AD

Μάθιου Πέρι: Τα «Φιλαράκια» τον συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία

Την Παρασκευή το απόγευμα κηδεύτηκε στο Λος Άντζελες  (σ.σ. τοπική ώρα, ξημερώματα στην Ελλάδα) ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 54 ετών. Οι συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια» ήταν όλοι εκεί για να τον αποχαιρετήσουν, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης που δημοσιεύουν σχετικές εικόνες από την τελετή.

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τα στούντιο της Warner Brothers όπου γυρίζονταν τα επεισόδια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς. Στο ίδιο κοιμητήριο έχουν ενταφιαστεί πολλοί σταρ του Χόλιγουντ όπως η Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο Μάικλ Τζάκσον και η Λουσίλ Μπολ.

Ο Μάθιου Πέρι, ο οποίος ταυτίστηκε με τον ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στις δέκα σεζόν (1994-2004) που προβλήθηκε η σειρά «Φιλαράκια», βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, σκορπώντας θλίψη στο Χόλιγουντ και σε εκατομμύρια θαυμαστές του παγκοσμίως.

Όλοι οι συμπρωταγωνιστές του Μάθιου Πέρι στα «Φιλαράκια» – η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ ΛεΜπλανκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ – ήταν εκεί. Στο δημοσίευμα της Page Six αναφέρεται πως στην κηδεία παρέστησαν ο πατέρας του ηθοποιού, ο Τζον Μπένετ Πέρι, και ο πατριός του, ο Κιθ Μόρισον.

Φως στα αίτια του θανάτου του 54χρονου ηθοποιού αναμένεται να ρίξει το πόρισμα του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, μετά την ολοκλήρωση της νεκροψίας και των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από τη ζωή έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία του βιβλίου του «Φιλαράκια, Εραστές και το Μεγάλο, Φριχτό Πράγμα» («Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing»), στο οποίο εξιστορούσε την πολυετή μάχη του για να απεξαρτηθεί από τα συνταγογραφούμενα παυσίπονα και το αλκοόλ.

Την Παρασκευή, δημιουργήθηκε το ίδρυμα που φέρει το όνομά του (The Matthew Perry Foundation), το οποίο θα τιμήσει τη μνήμη του βοηθώντας ανθρώπους που δίνουν μάχη για να ξεπεράσουν τον εθισμό τους.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

«ΤΕΧΝΗ – ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ και το Μουσείο που δεν έγινε»: Έκθεση με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ΑΠΘ και τα 25 χρόνια του Τελλογλείου 

Ένας διαφορετικός πυρετός προετοιμασίας «καίει» αυτές τις μέρες το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών ΑΠΘ. Η διετής και πλέον επίπονη προσπάθεια, έρευνα και συλλογή για τα εκθέματα της επικείμενης

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Συρία: Μουσείο εικονικής πραγματικότητας αναδεικνύει τα δεινά στις φυλακές κολαστήρια του καθεστώτος Άσαντ

Ένα πρωτοποριακό μουσείο εικονικής πραγματικότητας στη Συρία τεκμηριώνει τα βασανιστήρια, τις δολοφονίες και την καταπίεση που υπέστησαν χιλιάδες κρατούμενοι στις φυλακές του καθεστώτος Άσαντ, μέσα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σώματα καπνισμένα με ξήρανση ίσως είναι οι «παλαιότερες μούμιες» του κόσμου σύμφωνα με μελέτη

Ορισμένες αρχαίες κοινωνίες στην Κίνα και τη νοτιοανατολική Ασία φαίνεται να ξήραναν τα πτώματα των νεκρών τους με καπνό, ουσιαστικά μουμιοποιώντας τα χιλιάδες χρόνια νωρίτερα

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Ιωάννινα: Συνελήφθη κρατούμενος στις φυλακές για διακίνηση ναρκωτικών

Συνολικά 125 συσκευασίες με κοκαΐνη και κάνναβη ΄φερεται να είχε στην κατοχή του κρατούμενος στο Κατάστημα Κράτησης Ιωαννίνων, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σαουδική Αραβία: Τέσσερις δασκάλες σκοτώθηκαν σε τροχαίο στο δρόμο για δυσπρόσιτο σχολείο

Ένας ορεινός δρόμος στο Κυβερνείο Αλ-Νταγιέρ, ανατολικά της Τζαζάν στην Σαουδική Αραβία, μετατράπηκε σε σκηνικό τραγικού δυστυχήματος. Τέσσερις δασκάλες και ο οδηγός του οχήματος που

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >