AD

Σύννεφα στην σχέση Κασσελάκη -Τyler: Το ταξίδι στην Αμερική

Ο Στέφανος Κασσελάκης φέρεται να περνάει δύσκολες στιγμές στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα με τον σύζυγό του Τάιλερ. Ο νεοκλεχθής πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή του και την πολιτική του επιτυχία να επηρεάζουν την προσωπική του ζωή.

Η πρώτη ένδειξη για το ζήτημα που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι έρχεται φυσικά από τις εμφανίσεις του Τάιλερ στο πλευρό του συζύγου του τόσο δημοσίως όσο και στα social media. Η απουσία του Τάιλερ από τις δημοσιεύσεις του είναι αισθητή.

Εντύπωση όμως έκανε κυρίως η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηρώδειο για τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στην οποία βρισκόταν μόνος του.

Η μεγάλη αλλαγή που βιώνει ο Στέφανος Κασσελάκης ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν επηρεάζει μόνο τη ζωή του ίδιου αλλά και του συζύγου του ο οποίος από την Αμερική ζει πλέον στην Ελλάδα ενώ πλέον πρέπει να προσέχει τις μετακινήσεις του ως δημόσιο πρόσωπο.

Η ένταση έχει ανέβει στη σχέση των δύο και ο μόνο τρόπος για να αποφορτιστεί είναι ένα ταξίδι πίσω στην Αμερική. Οι δυο τους σχεδιάζουν να κάνουν αυτή την επιστροφή για να δουν λίγο τη σχέση τους από την αρχή.

Παρότι λοιπόν ο ίδιος μας έχει μιλήσει μέχρι και για τα ονόματα που θα ήθελε να δώσει στα παιδιά του με τον Τάιλερ, τα πράγματα δε φαίνεται να είναι τόσο ρόδινα…

Το ενδεχόμενο χωρισμού ή παύσης για λίγο διάστημα της τόσο στενής σχέσης του ζευγαριού το βλέπουν με καλό μάτι οι σύμμαχοι του Στέφανου Κασσελακη στο ΣΥΡΙΖΑ . Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού έδωσαν μια έξτρα δημοφιλία και δημοσιότητα στο Στεφανο Κασσελακη και τον Tyler , μιας και είναι ο μεγαλύτερος ανοιχτά gay πολιτικός που έχει περάσει από τη χώρα μας.

Από δω και πέρα όμως πολλές φωνές στο ΣΥΡΙΖΑ θέλουν έναν Στέφανο Κασσελακη πλήρως αφοσιωμένο στο κόμμα και στο μέλλον του. Θέλουν τα φώτα όλα στραμμένα στον νέο αρχηγό και στο κόμμα. Κάθε κοινή εμφάνιση του ζευγαριού είναι αφορμή για “μεσημεριανή” δημοσιότητα , κάτι που οι σκληροπυρηνικοί του ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να αποφύγουν . Θέλουν μια δυνατή αντιπολίτευση και οχι μια αντιπολίτευση Τατιάνας Στεφανίδου.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Στιγμές τρόμου για μια 47χρονη οικιακή βοηθό – Διαρρήκτες την έδεσαν και την ξυλοκόπησαν

Μια 47χρονη οικιακή βοηθός από τη Γεωργία βίωσε δύσκολες στιγμές στα χέρια αγνώστων στο κέντρο της Αθήνας. Οι δράστες την έδεσαν και την χτύπησαν, χωρίς

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Καταστολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις ΗΠΑ από τον Τραμπ – Πώς οι Ευρωπαίοι οραματίζονται έναν «νέο Διαφωτισμό»

Ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει ο Ντόναλντ Τραμπ εναντίον μερικών από τα πιο εμβληματικά πανεπιστήμια των ΗΠΑ προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία στον ευρωπαϊκό ακαδημαϊκό χώρο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ιαπωνία: Νέα επαναστατική ανακάλυψη για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του διαβήτη

Μια πολλά υποσχόμενη ανακάλυψη από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο έχει τη δυνατότητα να επαναστατήσει την πρόληψη του διαβήτη. Ερευνητές από την Ιαπωνία χρησιμοποίησαν μια καινοτόμο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΔΥΠΑ: 14.871 πήγαν διακοπές τον Μάιο με voucher κοινωνικού τουρισμού

Συνολικά 14.871 επιταγές κοινωνικού τουρισμού της ΔΥΠΑ ενεργοποιήθηκαν σε τουριστικά καταλύματα της χώρας τον Μάιο, τον προτελευταίο μήνα του προγράμματος για την περίοδο 2024-25. Ως

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >