AD

Το βίντεο που κατέγραψε πώς θα ήταν να πέσεις από το ψηλότερο κτίριο του κόσμου

Ο καλλιτέχνης Andre Larsen οδήγησε επιδέξια ένα drone από την κορυφή του Burj Khalifa για να δείξει πώς θα έμοιαζε να πέσεις από το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο.

 

 

 

Για όσους φοβούνται τα ύψη, η αναρρίχηση στην κορυφή ενός ουρανοξύστη μπορεί να φαίνεται σαν μια τρομακτική προσπάθεια. Ενώ είναι πολλά τα ψηλά κτίρια στον κόσμο, υπάρχει ένα που βρίσκεται πάνω από τα υπόλοιπα. Στα 2.722 πόδια, το Burj Khalifa στο Ντουμπάι είναι αυτή τη στιγμή το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Ο καλλιτέχνης Αndre’ Larsen δείχνει στους ανθρώπους πώς θα ήταν να πέσεις από αυτό το εκπληκτικό ύψος.

Καταγόμενος από τη Νορβηγία, αλλά επί του παρόντος με έδρα το Ντουμπάι, ο Λάρσεν χειρίστηκε ένα drone από την κορυφή του Burj Khalifa στο κοντινό έδαφος. Παρακολουθώντας το βίντεο,  είναι μια σουρεαλιστική εμπειρία, που σας κάνει να νιώθετε σαν να ταξιδεύετε σε αυτόν τον επιβλητικό ουρανοξύστη. Υπάρχουν συνολικά 163 ιστορίες και ο Larsen κατεβάζει το drone όσο πιο κοντά μπορεί στην πλειονότητα τους. Νιώθεις σαν να είσαι σε τρενάκι.

Ενώ το drone πετά δίπλα από το κτίριο, μπορείτε επίσης να ρίξετε μια ματιά στο απίστευτο αστικό τοπίο του Ντουμπάι, συμπεριλαμβανομένου ενός όγκου νερού και πολλών άλλων θεαματικών κτιρίων. Στη συνέχεια, ο Larsen ισιώνει την πορεία του drone, ώστε να κάνει πατινάζ πάνω από το κοντινό περιβάλλον – φέρνοντας στο τέλος τη θεαματική διαδρομή.

IFrame

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >