AD

Μαίρη Χρονοπούλου: Το τελευταίο αντίο δεν θα είναι κηδεία, αλλά ένα μεγάλο πάρτι

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε φροντίσει να τακτοποιήσει κάθε λεπτομέρεια για τα όσα ήθελε να γίνουν μετά το θάνατό της. Και δεν ήθελε κηδεία. Ήθελε ένα πάρτι για να γιορταστεί η ζωή της. Και έτσι θα γίνει.

Την περασμένη Παρασκευή (06.10.2023) η είδηση ότι η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή, βύθισε τους πάντες στη θλίψη. Η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν μετά από την πτώση που είχε στο σπίτι της, στην Παιανία.

Έζησε 90 χρόνια, τα τελευταία δύσκολα εξαιτίας ατυχημάτων και προβλημάτων υγείας, αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Είχε διευθετήσει τα πάντα. Πώς θα γίνει αποτέφρωση, το φέρετρό της, το που θα τοποθετηθεί η τέφρα της. Είχε, επίσης, «διοργανώσει» το τελευταίο πάρτι. Ένα γλέντι για τη ζωή που έζησε.

Το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου θα πουν, την Παρασκευή (13.10.2023) στις 12:00, περισσότεροι από 200 φίλοι της και θαυμαστές της. Εκείνη, θα βρίσκεται σε ένα κάτασπρο φέρετρο, με ανάγλυφο λευκό άγγελο στο καπάκι του. Το πάρτι θα γίνει στο σπίτι της στην Παιανία, έναν χώρο που λάτρευε και είχε ζήσει μερικά από τα μεγαλύτερα πάρτι της ζωής της.

Τις λεπτομέρειες για το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου φέρνει στο φως η εφημερίδα Espresso και ο Γιάννης Αρμουτίδης. Στον κήπο του σπιτιού, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Παντού θα ακούγεται μουσική και με τον τρόπο αυτό θα αποχαιρετήσουν τη Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι.

Το πάρτι δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, παρά με μια μεγάλη γιορτή, όπως ήθελε η ίδια. Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Στη συνέχεια, η σορός θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Εκεί, στις 15:30 θα ακολουθήσει ένα αφιέρωμα – με εικόνες και ήχο – στη ζωή της.

Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα δουν τη Μαίρη Χρονοπούλου οι φίλοι της.

Η επιθυμία της ήταν η τέφρα της να τοποθετηθεί σε ειδική θέση στον κήπο του σπιτιού της στην Παιανία και στο μνημείο θα αναγράφεται: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τουρκία: Από ψεκασμό με χημικά στο ξενοδοχείο που διέμεναν η αιτία θανάτου μιας τετραμελούς οικογένειας τουριστών

Η αιτία θανάτου μιας τετραμελούς οικογένειας Τουρκο-Γερμανών που πέθαναν την περασμένη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη, πιθανότατα είναι η δηλητηρίαση από χημικές ουσίες, σύμφωνα με ιατροδικαστική έκθεση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιώργος Λάγιος: «Η εκπομπή μας με την Παπίλα στον ΑΝΤ1 ήταν ένα δράμα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου το “μυρίστηκε” και έφυγε»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Γιώργος Λάγιος, με αφορμή τη θεατρική παράσταση που ανεβάζει με θέμα τη σεξουαλική ζωή των ζευγαριών. Ο γνωστός

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πώς οι κινήσεις του Τραμπ αναδιαμόρφωσαν τη φαρμακοβιομηχανία το 2025

Οι Αμερικανοί πληρώνουν κατά μέσο όρο δύο έως τρεις φορές περισσότερο για πατενταρισμένα φάρμακα σε σχέση με τους Ευρωπαίους, εξαιτίας των αδιαφανών διαπραγματεύσεων για τις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μεσσηνία: Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν στη Μάλθη Οιχαλίας – Σε εξέλιξη η διαδικασία ταυτοποίησης

Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν τη Δευτέρα (17/11) το μεσημέρι σε πολύ δύσβατη περιοχή της Μάλθης, στον Δήμο Οιχαλίας, κινητοποιώντας άμεσα τις Αρχές. Τα λείψανα βρήκε διερχόμενος

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Έσπασε» η Χριστίνα Σάλτη μιλώντας για τη μητέρα της: «Την είδα στον ύπνο μου, περπατούσαμε κι εκείνη έστριψε σε ένα σπίτι με λουλούδια»

Καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου ήταν το πρωί της Τετάρτης (19/11) η Χριστίνα Σάλτη, με τις δύο γυναίκες να κάνουν μία ευαίσθητη και γεμάτη εξομολογήσεις κουβέντα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >