AD

Κωνσταντινούπολη | Επίδειξη ισχύος του Ερντογάν με μαχητικά αεροσκάφη και 100 πολεμικά πλοία στον Βόσπορο

Με φαραωνισμούς και προκλήσεις ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν γιόρτασε τα 100 χρόνια από την ίδρυση του τουρκικού κράτους.
Εκτός από την ανακοίνωση αγοράς δύο ισπανικών αεροπλανοφόρων και τις δηλώσεις στήριξης στη Γάζα, επέλεξε η γιορτή να περιλαμβάνει νηοπομπή στον Βόσπορο 100 πολεμικών πλοίων και ακροβατικές πτήσεις μαχητικών αεροσκαφών.

Χιλιάδες Τούρκοι παρακολούθησαν την γιορτή που στήθηκε την Κυριακή το βράδυ στον Βόσπορο, με τη μεγαλύτερη νηοπομπή στην ιστορία της Τουρκικής Δημοκρατίας, σε ένα σόου με πυροτεχνήματα, φώτα και drones.

Η επίδειξη ισχύος του Ερντογάν

27871624
27871145
27871146

Στο μήνυμά του στράφηκε για ακόμη μία φορά κατά του Ισραήλ, ενώ οι σχέσεις με την Τουρκία έχουν διαρραγεί, με τους διπλωμάτες του να αποσύρονται από την Άγκυρα.

Ο Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε σε επίδειξη ισχύος λέγοντας ότι κανένας δεν μπορεί να εμποδίσει την Τουρκία από τα γίνει «νικηφόρα» ενώ έσπευσε να δηλώσει ακόμη πως κανένας «δεν μπορεί να απλώσει χέρι στη Γάζα» και πως θα βοηθήσει τους Παλαιστινίους όπως «έκανε πάντα» η χώρα του με τους «αδύναμους».

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Σεισμός 7,6 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες – Προειδοποίηση για τσουνάμι

Ισχυρότατη σεισμική δόνηση 7,6 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 22:37 του Σαββάτου (τοπική ώρα, 16:37 στην Ελλάδα) στις Φιλιππίνες.
Οι αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση για «καταστροφικό τσουνάμι με κύματα, των οποίων το ύψος αποτελεί απειλή για τις ζωές».

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μακρόν σε Νετανιάχου | «Αν θέλετε να καταστρέψετε ολοκληρωτικά τη Χαμάς ο πόλεμος θα κρατήσει 10 χρόνια»

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε σήμερα ότι η Γαλλία «ανησυχεί έντονα» για την επανάληψη της βίας στη Γάζα και είπε ότι ο ίδιος μεταβαίνει στο Κατάρ για να συνδράμει τις προσπάθειες επανέναρξης της εκεχειρίας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Anthrobots | Ρομπότ φτιαγμένα από ανθρώπινα κύτταρα

Οι επιστήμονες δημιούργησαν μικροσκοπικά ζωντανά ρομπότ από ανθρώπινα κύτταρα που μπορεί μια μέρα να είναι σε θέση να βοηθήσουν στην επούλωση πληγών ή κατεστραμμένου ιστού, σύμφωνα με νέα μελέτη.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Επιδεινώνεται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή | Η Μοσάντ αποσύρει τους διαπραγματευτές

Αδιέξοδο στις συζητήσεις για κατάπαυση του πυρός – Ο επικεφαλής της Μοσάντ διέταξε την επιστροφή των διαπραγματευτών από το Κατάρ – Σφοδρές εχθροπραξίες μετά την εκεχειρία

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού | Έρχονται καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ προβλέποντας ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από κεραυνούς, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους. 

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >