AD

Ισραήλ | Ανταποκρίτρια του BBC τρέχει να καλυφθεί σε ζωντανή μετάδοση μετά από σειρήνες για ρουκέτες [βίντεο]

Μια δημοσιογράφος του BBC αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη ζωντανή της μετάδοση από το Ισραήλ, μετά από σειρήνες που προειδοποιούσαν για πιθανή επίθεση με ρουκέτες.

 

Η Lyse Doucet, η ανταποκρίτρια του BBC, μετέδιδε το ρεπορτάζ της σε απευθείας σύνδεση από το νότιο Ισραήλ, όταν άρχισαν οι σειρήνες να προειδοποιούν για επικείμενη επίθεση της Χαμάς. Κάποιος που βρισκόταν εκτός κάμερας, ακούστηκε να φωνάζει «πάμε, πάμε, πάμε», με εκείνη να λέει έντρομη, «έρχονται ρουκέτες».

Στη συνέχεια, η ίδια και το συνεργείο της φαίνονται να τρέχουν να σωθούν από το σημείο και να κατευθύνονται σε ένα μαύρο τζιπ που ήταν σταθμευμένο σε κοντινή απόσταση, πριν η μετάδοση διακοπεί απότομα.

Δείτε το βίντεο με την δημοσιογράφο του BBC:

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Με πίνατ και Μαρίνα Σάττι το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok για τις ευρωεκλογές

Υπό τους ήχους της Μαρίνας Σάττι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ότι μέσα από το TikTok θα επιχειρεί να εξηγήσει γιατί είναι σημαντικές οι εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

‘Πονοκέφαλος’ για την κυβέρνηση η ομιλία Ράμα στην Αθήνα – Θέλει το ΣΕΦ ο Αλβανός πρωθυπουργός, “βέλη” από την αντιπολίτευση

Ο ‘Εντι Ράμα ζήτησε για την ομιλία του τον χώρο εκδηλώσεων στο Γαλάτσι, αλλά και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας – “Η κυβέρνηση δεν ενθαρρύνει μια τέτοια εκδήλωση”

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >