AD

4η φορά μαμά η Kourtney Kardashian

Η Kourtney Kardashian και ο μουσικός Travis Barker υποδέχθηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί μαζί, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης από χθες, Σάββατο (05/11).

Η Kardashian και ο Barker δεν έχουν ακόμη εκδώσει επίσημη δήλωση για το ευχάριστο γεγονός, ωστόσο όπως μεταδίδουν τα ξένα μέσα, υπήρχαν εικασίες ότι ο γιος του ζευγαριού θα γεννιόταν σύντομα, αφού ο διάσημος ντράμερ και η ριάλιτι σταρ εθεάθησαν να επισκέπτονται το ιατρικό κέντρο Cedars-Sinai στο Λος Άντζελες νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η Kardashian είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνης τον περασμένο Ιούνιο σε μια συναυλία των Blink 182 όπου εμφανιζόταν ο Barker και το ζευγάρι αργότερα αποκάλυψε ότι περιμένει ένα αγοράκι.

Η διάσημη “χρυσή” κληρονόμος έχει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Σκοτ Ντίσικ: τον Μέισον, 13 ετών, την Πένελοπε, 10 ετών και τον Ρέιν, 8 ετών. Από την άλλη, ο σύζυγός της, Τράβις Μπάρκερ, είναι γονιός του Λάντον, 19 ετών, και της Αλαμπάμα, 17 ετών.

Ωστόσο, η γνωστή  influencer ανησύχησε την οικογένειά της αλλά και τους 224 εκ. followers της όταν με μία ανάρτησή της στο Instagram στις αρχές Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε πως υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση εμβρύου.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >