AD

Ποια είναι η γνωστή ηθοποιός που είναι σε σχέση με ποδοσφαιρίστρια ;

Ποια είναι άραγε; 

Έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες οι φήμες για σχέση ανάμεσα στην ηθοποιό Σοφία Μπους και την ποδοσφαιρίστρια Ασλιν Χάρις.

Είναι τα τελευταία 24ωρα που έχουν φουντώσει οι φήμες περί ειδυλλίου ανάμεσα στην ηθοποιό Σοφία Μπους και την ποδοσφαιρίστρια Άσλιν Χάρις.

Τόσο η Σοφία Μπους όσο και η Άσλιν Χάρις κατέθεσαν αίτηση διαζυγίου από τους συντρόφους τους Grand Hughes και Ali Krieger τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο αντίστοιχα.

Αφού ήταν φίλες για χρόνια και κυκλοφορούσαν στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους, η Σοφία Μπους και η Άσλιν Χάρις βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού για δείπνο

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η 41χρονη Σοφία Μπους, που έγινε γνωστή για τον ρόλο της ως Μπρουκ στη σειρά «One Tree Hill», βγαίνει με τη διάσημη ποδοσφαιρίστρια Άσλιν Χάρις.

Η ποδοσφαιρίστρια κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό της Ali Krieger, με την οποία μοιράζονται δύο παιδιά, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια γάμου τον Σεπτέμβριο. Το ζευγάρι ζούσε χωριστά από το καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά.

Είχαν γνωριστεί όταν έπαιζαν για την Εθνική Ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους τον Μάρτιο του 2019. Είχαν παντρευτεί τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς.

«Αφού ήταν φίλες για χρόνια και κυκλοφορούσαν στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους, η Σοφία Μπους και η Άσλιν Χάρις βγήκαν το πρώτο τους ραντεβού για δείπνο πριν από μερικές εβδομάδες», σημείωσε πηγή στο περιοδικό People. «Αυτό είναι όσο πρόσφατο και ξεκινούν και οι δύο ένα νέο κεφάλαιο».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Sean «Diddy» Combs | Η συγνώμη του ράπερ για το βίντεο μπου τον δείχνει να χτυπά σκληρά την πρώην του

«Αισθανόμουν αηδιασμένος όταν το έκανα. Αισθάνομαι αηδιασμένος τώρα» είπε για την πράξη του Ο Sean «Diddy» Combs ζήτησε συγγνώμη την Κυριακή (19/5) για την επίθεση στην τότε

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μητσοτάκης: Η πολιτική δεν είναι telemarketing

Βολές για τους «πατριώτες του καναπέ» και τα χριστιανόμετρα Συνέντευξη στην εφημερίδα «Μακεδονία της Κυριακής» παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα τόσο στο εσωτερικό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Θρίλερ με το ελικόπτερο του Προέδρου του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι

Θρίλερ με τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη.  Το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν είχε την Κυριακή «αναγκαστική προσγείωση», ανέφερε η κρατική τηλεόραση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >