AD

LED μάσκες | Tο νέο trend των διασήμων – Υπόσχονται πως κάνουν θαύματα

Εσείς, δοκιμάσατε αυτό το trend;

Η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε είναι να επενδύσετε στον εαυτό σας και αν το νεανικό δέρμα βρίσκεται ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων σας, τα εργαλεία ομορφιάς είναι εκεί έξω. Η μεγάλη ερώτηση είναι, πόσα από αυτά κάνουν δουλειά;

Το δέρμα σας έχει τον δικό του μεταβολισμό και καθώς μεγαλώνετε, φυσικά αυτός ο μεταβολισμός επιβραδύνεται.

Το ίδιο συμβαίνει και με την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματός σας. Και όπως γνωρίζετε, το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητα του δέρματός σας, γι ‘αυτό σημάδι γήρανσης είναι η χαλάρωση του δέρματος και οι ρυτίδες.

Πέρα από τις κρέμες και τις θεραπείες αλλά και τα gua sha κι όλα τα άλλα εργαλεία, τώρα τελευταία βλέπουμε πολύ στα social media τις LED μάσκες.
Μια τέτοια μάσκα υπόσχεται πως βοηθά: στην πρόληψη της γήρανσης, με τα μαύρα στίγματα και δυσχρωμίες, στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων.

Μπορεί όπως λένε οι αισθητικοί αλλά και οι διάσημες που τη δοκίμασαν να βοηθήσει στην επιτάχυνση του μεταβολισμού του δέρματος αφήνει το δέρμα λαμπερό, ενισχύει την κυκλοφορία και τη λεμφική ροή, βοηθά στην αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου. Οι διάσημες φορούν αυτή τη μάσκα κάθε μέρα για 15 λεπτά! Θα το κανες;

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Kamala Harris | Ίσως είμαι η πρώτη γυναίκα σε αυτή τη θέση, αλλά δεν θα είμαι η τελευταία.

Η Καμάλα Χάρις είναι μια πρωτοπόρος πολιτική ηγέτης που συμβολίζει την ποικιλομορφία και την ενδυνάμωση, αποτελώντας πρότυπο για τις επόμενες γενιές μέσω της αφοσίωσής της στην κοινωνική δικαιοσύνη και την ισότητα.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

H μέρα που γεννήθηκε το πρώτο μωρό του«δοκιμαστικού σωλήνα»

Στις 25 Ιουλίου 1978, η Louise Joy Brown, το πρώτο μωρό στον κόσμο που συλλαμβάνεται μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF) δίνοντας ελπίδα σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που επιθυμούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >