AD

Θρίλερ στις ΗΠΑ| 47χρονη δηλητηρίασε τον σύντροφό της λίγες ώρες αφότου κληρονόμησε 30 εκατομμύρια δολάρια

Η νεκροψία διαπίστωσε ότι πέθανε μετά από κατάποση αντιψυκτικού

Μία γυναίκα απ’ τη Βόρεια Ντακότα των ΗΠΑ, δηλητηρίασε τον σύντροφό της μόλις έμαθε για τα σχέδιά του να την εγκαταλείψει επειδή κληρονόμησε 30 εκατομμύρια δολάρια, αναφέρουν πηγές της αστυνομίας. 

Η Ina Thea Kenoyer, 47 ετών, κατηγορήθηκε τη Δευτέρα για τη δολοφονία του Steven Edward Riley Jr, 51 ετών, στις 5 Σεπτεμβρίου, μια φρικιαστική πράξη που σύμφωνα με την αστυνομία είχε «οικονομικά κίνητρα».

«Αυτή η υπόθεση ήταν εξαιρετικά περίπλοκη», δήλωσε ο διοικητής ερευνών αστυνόμος Dale Plessas του αστυνομικού τμήματος του Μινότ.

Ο Riley αρρώστησε όταν συναντήθηκε με τον δικηγόρο του στις 3 Σεπτεμβρίου για να εισπράξει το τεράστιο ποσό της κληρονομιάς, είπαν μάρτυρες στους ερευνητές, σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας.

Η Kenoyer δεν κάλεσε την αστυνομία μέχρι την επόμενη μέρα, όταν έφτασαν οι νοσοκόμοι και βρήκαν τον Riley αναίσθητο στο σπίτι του. Πέθανε στο νοσοκομείο την επόμενη ημέρα.

Η νεκροψία διαπίστωσε ότι πέθανε μετά από κατάποση αντιψυκτικού, το οποίο η αστυνομία ισχυρίζεται ότι του έδωσε η Kenoyer.

 

Η κατηγορούμενη δολοφόνος δήλωσε αθώα σε μια σειρά από αναρτήσεις στο Facebook που δεν έβγαζαν νόημα τις ημέρες που προηγήθηκαν της σύλληψής της, υποστηρίζοντας ότι ο Riley αυτοκτόνησε.

«Προς τον Shafer που παραλίγο να με χτυπήσει, αυτός δεν είναι παντρεμένος γεια σου κούκλα εύχομαι να έψαχνα για κάποιον αλλά όχι είμαι μια γυναίκα με έναν άντρα, ευγενικό άτομο, και ο Steve Riley ο μόνος άντρας που ήθελα ποτέ», ανέφερε σε μια ανάρτηση τρεις ημέρες πριν κατηγορηθεί για φόνο.

Η Kenoyer είπε στους ερευνητές ότι σχεδίαζε να μοιραστεί την εκπληκτική κληρονομιά του Riley, η οποία εκτιμάται ότι ήταν περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια, με τον γιο του, αναφέρουν τα αρχεία.

Ισχυρίστηκε ότι δικαιούται την περιουσία, η Βόρεια Ντακότα, ωστόσο, δεν αναγνωρίζει τέτοιες σχέσεις. Επιπλέον, ο Riley είχε αποκαλύψει τα σχέδιά του να διακόψει το ειδύλλιο λίγο μετά την παραλαβή του τεράστιου ποσού, οδηγώντας τους ερευνητές στη θεωρία ότι τον δηλητηρίασε για να εξασφαλίσει τα λεφτά.

«Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά… Είχα ένα προαίσθημα ότι ήταν αυτή με τον τρόπο που εξελίχθηκαν όλα, αλλά γ…το, μακάρι να είχαμε κάνει σχέδια να βλεπόμαστε νωρίτερα», έγραψε ο θλιμμένος γιος του στο Facebook. «Ελπίζω να πάρει αυτό που της αξίζει που σε πήρε από αυτόν τον κόσμο».

Η Kenoyer είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για φόνο σε βαθμό κακουργήματος ΑA, την πιο σοβαρή κατηγορία για φόνο στη Βόρεια Ντακότα. Κρατείται χωρίς εγγύηση στο κέντρο κράτησης της κομητείας Ward και εκπροσωπεί τον εαυτό της, σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Πέθανε στα 82 του ο ηθοποιός Ράιαν Ο’Νιλ, ο πρωταγωνιστής του «Love Story»

Ο Αμερικανός ηθοποιός Ράιαν Ο’Νιλ, γνωστός για τους ρόλους του στην ταινία «Love Story», καθώς και στο «Barry Lyndon» του Στάνλεϊ Κούμπρικ, πέθανε χθες, Παρασκευή, σε ηλικία 82 ετών, ανακοίνωσε ο γιος του.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ρόδος: Μαθητές έγδυσαν και βιντεοσκόπησαν 15χρονο

Αναστάτωση προκάλεσε σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές ένα σοβαρό περιστατικό bullying που έγινε το πρωί της περασμένης Τετάρτης την ώρα του διαλείμματος στο προαύλιο του 10ου ΕΠΑΛ στη Ρόδο, με θύμα έναν 15χρονο μαθητή και δράστη έναν συμμαθητή του ο οποίος του κατέβασε το παντελόνι και το εσώρουχο.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >