AD

Ο Χιου Τζακμαν έχει ένα μυστικό…

Ο Χιου Τζάκμαν φέρεται να επιδιώκει έναν σημαντικό διακανονισμό διαζυγίου με την πρώην σύζυγό του Ντέμπορα Λι Φαρνές, αφού δεν είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο.

Πλέον, ο Τζάκμαν είναι διατεθειμένος να δώσει πάρα πολλά χρήματα στην πρώην γυναίκα του, αν δεν μιλήσει ποτέ για όσα συνέβησαν πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικείας τους.

Η συμφωνία, αξίας σημαντικού ποσού, συνοδεύεται από έναν όρο: Η πρώην σύζυγός του θα πρέπει να υπογράψει μια αυστηρή και αδιαπραγμάτευτη συμφωνία εμπιστευτικότητας. Αυτό το συμφωνητικό όπως αναφέρει δημοσίευμα του RadarOnline, έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να προστατεύσει τις ιδιωτικές λεπτομέρειες της σχέσης τους από τον δημόσιο έλεγχο.

Όπως αναφέρει πηγή από το κοντινό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, το πρωταρχικό μέλημα του Τζάκμαν δεν είναι τα χρήματα αλλά η προστασία των μυστικών του, καθώς έχει την επιθυμία να τα κρατήσει κρυμμένα από τη δημοσιότητα.


Το ζευγάρι χώρισε μετά από 27 χρόνια γάμου, ενώ η αιτία παραμένει άγνωστη. Το 2003 ξεκίνησαν να κυκλοφορούν κάποιες φήμες για τη σεξουαλικότητα του ηθοποιού, ενώ δεν είναι λίγοι και αυτοί που υποστήριζουν τώρα, μετά την είδηση για το συμφωνητικό, πως ο σταρ θέλει να διασφαλίσει πως η Ντέμπορα Λι Φέρνες δεν θα αποκαλύψει το μεγάλο του μυστικό. Τίποτα όμως από αυτά δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται προς το παρόν.

Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το ζευγάρι περνούσε το τελευταίο διάστημα, κρίση στον γάμο τους. «Ζούσαν σαν χωρισμένοι, καιρό πριν ανακοινώσουν το διαζύγιό τους», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους.

hugh_jackman

Εδώ και πολλά χρόνια, κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Χιου Τζάκμαν να είναι ομοφυλόφιλος. Ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ την πληροφορία, ενώ η σύζυγός του έχει ερωτηθεί πολλές φορές για τον ηθοποιό.

Η Αυστραλή σταρ βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ann’s Brush With Fame» το 2020 και τότε, κλήθηκε να απαντήσει για τη σεξουαλικότητα του άντρα της, τότε η Ντέμπορα Λι Φέρνες, δεν έδωσε  μια ξεκάθαρη απάντηση αφήνοντας τις φήμες να οργιάζουν.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζιζέλ Πελικό | Ο άνδρας της είχε μιμητή, του έδινε τα υπνωτικά και βίαζαν μαζί τις συζύγους τους

Η ανωμαλία του Ντομινίκ Πελικό, να ναρκώνει την σύζυγό και να βλέπει να την βιάζουν δεκάδες άνδρες, είχε και μιμητές οι οποίοι έκαναν το ίδιο

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Η Ρωσία επελαύνει στην ανατολική Ουκρανία

Η Ρωσία βρίσκεται κοντά στην κατάληψη μιας σημαντικής πόλης στην ανατολική Ουκρανία, της Ποκρόφσκ, σε μια από τις ταχύτερες στρατιωτικές προελάσεις από τις αρχές του πολέμου. Αν καταφέρει να

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

MI6 και CIA: Οι πόλεμοι σε Ισραήλ και Ουκρανία απειλούν την παγκόσμια τάξη – Μεγαλύτερη πρόκληση η άνοδος της Κίνας

Τον κώδωνα του κινδύνου για τη διεθνή τάξη πραγμάτων, η οποία εκτιμούν ότι αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη απειλή από την εποχή του Ψυχρού Πολέμου, κρούουν οι επικεφαλής

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια

Σοκάρει η νύφη του Ντομινίκ Πελικό: Ζητούσε γυμνές φωτογραφίες από τις εγγονές του για να τους πάρει παιχνίδια Σοκάρει η κατάθεση της νύφης του Ντομινίκ

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

CNN | Βίντεο δείχνει Ουκρανούς στρατιώτες να εκτελούνται μετά την παράδοσή τους στους Ρώσους

Αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των εκτελέσεων Ουκρανών στρατιωτών από τους Ρώσους εισβολείς, λίγο μετά την παράδοσή τους, σύμφωνα με το CNN, το οποίο, μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα ένα σχετικό βίντεο από το

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >