AD

Ποια είναι η 28χρονη σύντροφος του Χάρη Δούκα

H 28χρονη γυναίκα με το μαύρο φόρεμα που εμφανίστηκε στο πλευρό του Χάρη Δούκα το βράδυ των εκλογών, είναι η σύντροφος του Χάρη Δούκα, με την οποία αρραβωνιάστηκε πρόσφατα

Ο Χάρης Δούκας είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων και πλέον ετοιμάζεται να αναλάβει καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου.

Ο 43χρονος νέος δήμαρχος, στο επινίκιο μήνυμά του την Κυριακή ευχαρίστησε την οικογένειά του για τη στήριξή της και τους συνεργάτες του. Λίγο πιο πίσω του στεκόταν μια μελαχρινή γυναίκα. Το μήνυμα απευθυνόταν και σε εκείνη.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα OnΤime, η μελαχρινή γυναίκα είναι η Γεωργία Πολυτάνου, διεθνολόγος, σύντροφος του Χάρη Δούκα. Κατά το δημοσίευμα, μάλιστα, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, έχει επιλέξει να κρατήσει την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ως προς την προσωπική του ζωή, τα δημοσιεύματα που τον σύστηναν στον κόσμο ανέφεραν απλά ότι έχει μια αδελφή και ότι δεν είναι παντρεμένος.

Ποια είναι η σύντροφος του Χάρη Δούκα, Γεωργία Πολυτάνου
Η Γεωργία Πολυτάνου είναι μια δυναμική και μορφωμένη 28χρονη γυναίκα, η οποία φυσικά και στήριξε με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή του Χάρη Δούκα.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών, έκανε μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics» και σήμερα ασχολείται και αρθρογραφεί για θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

 

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >