AD

53χρονος παιδόφιλος ντύθηκε γυναίκα, απήγαγε κοριτσάκι και το βίαζε επί 27 ώρες

«Την έβαλα στο κρεβάτι από μητρικό ένστικτο» είπε με θράσος στους αστυνομικούς

 

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψει κανείς τη φρίκη που έζησε μια ανήλικη μαθήτρια δημοτικού στη Σκωτία, όταν έπεσε θύμα των διεστραμμένων ορέξεων ενός 53χρονου.

Ο Άντριου Μίλερ, ο οποίος είχε ξεκινήσει την διαδικασία φυλομετάβασης, αφού ντύθηκε με γυναικεία ρούχα, προσέγγισε το μικρό κορίτσι, το έπεισε να μπει στο αυτοκίνητό του και το οδήγησε στο σπίτι του χωρίς την θέλησή του.

Εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης για την ανήλικη, την οποία ανάγκασε να παρακολουθεί σκληρό πορνό, ενώ εκείνος ασελγούσε στο κορμάκι της. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο όπου εκδικάστηκε η φρικώδης υπόθεση, ο 53χρονος βίαζε το παιδί για περισσότερες από 27 ώρες, μέχρι που τελικά αποκοιμήθηκε και η ανήλικη βρήκε την ευκαιρία να καλέσει την αστυνομία.Andrew Miller: Horror in Borders Melrose community after local butcher's conviction for abduction | STV News

Όλα αυτά συνέβησαν τον περασμένο Φεβρουάριο και παρά το γεγονός ότι ο δράστης αρνήθηκε στην αρχή της κατηγορίες, στο δικαστήριο ομολόγησε όλα όσα έκανε στο παιδί. Ο ίδιος είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι είπε στην ανήλικη να μπει στο αμάξι του επειδή την είδε να κρυώνει και την ανάγκασε να κοιμηθεί στο σπίτι του επειδή είχε… μητρικό ένστικτο!

Ο 53χρονος που κατηγορείται μεταξύ άλλων και πορνογραφικό υλικό ανηλίκων καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 242 φωτογραφίες παιδιών, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε.

The child only managed to escape and call 999 for help after Miller, pictured, fell asleep

Miller (pictured) has been held in the male prison estate following a row over the jailing of transgender rapist Isla Bryson who was sent to a female prison in February

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >