AD

Κωνσταντίνος Πλεύρης | Να μην σας πω το πρόγραμμα μου γιατί είναι ακατάλληλο για ανηλίκους

«Να μην σας πω το πρόγραμμα μου γιατί είναι ακατάλληλο για ανηλίκους» είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με χιούμορ.

Ερωτευμένοι, και δεν το κρύβουν, είναι ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζώρτζια Σιακαβάρα. Το ζευγάρι, κάνει αρκετές κοινές εξόδους το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα όλα τα φώτα στης δημοσιότητας να είναι στραμμένα επάνω τους.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο 83χρονος νομικός με τη σύντροφό του, παρακολούθησαν μερικές από τις επιδείξεις μόδας του Athens Fashion Week (δείτε εδώ αποκλειστικά πλάνα). Στη συνέχεια το ζευγάρι συνέχισε το πρόγραμμά του με εξόδους και ρομαντικό δείπνο.

Ωστόσο σύμφωνα με ρεπορταζ του δημοσιογράφου Θάνου Βάγιου στο Πρωινό του Αντ1 οι δυο τους, πέρασαν την Κυριακή τους εν πλω, καθώς ταξίδεψαν με ιδιωτικό σκάφος στην Αίγινα. Η κάμερα της εκπομπή κατά τη διάρκεια τους Σαββατοκύριακο προσπάθησε να τους αποσπάσει δηλώσεις. Ωστόσο δεν φαίνεται θα θέλουν να δηλώσουν κάτι παραπάνω όσον αφορά το μέλλον τους.

Οι επικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Πλεύρη στους δημοσιογράφους

«Ασχολείστε με ένα δικό μου θέμα που δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο. Στα sites με βρίζουν. Δεν στεναχωριέμαι ούτε απαντώ» ανέφερε ο Κωνστανίνος Πλεύρης ενώ στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τον ενδεχόμενος γάμου απάντησε: «Δεν μιλάω για προσωπικά μου θέματα»

«Κουράζεστε, για ποιο λόγο; Σας ενδιαφέρει η προσωπική μας ζωή; Ποιος ενδιαφέρεται;» ανέφερε σε άλλη δήλωση του ενώ από την πλευρά η Τζώρτζια Σιακαβάρα δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση, πέρα από ό,τι σχετίζεται με τη μόδα.

Η Τζώρτζια Σιακαβάρα στο πλευρό του εμφανώς… ευχαριστημένη χαμογέλαγε χωρίς να κάνεις δηλώσεις.

«Να μην σας πω το πρόγραμμα μου γιατί είναι ακατάλληλο για ανηλίκους» είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με χιούμορ.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μιχάλης Κατρίνης | Τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή δεν αγοράζονται και είναι ανεκτίμητα

Συνέντευξη με τον Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με μια πορεία γεμάτη προκλήσεις και αποφασιστικότητα, εκπροσωπεί τη νέα γενιά πολιτικών που επιδιώκουν την ανασύνταξη και αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ, με στόχο να το επαναφέρει στον κεντρικό ρόλο της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Μπεν Άφλεκ | Αρνείται ότι βγαίνει με την Κικ Κένεντι επειδή φοβάται ότι θα επηρεάσει το διαζύγιό του από τη Λόπεζ

Ο Μπεν Άφλεκ προσπαθεί απεγνωσμένα να «σβήσει» την Κικ Κένεντι από τη ζωή του, επειδή φοβάται ότι η σχέση τους θα επηρεάσει αρνητικά το διαζύγιό του με την Τζένιφερ Λόπεζ.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >