AD

Γαλλία | Εκκενώθηκαν έξι αεροδρόμια μετά από απειλές για βόμβα

Συναγερμό προκάλεσε στις αρχές της Γαλλίας η ενημέρωση για ταυτόχρονες απειλές για τοποθέτηση βόμβας σε συνολικά έξι αεροδρόμια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν εκκενωθεί τα αεροδρόμια της Λιλ, της Νίκαιας, της Λυών και της Τουλούζης με την ιστοσελίδα airlive.net να προσθέτει ότι το ίδιο συνέβη και στα αεροδρόμια στη Ναντ και την Μπωβαί.

Δείτε βίντεο από το αεροδρόμιο στην Τολούζη

 

 

Όπως μεταδίδει η Le Monde και στα έξι αεροδρόμια εστάλησαν ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mail) στα οποία γινόταν αναφορά για «απειλή επίθεσης»

Το μήνυμα της διοίκησης του αεροδρομίου στο Μπωβαί

bove

Όσοι από τους επιβάτες βρίσκονταν μέσα στα αεροδρόμια έλαβαν εντολή να τα εκκενώσουν ενώ όσοι βρίσκονταν σε αεροσκάφη τους δόθηκε οδηγία να παραμείνουν στις θέσεις τους.

Δείτε φωτογραφίες από το αεροδρόμιο της Λιλ

gallia-1
gallia-2

Λίγη ώρα αργότερα στη Νίκαια υπήρξε λήξη συναγερμού καθώς αστυνομικοί εντόπισαν και κατέστρεψαν ένα εγκαταλλελειμένο αντικείμενο στο Terminal 1.

Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν απειλητικά τηλεφωνήματα για βόμβες σε μουσεία και μνημεία στη Γαλλία: Την Τρίτη υπήρξε απειλή για βόμβα στο παλάτι των Βερσαλλιών ενώ το Σάββατο είχαν εκκενωθεί το ίδιο μνημείο καθώς και το μουσείο του Λούβρου και ένας κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >