AD

Η μέρα που ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης, σκότωσε το τελευταίο γνωστό θύμα, Μέρι Τζέιν

Το σώμα της Κέλι ήταν μακράν το πιο εκτεταμένα ακρωτηριασμένο από τα κανονικά θύματα, με τους ακρωτηριασμούς της να χρειάζονται περίπου δύο ώρες για να εκτελέσει τον δολοφόνο της. Ήταν 9 Νοεμβρίου του 1888.

 

 

Τζακ ο Αντεροβγάλτης είναι το ψευδώνυμο που δόθηκε σε έναν αγνώστου ταυτότητας δολοφόνο ο οποίος δρούσε στην περιοχή Ουάιτσάπελ του Λονδίνου στα τέλη του 19ου αιώνα.

Τα θύματά του ήταν γυναίκες οι οποίες έβγαζαν χρήματα ως ιερόδουλες. Οι φόνοι συνέβαιναν σε δημόσιους χώρους τη νύχτα ή τα ξημερώματα.  Ο λαιμός των θυμάτων ήταν κομμένος και το σώμα ήταν ακρωτηριασμένο. Σύμφωνα με διάφορες θεωρίες, τα θύματα στραγγαλίζονταν πρώτα έτσι ώστε να μην φωνάζουν, κάτι το οποίο εξηγεί και την έλλειψη αίματος στις σκηνές των εγκλημάτων. Η αφαίρεση των εσωτερικών οργάνων από τρία θύματα δημιούργησε σε μερικούς αστυνομικούς της εποχής την πεποίθηση ότι ο δολοφόνος κατείχε ανατομική ή χειρουργική γνώση.

Την εποχή του θανάτου της Κέλι, ήταν περίπου 25 ετών, εργαζόταν  ως ιερόδουλη και ζούσε σε σχετική φτώχεια.

Σε αντίθεση με τα άλλα τέσσερα  κανονικά θύματα του  Τζακ,  η Κέλλι δολοφονήθηκε μέσα στο αραιά επιπλωμένο μονόκλινο δωμάτιο που νοίκιαζε στο 13 Miller`s Court, παρέχοντας στον δολοφόνο της πολύ χρόνο να εκσπλαχνίσει  και να ακρωτηριάσει το σώμα της. Το σώμα της Κέλι ήταν μακράν το πιο εκτεταμένα ακρωτηριασμένο από τα κανονικά θύματα, με τους ακρωτηριασμούς της να χρειάζονται περίπου δύο ώρες για να εκτελέσει τον δολοφόνο της.

 Τα 5 θύματα της δολοφονίας ήταν η Μαίρη Αν Νίκολς, η Άνι Τσάπμαν, η Ελίζαμπεθ Στράιντ, η Κάθριν Έντοουσ και η Μαίρη Τζέιν Κέλι.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλίσα Σμίντ | Πέρασε στους Ολυμπιακούς Αγώνες η «πιο σέξι αθλήτρια» στον κόσμο

Η Αλίσα Σμίντ ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το Παρίσι. Η Γερμανίδα αθλήτρια του στίβου, η οποία εδώ και χρόνια έχει χαρακτηριστεί από τους θαυμαστές της και τις ιστοσελίδες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πανελλαδικές 2024 | Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη του σχολικού έτους και την έναρξη των εξετάσεων

Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για την ημέρα λήξης των μαθημάτων για τα γυμνάσια και τα λύκεια, καθώς επίσης και για την ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024, με τους υποψηφίους να έχουν μπει ήδη στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τραγωδία στην Θήβα | «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» μαρτυρούν οι γονείς για το νεκρό 18μηνο μωρό τους

Οι γονείς μέσα στον πόνο τους, περιμένουν τις απαντήσεις για το πώς έφυγε από τη ζωή το μωρό τους, στη Θήβα. Μιλούν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα..

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >