AD

Monica Bellucci | «Η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά μου»

Χαμός στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για τη σταρ

 

Η Θεσσαλονίκη υποδέχτηκε με θερμό τρόπο τη Μόνικα Μπελούτσι στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου, με τον κόσμο να περιμένει από νωρίς το βράδυ, την άφιξη της διάσημης ηθοποιού.

Η Μόνικα Μπελούτσι παρευρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» του Τομ Βολφ και του Γιάννη Δημολίτσα. Την Πέμπτη στις 20:00 θα προβληθεί στο Φεστιβάλ και η ταινία «Μαλένα» του Tζουζέπε Τορνατόρε, με την οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή η Μπελούτσι. Ακόμη, θα τιμηθεί από το 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με τον «Χρυσό Αλέξανδρο» για τη συνολική προσφορά της στο σινεμά.

Όταν έφτασε έξω από το «Ολύμπιον», γύρω στις 23:00, οι θαυμαστές ζήτησαν αυτόγραφα και φώναζαν ρυθμικά το όνομά της. Η Μπελούτσι χαιρέτισε τους παρευρισκόμενους στην είσοδο του φεστιβάλ, ενώ πήρε και ένα πανό που της είχαν ετοιμάσει φαν.

Ανεβαίνοντας στο βήμα του Φεστιβάλ η Μόνικα Μπελούτσι δέχτηκε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από το κοινό και τόνισε, πως η Ελλάδα είναι βαθιά μέσα στην καρδιά της: «Δεν θέλω να πω πολλά για την ταινία, θα την ανακαλύψετε μόνοι σας. Όπως όλοι ξέρετε, η Ελλάδα είναι βαθιά βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πολύ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

3 πρώην – και νυν- μεγαλόσχημοι στο στόχαστρο των διεθνών αρχών

Η Ιντερπόλ έχει στείλει σήμα στις αρχές σχετικά με τη διερεύνηση εταιρικού σχήματος στο οποίο μετέχουν τραπεζίτες, εφοπλιστές και επιχειρηματίες και το οποίο είχε συμμετοχή

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >