AD

Δασκάλα παράδειγμα προς μίμηση |Μαθαίνει στους μαθητές Ελληνικά με νησιώτικα τραγούδια

Είναι επίτευγμα για έναν δάσκαλο να κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το μάθημα, το σχολείο και τις ώρες που περνούν σε αυτό και παράλληλα να κάνουν κτήμα τους τη γνώση

H δασκάλα του δημοτικού σχολείου Ζαγοράς Θεσσαλίας, Αλεξία Βαλιάκου, μέσω της διαδραστικής μάθησης, διδάσκει με έναν διαφορετικό τρόπο, κάνοντας το μάθημα πιο ευχάριστο και πιο εύκολο για τα παιδιά.

Δείτε το βίντεο

 

Η Αλεξία Βαλιάκου διδάσκει στο δημοτικό σχολείο της Ζαγοράς και παρά τις καταστροφές που έχουν πλήξει την περιοχή και την ταλαιπωρία που έχουν υποστεί παιδιά και εκπαιδευτικοί, μιας και καθυστέρησε η έναρξη της σχολικής χρονιάς, κάνει τα παιδιά να αγαπήσουν το μάθημα, το σχολείο και τις ώρες που περνούν σε αυτό και παράλληλα να κάνουν κτήμα τους τη γνώση.

Μάλιστα, μιλώντας στον ΑΝΤ1 δήλωσε πως την προσπάθειά της στηρίζουν και οι γονείς των παιδιών.

Έτσι προσπαθώντας να μάθει στα παιδιά τι είναι το υποκείμενο επινόησε ένα τραγούδι με νησιώτικα τραγούδια ώστε να είναι πιο εύκολο και κατανοητό για τους μικρούς μαθητές.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κακοκαιρία εξπρές σε δύο κύματα με καταιγίδες και θυελλώδεις βοριάδες – Βροχές και στην Αθήνα

Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις σε ορεινά και ημιορεινά της Θράκης – Θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα βόρεια και κεντρικά – Η πρόγνωση της ΕΜΥ μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Κοιμόμαστε σε καρέκλες, είμαστε οικονομικά χάλια» | Κραυγή αγωνίας από εγκλωβισμένους Έλληνες στο αεροδρόμιο του Μονάχου

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών στο αεροδρόμιο του Μονάχου, λόγω του χιονιά που έπληξε το νότιο τμήμα της Γερμανίας με αποτέλεσμα την ακύρωση αρκετών πτήσεων.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

«Να διασφαλίσουμε ότι τα ήρεμα νερά θα είναι κανονικότητα»: Τι περιμένει το Μαξίμου από τη συνάντηση με Ερντογάν

Να συνεχιστεί η πορεία εξομάλυνσης των σχέσεων με την Τουρκία και να διατηρηθεί το θετικό κλίμα των τελευταίων μηνών επιδιώκει η Αθήνα κατά τη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην ελληνική πρωτεύουσα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ισραήλ | Εφτασαν τα 10.000 τα αεροπορικά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την Κυριακή πως διεξήγαγε περίπου 10.000 αεροπορικά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας αφότου ξέσπασε ο πόλεμος με τη Χαμάς, πριν από σχεδόν δυο μήνες.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >