AD

Σφοδρό τροχαίο δυστύχημα με θύμα 28χρονο στην Ηλιούπολη – «Καρφώθηκε» σε κάδο, σε δέντρο, στο κράσπεδο και σε ένα βαρέλι

Ο οδηγός φέρεται πως είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα

 

Σφοδρό τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό 28χρονο οδηγό μοτοσικλέτας, σημειώθηκε σήμερα 16.10.2023 τα ξημερώματα, στη 01:15, στην Ηλιούπολη, στο ρεύμα ανόδου επί της Σοφοκλή Βενιζέλου, προς την οδό Πρωτοπαπαδάκη.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο της μηχανής τους και προσέκρουσε σε κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια έπεσε σε δέντρο, στο κράσπεδο και σε ένα βαρέλι που ήταν τοποθετημένο μπροστά από κατάστημα.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον νεαρό στον νοσοκομείο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο οδηγός φέρεται είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής.Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 28χρονο οδηγό μηχανής στην Ηλιούπολη: Έχασε τον  έλεγχο και προσέκρουσε σε κάδο απορριμμάτων – News.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >