AD

Μαρινέλλα: «Όταν στα νιάτα μου έβαλα παντελόνια, με αποκάλεσαν ομοφυλόφιλη»

«Τα παντελόνια τα έβαλα γιατί μου πετούσαν πιάτα στα πόδια»

 

Η πολυαγαπημένη Μαρινέλλα, μίλησε για τη γνωριμία της με τον Στέλιο Καζατζίδη αλλά και στα περίεργα σχόλια που ακούγονταν στα νιάτα της περί ομοφυλοφιλίας όταν εκείνη ξεκίνησε να φορά παντελόνια. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο «Κ» της Καθημερινής της Κυριακής, η μεγάλη ερμηνεύτρια μίλησε για όλους και για όλα με αφορμή την κυκλοφορία της βιογραφίας της δια χειρός Γιάννη Ξανθούλη.

«Δεν ήταν πολύ ομιλητικός ο Στέλιος τότε. Μας γνώρισε ο Στελλάκης Ζαφειρίου. Λέω: φεύγω, σας χαιρετώ, γιατί το πρωί έχω ψάρεμα με τον πατέρα μου. Με το που ακούει ψάρεμα ο Καζαντζίδης, λες και κάτι τον τσίμπησε.

Ψαρεύεις; Έχετε βάρκα και πάτε οι δυο σας με τον μπαμπά σου; Μπορώ να έρθω κι εγώ; Μπορείς, του λέω. Πήγα σπίτι κατά τις 4, ρώτησα τον πατέρα μου αν μπορεί να έρθει μαζί μας ένας τραγουδιστής που γνώρισα και γύρω στις 6 φύγαμε.

Δεν βγήκαμε κανονικό ραντεβού. Μπήκαμε στη βάρκα και βγήκαμε στον Θερμαϊκό. Το καλύτερο δόλωμα ήταν το μαμούνι, όπως το λέγαμε. Να έχεις υπομονή και παρακαλώ μη ρίξετε στάχτη μέσα στη βάρκα.KarpetShow.gr - Η Μαρινέλλα είναι μια Θεά...

Είχαμε αφήσει τα παπούτσια κάτω από την κουπαστή. Περπατούσαμε ξυπόλυτοι σε έναν ωραίο μουσαμά και μετά, πριν βγούμε έξω, καθαρίσαμε τη βάρκα από τα λέπια. Αυτά ήταν τα ραντεβού μας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

 

Απαντώντας στο σχόλιο του Γιάννη Ξανθούλη ότι «η Μαρινέλλα είναι η πιο unisex τραγουδίστρια», η μεγάλη κυρία του ελληνικού πενταγράμμου αποκαλύπτει:

«Ναι, τα παντελόνια τα έβαλα, γιατί μου πετούσαν πιάτα και μου μάτωναν τα πόδια. Κάτι πήγαν να μου πουν τότε, ότι είμαι λεσβία».

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

O Κάρολος μίλησε για πρώτη φορά για τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας που κάνει

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο διάδοχός του στο θρόνο, πρίγκιπας Γουίλιαμ, έκαναν σήμερα μια σπάνια κοινή εμφάνιση, με τον μονάρχη να αποκαλύπτει λεπτομέρειες για τη

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εντυπωσίασε το τριπλό ουράνιο τόξο που εμφανίστηκε στο Γουδί

Το απόγευμα της Δευτέρας (13/5), μετά τη νεροποντή, ένα τριπλό ουράνιο τόξο εμφανίστηκε στο Ολυμπιακό Συγκρότημα στου Γουδή. Όπως εξήγησε σε ανάρτησή του στο «Χ» ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >