AD

Κωνσταντίνος Πλεύρης – Τζόρτζια Σιακαβάρα | Το φιλί που αντάλλαξαν στο στόμα

Πιο πριν η κάμερα τους κατέγραψε να αποχωρούν από το θέατρο πιασμένοι χέρι – χέρι, ενώ η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» κρατούσε ένα μπλε τριαντάφυλλο

 

Λίγο μετά τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη στις κάμερες για το πόσο τον ενοχλούν τα δημοσιεύματα που «τον βρίζουν» για τη σχέση του με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, το ζευγάρι εθεάθη σε τρυφερά ενσταντανέ σε εστιατόριο.

Η κάμερα του «Πρωινό» βρήκε τον 83χρονο νομικό και τη 49χρονη πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» να αποχωρούν από το θέατρο πιασμένοι χέρι – χέρι, ενώ η Τζόρτζια Σιακαβάρα κρατούσε ένα μπλε τριαντάφυλλο.

Στη συνέχεια, στην εκπομπή προβλήθηκε και το φιλί που αντάλλαξαν στο εστιατόριο, που πήγαν για φαγητό.

Δείτε το βίντεο

«Σε όσους με βρίζουν θα κινηθώ, με τον ωραίο τρόπο… το ξύλο βγήκε απ’ τον παράδεισο»
Νωρίτερα, ρεπόρτερ τον συνάντησαν έξω από θέατρο που πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση, στην οποία συμμετέχει η Τζόρτζια Σιακαβάρα.

«Πολύ ενοχλητικοί γίνεστε» είπε αρχικά απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που προσπάθησαν να αποσπάσουν δηλώσεις του 83χρονου νομικού.

Συνέχισε, εμφανώς ενοχλημένος, λέγοντας: «Ενδιαφέρει τον κόσμο αυτή τη στιγμή, τι κάνω εγώ; Στον Κασσελάκη να πάτε. Πώς ασχολούνται; Να με βρίζουν στα σάιτ; Έτσι ασχολούνται;».

Τότε, τον ρώτησαν, πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει όλα τα δημοσιεύματα που όπως είπε «τον βρίζουν».

Δείτε το βίντεο

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ξεκινά η «πορτοκαλί» επέλαση – Αφρικανική σκόνη σκεπάζει ολόκληρη τη χώρα και φέρνει υψηλές θερμοκρασίες

Αφόρητη αναμένεται από σήμερα (16.05.2024) η κατάσταση στη χώρα μας, καθώς έρχονται αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες που θα δημιουργήσουν έναν αποπνικτικό συνδυασμό στην ατμόσφαιρα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Το αγόρι με την πίπα | Ο ιδιαίτερος πίνακας του Picasso με την αντίθεση αρρενωπού-θηλυκού στοιχείου

Πολλοί κριτικοί τέχνης έχουν δηλώσει ότι η υψηλή τιμή πώλησης του έργου έχει να κάνει πολύ περισσότερο με το όνομα του καλλιτέχνη παρά με την αξία ή την ιστορική σημασία του πίνακα.Στις 5 Μαΐου 2004 ο πίνακας πωλήθηκε για 104.168.000 δολάρια ΗΠΑ στη δημοπρασία του Sotheby`s στη Νέα Υόρκη.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >