AD

Μαίρη Χρονοπούλου: Το τελευταίο αντίο δεν θα είναι κηδεία, αλλά ένα μεγάλο πάρτι

Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε φροντίσει να τακτοποιήσει κάθε λεπτομέρεια για τα όσα ήθελε να γίνουν μετά το θάνατό της. Και δεν ήθελε κηδεία. Ήθελε ένα πάρτι για να γιορταστεί η ζωή της. Και έτσι θα γίνει.

Την περασμένη Παρασκευή (06.10.2023) η είδηση ότι η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή, βύθισε τους πάντες στη θλίψη. Η γνωστή ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλευόταν μετά από την πτώση που είχε στο σπίτι της, στην Παιανία.

Έζησε 90 χρόνια, τα τελευταία δύσκολα εξαιτίας ατυχημάτων και προβλημάτων υγείας, αλλά δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Είχε διευθετήσει τα πάντα. Πώς θα γίνει αποτέφρωση, το φέρετρό της, το που θα τοποθετηθεί η τέφρα της. Είχε, επίσης, «διοργανώσει» το τελευταίο πάρτι. Ένα γλέντι για τη ζωή που έζησε.

Το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου θα πουν, την Παρασκευή (13.10.2023) στις 12:00, περισσότεροι από 200 φίλοι της και θαυμαστές της. Εκείνη, θα βρίσκεται σε ένα κάτασπρο φέρετρο, με ανάγλυφο λευκό άγγελο στο καπάκι του. Το πάρτι θα γίνει στο σπίτι της στην Παιανία, έναν χώρο που λάτρευε και είχε ζήσει μερικά από τα μεγαλύτερα πάρτι της ζωής της.

Τις λεπτομέρειες για το τελευταίο αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου φέρνει στο φως η εφημερίδα Espresso και ο Γιάννης Αρμουτίδης. Στον κήπο του σπιτιού, γύρω από την πισίνα και κάτω από τις ελιές, θα τοποθετηθεί κέτερινγκ, ενώ σερβιτόροι θα προσφέρουν γαρίδες, άφθονο κρασί και γλυκίσματα.

Παντού θα ακούγεται μουσική και με τον τρόπο αυτό θα αποχαιρετήσουν τη Μαίρη Χρονοπούλου οι αγαπημένοι της φίλοι.

Το πάρτι δεν θα έχει καμία σχέση με κηδεία, παρά με μια μεγάλη γιορτή, όπως ήθελε η ίδια. Το φέρετρο θα είναι ανοιχτό, ώστε να εναποθέσουν ένα λουλούδι οι φίλοι και οι θαυμαστές της.

Στη συνέχεια, η σορός θα μεταφερθεί στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας. Εκεί, στις 15:30 θα ακολουθήσει ένα αφιέρωμα – με εικόνες και ήχο – στη ζωή της.

Αυτή θα είναι η τελευταία φορά που θα δουν τη Μαίρη Χρονοπούλου οι φίλοι της.

Η επιθυμία της ήταν η τέφρα της να τοποθετηθεί σε ειδική θέση στον κήπο του σπιτιού της στην Παιανία και στο μνημείο θα αναγράφεται: «Μαίρη Χρονοπούλου. Ηθοποιός. Αγαπούσε τα παιδιά».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Επίδομα θέρμανσης: Τη Δευτέρα ανοίγει η πλατφόρμα – Οι ημερομηνίες πληρωμής

Τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης, που θα είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο, δεν θα υπόκειται σε κανενός είδους παρακράτηση και δεν συμψηφίζεται με

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας του 31χρονου – Συνελήφθησαν 2 αλλοδαποί

Από την Ελληνική Αστυνομία έγινε γνωστό το βράδυ του Σαββάτου ότι εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού, που έγινε στις 10/10/2025 στην περιοχή του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΠΑΣΟΚ: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση γύρισε την πλάτη στην κυβέρνηση – Είπαν «φτάνει πια» στην κυβερνητική ομηρία μέσω της οικονομικής ασφυξίας

Για «ηχηρό ράπισμα» στην κυβερνητική πολιτική από τους εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης στο Συνέδριο της ΚΕΔΕ, κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωση του, τονίζοντας ότι

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Όλο και ισχυρότερη η παρουσία των εταιρειών ορυκτών καυσίμων στις διεθνείς συνόδους COP για το κλίμα

Περισσότεροι από 5.000 λομπίστες ορυκτών καυσίμων συμμετείχαν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στις συνόδους κορυφής COP του ΟΗΕ για το κλίμα. Η περίοδος αυτή έχει χαρακτηριστεί

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συνελήφθη λιμενικός στο Βόλο για ερωτικές πράξεις με ανηλίκους Ρομά έναντι χρημάτων

Στη σύλληψη ενός λιμενικού που κατηγορείται για ερωτικές επαφές με ανήλικους έναντι αμοιβής προχώρησαν την Παρασκευή οι Αδιάφθοροι της ΕΛΑΣ. Οι πληροφορίες που έφτασαν στις

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κρατερός Κατσούλης για Κατερίνα Καραβάτου: «Μιλήσαμε στα παιδιά με όση μεγαλύτερη ειλικρίνεια γίνεται για το διαζύγιο μας»

Ο Κρατερός Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή “Μαμα-δες” με οικοδέσποινα την Κατερίνα Στικούδη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην ΕΡΤ. Μέσα σε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >