AD

Πάνω από 400 νεκροί στη Γάζα σε ένα 24ωρο – Προ των πυλών νέα κλιμάκωση

Τουλάχιστον 400 άνθρωποι σκοτώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Γάζα, στον σφοδρότερο βομβαρδισμό του Ισραήλ από τις 7 Οκτώβρη.

Οι πρώτες χερσαίες μάχες μικρής κλίμακας έγιναν χθες στο δυτικό τμήμα της λωρίδας της Γάζας, ενώ το Τελ Αβίβ έχει προαναγγείλει χερσαία εισβολή με τις ΗΠΑ να φαίνεται πως πιέζουν για να καθυστερήσει.

Την ίδια στιγμή η ένταση με το Λίβανο λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις, με αναλυτές να προειδοποιούν ότι ο κίνδυνος ευρύτερης ανάφλεξης είναι μεγάλος.

Με το σταγονόμετρο περνά η ανθρωπιστική βοήθεια στον πολιορκημένο θύλακα, ενώ σύμφωνα με παλαιστινιακές πηγές το Ισραήλ βομβάρδισε χθες δίπλα σε τρία νοσοκομεία.

Χωρίς αποτέλεσμα παραμένουν οι όποιες διπλωματικές προσπάθειες, με τις διαδηλώσεις αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη να πληθαίνουν σε όλον τον πλανήτη.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σίσσυ Χρηστίδου για Τίνα Μεσσαροπούλου: «Οι θέσεις της είναι πολύ συγκεκριμένες, δεν θα την ακούσεις να ταχθεί ποτέ ενάντια στην κυβέρνηση»

Τη δική της τοποθέτηση για την έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον Δήμο Βερύκιο και την Τίνα Μεσσαροπούλου έκανε η Σίσσυ Χρηστίδου. Οι δύο δημοσιογράφοι του Alpha

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συνελήφθη 57χρονος οδηγός φορτηγού χωρίς άδεια – Πρόστιμο 2.365 ευρώ και νέα αφαίρεση άδειας ένα χρόνο για την υποτροπή

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής 17 Οκτωβρίου από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αττικής Οδού ένας 57χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε να οδηγεί ανατρεπόμενο επικαθήμενο φορτηγό

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Νάνσυ Νικολαΐδου: «Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι θύμα, πολύ συνειδητά έχει κάνει κάποια πράγματα στην εκπομπή κι έχει πληρώσει το τίμημα»

Συνέντευξη στην κάμερα του “Χαμογέλα και Πάλι” παραχώρησε η Νάνσυ Νικολαΐδου. Η γνωστή δημοσιογράφος σχολίασε τα πρόσωπα της τηλεοπτικής επικαιρότητας, όπως ο Πέτρος Κουσουλός, ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αντέδρασε η Αννίτα Πάνια: «Είμαι εκπρόσωπος Τύπου του Νίκου Καρβέλα; Πώς σας φαίνεται αυτό;»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό Σαββατοκύριακο” παραχώρησε η Αννίτα Πάνια. Η γνωστή παρουσιάστρια ρωτήθηκε για τις incognito νυχτερινές επισκέψεις του Νίκου Καρβέλα στον Πάνο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >