Θυμηθείτε ποιος ξεκίνησε τη σφαγή. Η Χαμάς είναι μια οργάνωση που θέλει να καταστρέψει τους Εβραίους και δεν θέλει να μιλήσει για ειρήνη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες».

«Όταν ο πόλεμος αρχίσει και η Γάζα υποστεί τις απώλειες, θυμηθείτε ότι μπαίνουμε σε αυτόν τον πόλεμο με βαριά καρδιά, χωρίς να θέλουμε να σκοτώνουμε αθώους», πρόσθεσε ο Ραζ.

Τόσο ο Ραζ όσο και ο Ισαχάρωφ υπηρέτησαν στις ειδικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της υποχρεωτικής θητείας τους στον ισραηλινό στρατό.

Ο Ραζ γεννήθηκε στον οικισμό Ma’ale Adumim στη Δυτική Όχθη από πατέρα Ιρακινό και μητέρα Αλγερινή. Μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο, ο Ραζ στρατολογήθηκε στην αντιτρομοκρατική μονάδα, «Duvdevan», που σημαίνει «κεράσι στην κορυφή».

Έπειτα, ο Ραζ μετακόμισε στο Λος Άντζελες όπου εργάστηκε ως σωματοφύλακας του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η Χαμάς προειδοποιεί τους Παλαιστίνιους να μην έχουν καμία είδους επαφή με το Ανθρωπιστικό Ίδρυμα για τη Γάζα 

Το υπουργείο Εσωτερικών της κυβέρνησης της Χαμάς – που διοικεί τη Λωρίδα της Γάζας – προειδοποίησε σήμερα, Πέμπτη (3/7) τους κατοίκους του παράκτιου θύλακα να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συνάντηση του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη με τον διευθύνοντα σύμβουλο της RWE, δρ. Μάρκους Κρέμπερ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε το απόγευμα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της RWE AG, δρ. Μάρκους Κρέμπερ, στο Μέγαρο Μαξίμου. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νοσοκομείο Μεταξά: Εντυπωσιακή άνοδος στην αξιολόγηση των πολιτών – Αύξηση συμμετοχής 450%

Αξιοσημείωτη βελτίωση στην εικόνα του στην κοινωνία καταγράφει το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά», με βάση τις αξιολογήσεις πολιτών για το πρώτο πεντάμηνο του 2025. Ενδεικτικά

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σιδηροδρομικός Σταθμός Καρυάς Φθιώτιδας: Ιστορικός τόπος ως τεκμήριο ναζισμού στην Ελλάδα

Στον χαρακτηρισμό του χώρου του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Καρυάς στη Φθιώτιδα ως ιστορικού τόπου προχωρά το Υπουργείο Πολιτισμού, σε συνέχεια της θετικής γνωμοδότησης του Κεντρικού

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Ρώτησα το ChatGPT γιατί δεν έχω κοπέλα, με είπε γκρινιάρη»

“Είπε ότι έχω πάρα πολλή δουλειά και δεν δίνω την πρέπουσα σημασία στο να χτίσω την προσωπική μου ζω” αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Την ιδιαίτερη συνομιλία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χρήστος Δάντης: «Έχει καταλήξει όλος ο μουσικός κόσμος ότι το My Number One δε μου ανήκει»

«Μου έχει κάνει κακό αυτή η ιστορία», είπε ο Χρήστος Δάντης. Ο Χρήστος Δάντης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού». Ο συνθέτης και τραγουδιστής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >