AD

O Μπάιντεν ακυρώνει ταξίδι στο Κολοράντο λόγω Θεμάτων Εθνικής Ασφάλειας

Η κρίση στην Μέση Ανατολή κορυφώνεται καθώς μια γενική ανάφλεξη έρχεται όλο και πιο κοντά

Σήμερα το πρωί κρουαζιερόπλοια που κάνουν συνήθως τουριστικό γύρο της Μεσογείου, ανέλαβαν μια άλλη πιο επείγουσα αποστολή. Προσέγγισαν το λιμάνι της Χάιφα, στο Ισραήλ, προκειμένου να παραλάβουν Αμερικανούς υπηκόους, που ζουν και εργάζονται εκεί ή είχαν επισκεφθεί το Ισραήλ αυτές τις μέρες. Είναι

Καθώς η πολιορκία της Γάζας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όλοι περιμένουν με κομμένη τη ανάσα, το πότε η ηγεσία θα δώσει το πράσινο φως για την επίθεση στη βόρεια Γάζα που βομβαρδίζεται ανηλεώς τις τελευταίες μέρες. Την ίδια στιγμή περίπου πεντακόσιες χιλιάδες Παλαιστίνιοι έχουν πάρει τον δρόμο της εσωτερικής προσφυγιάς.

Την ίδια στιγμή γίνονται πυρετώδεις διπλωματικές διαβουλεύσεις προκειμένου έστω και την τελευταία στιγμή να αποφευχθεί μια ακόμη αιματοχυσία.

Ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ, αφού ολοκλήρωσε το ταξίδι αστραπή σε χώρες συμμάχους των ΗΠΑ στην Μέση Ανατολή, επέστρεψε στο Τελ Αβίβ για μια ακόμη συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπεντζαμίν Νετανιάχου.

Σήμερα το πρωί ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι ακυρώνει το προγραμματισμένο ταξίδι του στο Κολοράντο, λόγω “θεμάτων Εθνικής Ασφάλειας” όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Την ίδια στιγμή υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι στο Ιράν προειδοποίησαν, ότι αν το Ισραήλ εισβάλει στην Γάζα, τότε τόσο η Χεζμπολάχ όσο και το Ιράν, θα αναμειχθούν στην σύγκρουση.

Αυτό θα σημάνει μια γενική ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή, που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σε τι θα εξελιχθεί.

Για μια ακόμη φορά η ανθρωπότητα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >