AD

53χρονος παιδόφιλος ντύθηκε γυναίκα, απήγαγε κοριτσάκι και το βίαζε επί 27 ώρες

«Την έβαλα στο κρεβάτι από μητρικό ένστικτο» είπε με θράσος στους αστυνομικούς

 

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς τη φρίκη που έζησε μια ανήλικη μαθήτρια δημοτικού στη Σκωτία, όταν έπεσε θύμα των διεστραμμένων ορέξεων ενός 53χρονου.

Ο Άντριου Μίλερ, ο οποίος είχε ξεκινήσει την διαδικασία φυλομετάβασης, αφού ντύθηκε με γυναικεία ρούχα, προσέγγισε το μικρό κορίτσι, το έπεισε να μπει στο αυτοκίνητό του και το οδήγησε στο σπίτι του χωρίς την θέλησή του.

Εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης για την ανήλικη, την οποία ανάγκασε να παρακολουθεί σκληρό πορνό, ενώ εκείνος ασελγούσε στο κορμάκι της. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο όπου εκδικάστηκε η φρικώδης υπόθεση, ο 53χρονος βίαζε το παιδί για περισσότερες από 27 ώρες, μέχρι που τελικά αποκοιμήθηκε και η ανήλικη βρήκε την ευκαιρία να καλέσει την αστυνομία.Andrew Miller: Horror in Borders Melrose community after local butcher's conviction for abduction | STV News

Όλα αυτά συνέβησαν τον περασμένο Φεβρουάριο και παρά το γεγονός ότι ο δράστης αρνήθηκε στην αρχή της κατηγορίες, στο δικαστήριο ομολόγησε όλα όσα έκανε στο παιδί. Ο ίδιος είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι είπε στην ανήλικη να μπει στο αμάξι του επειδή την είδε να κρυώνει και την ανάγκασε να κοιμηθεί στο σπίτι του επειδή είχε… μητρικό ένστικτο!

Ο 53χρονος που κατηγορείται μεταξύ άλλων και πορνογραφικό υλικό ανηλίκων καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 242 φωτογραφίες παιδιών, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε.

The child only managed to escape and call 999 for help after Miller, pictured, fell asleep

Miller (pictured) has been held in the male prison estate following a row over the jailing of transgender rapist Isla Bryson who was sent to a female prison in February

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«Να διασφαλίσουμε ότι τα ήρεμα νερά θα είναι κανονικότητα»: Τι περιμένει το Μαξίμου από τη συνάντηση με Ερντογάν

Να συνεχιστεί η πορεία εξομάλυνσης των σχέσεων με την Τουρκία και να διατηρηθεί το θετικό κλίμα των τελευταίων μηνών επιδιώκει η Αθήνα κατά τη συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στην ελληνική πρωτεύουσα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ισραήλ | Εφτασαν τα 10.000 τα αεροπορικά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την Κυριακή πως διεξήγαγε περίπου 10.000 αεροπορικά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας αφότου ξέσπασε ο πόλεμος με τη Χαμάς, πριν από σχεδόν δυο μήνες.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

ΗΠΑ | 47χρονη μητέρα «έσπασε» στο ξύλο τον 6χρονο γιο της για «να του δώσει μάθημα» επειδή έβγαλε τη ζώνη του στο αυτοκίνητο

Σάλος έχει δημιουργηθεί στη Φλόριντα των ΗΠΑ εξαιτίας μίας 47χρονης μητέρας η οποία χτύπησε βάναυσα τον 6χρονο γιος της επειδή έβγαλε τη ζώνη ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >