AD

Σύγχρονη Σταχτοπούτα στη Δανία | Αφησε το γοβάκι της στο παλάτι του πρίγκιπα και την… ανακάλυψαν

Το παλάτι της Δανίας αναζήτησε την… Σταχτοπούτα, με μία ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ

 

 

 

Κυριολεκτικά παραμυθένια ήταν η δεξίωση για τα 18α γενέθλια του πρίγκιπα Κρίστιαν της Δανίας, ο οποίος μεταξύ των καλεσμένων του ανακάλυψε τη δική του… Σταχτοπούτα!

Μέλη βασιλικών οικογενειών από την Ευρώπη συγκεντρώθηκαν στο ανάκτορο Κρίστιανσμποργκ (Christiansborg Palace) στην Κοπεγχάγη για να γιορτάσουν την ξεχωριστή ημέρα του πρίγκιπα μαζί με περισσότερους από 200 νέους από τη Δανία «που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον κόσμο του αθλητισμού, των τεχνών και του πολιτισμού».

Τα πανέμορφα φορέματα, οι τιάρες, αλλά και οι στρατιωτικές στολές είχαν την τιμητική τους με μία καλεσμένη ωστόσο να φεύγει από το δείπνο χωρίς…το γοβάκι της!

Έτσι το παλάτι της Δανίας ακολουθώντας το παραμύθι της Σταχτοπούτας αναζήτησε την κάτοχο με μία ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ένα στιγμιότυπο με το εντυπωσιακό πέδιλο που βρέθηκε μετά το τέλος της γιορτής.

«Είναι η Σταχτοπούτα που ξέχασε το παπούτσι της χθες το βράδυ;», έγραψαν στη λεζάντα οι υπεύθυνοι του λογαριασμού των ανακτόρων και εξήγησαν. «Όταν οι καλεσμένοι στο επίσημο δείπνο της Αυτής Μεγαλειότητας της Βασίλισσας είχαν φύγει αυτό το μοναχικό γοβάκι στιλέτο έμεινε στο παλάτι Κρίστιανσμποργκ. Η κάτοχος είναι ευπρόσδεκτη να επικοινωνήσει μαζί μας για να το πάρει πίσω».

Η γερμανίδα δημοσιογράφος που καλύπτει βασιλικό ρεπορτάζ ανήρτησε στον λογαριασμό της τον πρίγκιπα Κρίστιαν της Δανίας με τη 18χρονη… Σταχτοπούτα του, να χαιρετά τη βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας.

Τελικά, η κάτοχος του παπουτσιού ήταν μία από τις τυχερές καλεσμένες η 18χρονη Anne-Sofie Tørnsø Olesen, από την περιοχή Egedal της Δανίας.

«Το βρήκα λίγο αστείο. Μίλησα στην οικογένεια και στους φίλους μου νωρίτερα γι’ αυτό και συμφώνησαν ότι έπρεπε να το κάνω» δήλωσε στο περιοδικό Se & Hør και πρόσθεσε ότι θέλει να το πάρει πίσω για να της θυμίζει την «υπέροχη βραδιά» που πέρασε!

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ο Γιάννης Ζουγανέλης για τη Μαρία Κλάρα Μαχαιρίτσα: «Ένιωσα καλά, είχε αξιοπρέπεια ο γάμος»

Για το γάμο της κόρης του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, της Μαρίας Κλάρας, την οποία συνόδευσε ο ίδιος στην εκκλησία, μίλησε ο Γιάννης Ζουγανέλης στην εκπομπή Happy

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να προβλέψει την υγεία σου, όπως ακριβώς τον καιρό

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) μπορεί να προβλέψει τα προβλήματα υγείας που μπορεί να εμφανιστούν, ακόμα και μετά από δέκα χρόνια, σύμφωνα με επιστήμονες. Η τεχνολογία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η απρόσμενη αλληλεπίδραση ανάμεσα σε διαδηλώτρια και αστυνομικό σε συγκέντρωση υπέρ της Παλαιστίνης στην Ισπανία (βίντεο)

Ένα σύντομο βίντεο από διαδήλωση υπέρ της Παλαιστίνης στην Ισπανία έχει γίνει viral, προκαλώντας χιλιάδες σχόλια στα social media. Το περιστατικό καταγράφηκε στη Βίγο της

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νεκρός άνδρας σε κάδο ανακύκλωσης ρούχων στη Γλυφάδα – Μπήκε για να πάρει ρούχα και εγκλωβίστηκε

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα ένας 40χρονος άνδρας μέσα σε κάδο ανακύκλωσης ρούχων, στη συμβολή των οδών Διαδόχου Παύλου και Σάκη Καράγιωργα στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Χατζηβασιλείου: Η Λιβύη να καταλάβει ότι οποιαδήποτε συζήτηση θα βασίζεται στο Διεθνές Δίκαιο

«Η Λιβύη να καταλάβει ότι οποιαδήποτε συζήτηση θα βασίζεται στο Διεθνές Δίκαιο», δήλωσε ο Βουλευτής Σερρών της ΝΔ και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Ελλάδα συμβάλλει στη διαμόρφωση του Ευρωπαϊκού Χάρτη για την Ψηφιακή Κυριαρχία

Σε συνάντηση εργασίας στη Βιέννη σχετικά με τη δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Χάρτη για την Ψηφιακή Κυριαρχία συμμετείχε ο Ειδικός Γραμματέας Τεχνητής Νοημοσύνης και Διακυβέρνησης Δεδομένων,

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >