AD

Αργύρης Παπαργυρόπουλος | Έχασε το σπίτι του στη Γλυφάδα σε πλειστηριασμό

«Δεν ξέρω πού θα πάω»

 

Για τον πλειστηριασμό μέσω του οποίου έχασε το σπίτι του στη Γλυφάδα μίλησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην Εspresso και στον Γιάννη Αρμουτίδη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας της χρυσής εποχής για τη νυχτερινή διασκέδαση, αποκαλύπτει την τιμή την οποία πουλήθηκε το σπίτι του, μετά από μια δύσκολη περίοδο, αλλά και τις τράπεζες οι οποίες «αρπάζουν το βίος του κοσμάκη», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

«Το σπίτι μου βγήκε σε πλειστηριασμό σήμερα (25/10/23) στη 1 το μεσημέρι, μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας. Ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί, με τιμή εκκίνησης 3.500.000, για να πουληθεί τελικά 7.500.000 ευρώ. Εξευτελιστική τιμή για ένα υπέροχο σπίτι, αληθινό στολίδι, στο ωραιότερο σημείο της γης, στο ομορφότερο σημείο της Γλυφάδας. Στην οδό Τύχης 13.

Σε μια έκταση ενός στρέμματος και εμβαδόν οικήματος 500m2, με υπόγειο, ισόγειο και δύο επιπλέον ορόφους, με μια πισίνα και έναν υπέροχο κήπο. Η δε αξία του ξεπερνά κατά πολύ τα 10.500.000 ευρώ. Δεν με πειράζει όμως τίποτα. Δεν με ενοχλεί καν που μου άρπαξαν το σπίτι μέσα από τα χέρια μου, όπως του φτωχού το αρνί», είπε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Σε ερώτημα για την «επόμενη μέρα», που θα χρειαστεί να αφήσει το σπίτι του στα χέρια του νέου κατόχου μετακομίζοντας κάπου αλλού, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος απαντά: «Δεν ξέρω πού θα πάω και πού θα μετακομίσω. Είναι ακόμα πολύ νωρίς. Παρότι θεωρούσα δεδομένο και ευχόμουν να ολοκληρωθεί αυτός ο πλειστηριασμός και να μου πάρουν το σπίτι, ώστε να μπορέσω να αποπληρώσω τις υποχρεώσεις μου, δεν έψαξα ποτέ για κάτι άλλο. Ούτε σχεδίασα το επόμενο βήμα μου. Όπως όλοι οι Έλληνες, θα βρω κι εγώ ένα κεραμίδι να κάτσω από κάτω», είπε στην εφημερίδα Espresso.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων – Στην ατζέντα τουρκολιβυκό και μεταναστευτικό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται σήμερα στις 09:00 στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων και Μετανάστευσης, Μάρκους Μπρούνερ, λίγες ημέρες πριν την

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Κωνσταντίνος Βασάλος σε Άρια Καλύβα: «Μην ασχολείσαι μαζί μου, αυτό που κάνεις δεν οδηγεί πουθενά, εκτίθεσαι»

«Πρόσφατα παρατηρώ ότι με τσιγκλάει συνέχεια. Είμαι βέβαιος, πεπεισμένος δηλαδή, ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη σχέση του

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μαίρη Συνατσάκη για πρώην σύντροφό της: «Μου είπε “To κορίτσι μου να λέει αυτά δημοσίως για τον Σάκη Ρουβά;” και έφυγε»

«Εκείνος ήταν πολύ αναστατωμένος. Παίρνει τη βαλιτσούλα του και φεύγει». Άγνωστες πτυχές της ζωής της αποκάλυψε η Μαίρη Συνατσάκη στο νέο επεισόδιο του podcast της.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Γιώργος Μουκίδης: «Η Ιουλία Καλλιμάνη και η Λένα Ζευγαρά κάνουν σοβαρά λάθη»

«Καμία σχέση δεν έχει ο Νίκος Οικονομόπουλος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό», είπε ο Γιώργος Μουκίδης. Συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” παραχώρησε ο Γιώργος Μουκίδης. Ο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >