AD

Demi Moore | Η τραγική πραγματική ιστορία της ζωής της sexy ντίβας του Hollywood

Τραυματικά παιδικά χρόνια, βιασμός, κατάχρηση ουσιών, διαζύγια, απιστίες, αποβολές, με αποκορύφωμα το οδυνηρό διαζύγιο από τον Aston Kutcher που της ζήτησε να μπει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και την κλινική απεξάρτησης. H Demi Moore γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1962.

 

«Όλοι υποφέρουμε, όλοι θριαμβεύουμε, και όλοι μπορούμε να επιλέξουμε πώς θα κρατήσουμε και τα δύο».  Demi Moore

 

Στο αποκορύφωμα της καριέρας της, η Demi Moore ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στο Χόλιγουντ. Η Guardian αναφέρει ότι κέρδισε 12,5 εκατομμύρια δολάρια μόνο για τον ρόλο της στο Striptease του 1996. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του `80, η εκκολαπτόμενη σταρ έκανε το αδύνατο δυνατό καταφέρνοντας να μετατρέψει την επιτυχία της στη μακροχρόνια σειρά General Hospital σε μια καριέρα με πρωτοποριακές επιτυχίες όπως το St. Elmo`s Fire and Ghost. Είναι αξιοσημείωτο ότι κέρδισε -σύμφωνα με τους New York Times- ένα μνημειώδες ποσό 217 εκατομμυρίων δολαρίων στο αμερικανικό box office. Ωστόσο, αν εξαιρέσει κανείς την τεράστια επιτυχία στην καριέρα της, η προσωπική της ζωή δεν ήταν διόλου ονειρικά πλασμένη…

Ποιος θα περίμενε ότι μια γυναίκα όπως η εντυπωσιακή Demi Moore που αποτελεί αντικείμενο πόθου για πολλούς άνδρες, βιώνει τρομερές ανασφάλειες και αδυναμίες που πηγάζουν από τα τραυματικά παιδικά της χρόνια;

IFrame

Τα απομνημονεύματα της Moore το 2019 στο Inside Out, αποκάλυψαν μια νέα πλευρά της ζωής της ηθοποιού. Το κορίτσι του οποίου η ζωή ξεριζώθηκε από συνεχείς μετακινήσεις με τους αλκοολικούς γονείς της. Την κάποτε αποξενωμένη έφηβη που υπέμενε κάθε είδους τραυματική εμπειρία, κατάχρησης ουσιών και προδοσίας. Μπορεί να κατάφερε να αντλήσει δύναμη από τη σκληρή ανατροφή της για να υποδυθεί ακόμα και τους πιο σκληρούς ρόλους της, ωστόσο η σωτηρία των ψυχικών τραυμάτων της δεν έγινε εν μία νυκτί. Σήμερα, αισθάνεται ότι έχει ζήσει πολλές ζωές και όλα δείχνουν πως έχει βρει το δρόμο για να ξεπεράσει τους δαίμονές της.

Ποια είναι η τραγική πραγματική ιστορία της Demi Moore;

«Σκεφτείτε ότι συμπεριφερόμαστε στους ανθρώπους που αγαπάμε με τον τρόπο που πιστεύουμε, στα βάθη της καρδιάς μας, ότι αξίζουμε να μας συμπεριφέρονται οι ίδιοι». Demi Moore

Όταν η Demi Moore ήταν 15 ετών, ήρθε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη. Ο Danny Guynes- ο άντρας που πίστευε ότι ήταν ο βιολογικός της πατέρας, το άτομο που τη βοήθησε να μεγαλώσει – δεν είχε σχέση αίματος μαζί της. Αντίθετα, ο πατέρας της ήταν ένας άντρας με το όνομα Charles Harman-ένας πωλητής μηχανημάτων αυτόματης πώλησης με έδρα το Τέξας με εθισμό στην κοκαΐνη. Σύμφωνα με τους New York Times, η Moore ανακάλυψε την αλήθεια όταν ο Guynes χώρισε από τη μητέρα της, Virginia King.

 

H Guardian αναφέρει ότι η King ήταν μόλις 19 ετών όταν απέκτησε την ηθοποιό και ο Harman έφυγε πριν ακόμα γεννηθεί η κόρη τους. Γνώρισε λίγο αργότερα τον Guynes, ο οποίος ήταν επίσης πωλητής. Αφού παντρεύτηκαν, ταξίδεψαν με τα παιδιά τους σε όλη τη χώρα, καθώς ο Guynes συνήθιζε να μετακομίζει για δουλειά. Η οικογένεια της Moore μετακόμισε «30 φορές πριν τα 15 της».

IFrame

Αν και οι γονείς της απέκρυψαν την αλήθεια για 15 χρόνια, η ηθοποιός δεν έχει κακή διάθεση εναντίον της μητέρας της, η οποία πέθανε το 1998 μετά από μάχη με τον καρκίνο. “Υπήρχαν πολλές ανασφάλειες και αμφιβολίες, αλλά ξέρω ότι έκανε τις καλύτερες επιλογές που μπορούσε. Νόμιζαν ότι έκανε το σωστό”. είπε η Moore στην Guardian.

Η φρικτή παιδική σεξουαλική επίθεση της Demi Moore

Σε μια ειλικρινή κι εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη με την Diane Sawyer στο  Good Morning America, η Demi Moore μίλησε για τον φρικτό βιασμό της στην ηλικία των 15 και πώς συνετέλεσε σε αυτό η μητέρα της.

Η Moore είχε μια περίεργη σχέση με τη μητέρα της, η οποία ισχυρίστηκε ότι ήταν αλκοολική και την πήγαινε στα μπαρ ως έφηβη για να τραβήξει την προσοχή των ανδρών. Η Moore έγραψε ότι τη νύχτα της επίθεσης, επέστρεψε στο σπίτι για να βρει έναν ηλικιωμένο άνδρα – κάποιον που γνώριζαν και οι δύο – μέσα στο διαμέρισμά τους. Ο άνδρας δικαιολόγησε τις πράξεις του ισχυριζόμενος ότι η μητέρα την Moore την είχε πουλήσει σε αυτόν. “Ήταν βιασμός. Και μια καταστροφική προδοσία, που αποκαλύφθηκε από την σκληρή ερώτηση του άνδρα: “Πώς νιώθεις να σε πουλάει η μητέρα σου για 500 $;”», έγραψε.

H Demi Moore με τη μητέρα της.

Όταν ρωτήθηκε από τη Sawyer εάν πίστευε ότι η μητέρα της την πούλησε, η Moore παραδέχτηκε: “Νομίζω, κατά βάθος, όχι. Δεν νομίζω ότι ήταν μια απλή συναλλαγή. Ωστόσο, του έδωσε την πρόσβαση…». Σύμφωνα με τους New York Times, η Moore έφυγε από το σπίτι λίγο αργότερα. Τελικά χρησιμοποίησε την εμπειρία της για να προχωρήσει στη φιλανθρωπική δράση. Το 2012, η ​​ηθοποιός ίδρυσε το Thorn, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που βοηθά τις αρχές επιβολής του νόμου να εντοπίσουν χιλιάδες θύματα σεξουαλικής εμπορίας παιδιών κάθε χρόνο.

Η Demi Moore σταμάτησε την πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας της μητέρας της

Σύμφωνα με τους New York Times, όταν η Demi Moore ήταν παιδί, προσπάθησε για να βοηθήσει τον Danny Guynes να αποτρέψει τη μητέρα της από την απόπειρα αυτοκτονίας. Η πρώτη απόπειρα έγινε όταν η σταρ ήταν μόλις 12 ετών και περιέγραψε στα απομνημονεύματά της Inside Out την οδυνηρή στιγμή που έσπευσε να βοηθήσει τη μητέρα της.

«Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να χρησιμοποιώ τα δάχτυλά μου, τα μικρά δάχτυλα ενός παιδιού, για να πάρω τα χάπια που η μητέρα μου είχε προσπαθήσει να καταπιεί από το στόμα της ενώ ο πατέρας μου το κρατούσε ανοιχτό και μου έλεγε τι να κάνω», έγραψε μέσω Us Weekly.. “Κάτι πολύ βαθιά μέσα μου άλλαξε τότε και δεν γύρισε ποτέ πίσω. Η παιδική μου ηλικία είχε τελειώσει.” Το πρώτο περιστατικό δεν ήταν το τελευταίο. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στο Good Morning America, η Moore είπε στην Dianne Sawyer ότι η μητέρα της έκανε προσπάθειες “πολλές, πολλές φορές” μετά από αυτό. Ωστόσο, η Moore ισχυρίστηκε ότι το πρώτο περιστατικό ήταν η «στιγμή που άλλαξε τη ζωή» τερματίζοντας οριστικά την παιδική της ηλικία.

Demi Moore & Freddy Moore

Η Demi Moore έχει μια ιστορία γνωριμιών που είναι τόσο ανησυχητική όσο και υψηλού προφίλ. Έναν αρραβώνα με τον συμπρωταγωνιστή του St. Elmo`s Fire, Emilio Estevez, τη φυγή με τον Jon Cryer, τους γάμους της με τον Bruce Willis και τον Ashton Kutcher. Ωστόσο, καμία από αυτές τις σχέσεις δεν ξεκίνησε με χειρότερο τρόπο από τον πρώτο της γάμο με τον μουσικό της ροκ Freddy Moore.

Το περιοδικό αναφέρει ότι η Moore  γνώρισε τον τραγουδιστή του “It`s Not A Rumour” όταν ήταν 16 ετών και ομολογουμένως δεν είχε “ιδιαίτερη ανησυχία” για τη γυναίκα του. Ούτε φαινόταν ότι ανησυχούσε πολύ για τον Freddy Moore.  Tον απατούσε το βράδυ πριν τον γάμο τους. Στο Inside Out , η Demi αποκάλυψε ότι έφυγε κρυφά από το bachelorette πάρτι της για να συναντηθεί με έναν άντρα που είχε γνωρίσει σε ένα πλατό.

IFrame

«Δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω το γεγονός ότι παντρευόμουν για να αποσπάσω την προσοχή μου από το πένθος για τον θάνατο του πατέρα μου», έγραψε η Demi αναφερόμενη στην αυτοκτονία του θετού μπαμπά της. «… Δεν μπορούσα να βγω από το γάμο, αλλά θα μπορούσα να τον σαμποτάρω». Η Demi και ο Freddy χώρισαν το 1985.

Demi Moore & Bruce Willis

Η Demi Moore και Bruce Willis πέρασαν μεγάλο μέρος του 11ετούς γάμου τους αποφεύγοντας τους παπαράτσι, κάτι που μάλλον δεν ήταν και τόσο δύσκολο όταν το ζευγάρι έφυγε από το Χόλιγουντ. Σύμφωνα με το Harper`s Bazaar, η Moore άφησε για λίγο πίσω την καριέρα της στον κινηματογράφο στο απόγειο της επιτυχίας της προκειμένου να γίνει μια μαμά που μένει στο σπίτι στο Χέιλι του Αϊντάχο. Ωστόσο, αυτή η φαινομενική κανονικότητα ήταν απλώς ένα πέπλο. Το ζευγάρι ήταν ακόμα δύο από τα πιο διάσημα άτομα στον πλανήτη, ενώ ένα διαζύγιο υψηλού προφίλ ήταν δυνητικά καταστροφικό.

Σύμφωνα με αναφορές από το People και τη Sun, ο Willis και η Moore συνδέθηκαν στο Λας Βέγκας το 1987 μετά από λίγους μήνες γνωριμίας. Αυτή η βιαστική δέσμευση φαινόταν να είναι ένα σημείο διαμάχης για τον Willis, ο οποίος – όπως έγραψε η Moore στo βιβλίο της «δεν ήταν σίγουρος αν ήθελε να παντρευτεί». Φέρεται ότι ήταν αγανακτισμένος για την καριέρα της στην υποκριτική επειδή «την πήρε μακριά από την οικογένειά τους». Επιπλέον, φήμες για απιστία τροφοδοτήθηκαν από μια καταστροφική συνέντευξη στο Playboy το 1996, όπου ο Willis τις παραδέχτηκε. «Καμία γυναίκα δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τη φυσική παρόρμηση ενός άνδρα να γεννήσει, να αναπαραχθεί, να τεκνοποιήσει» και το ζευγάρι χώρισε το 1998. Είχαν αποκτήσει τρεις κόρες: τη Rumer, τη Scout και την Tallulah Belle Willis.

Στα απομνημονεύματά της, η Moore αποκάλυψε ότι είναι «πολύ περήφανη» για το διαζύγιό της. Θα μπορούσε να ήταν πικρό, αλλά τελικά ενίσχυσε τον δεσμό της με τον Bruce. Ισχυρίστηκε ότι «ένιωθαν πιο συνδεδεμένοι από πριν από το διαζύγιο».

Demi Moore είχε μια εξαντλητική, πενταετή εμμονή με τη διατροφή και την άσκηση

Στο Inside Out, η Μουρ αποκάλυψε ότι ανέπτυξε μια έντονη εμμονή με τη γυμναστική όταν άρχισε να εκπαιδεύεται για τον ρόλο της στο A Few Good Men. Η εμμονή κράτησε πέντε χρόνια.

Στην αρχή, οι προπονήσεις της Moore ξεκίνησαν ως ένας τρόπος για να χάσει βάρος εγκυμοσύνης για τον ρόλο, μετά την γέννηση της Scout. Η Moore, η οποία θήλαζε, κατέληξε σε «υπερβολική άσκηση» σε σημείο που το μητρικό της γάλα είχε εξαντληθεί και η ανάπτυξη της Scout καθυστέρησε. Η ηθοποιός έπρεπε να αρχίσει να το συμπληρώνει, κάτι που την «τσάκισε», αλλά όχι αρκετά για να σταματήσει. Κατά τη διάρκεια της επόμενης ταινίας της, Indecent Proposal, η Moore «διπλασίασε» την «υπερβολική» ρουτίνα της και άρχισε να περιορίζει τη διατροφή της μέχρι που ανέπτυξε πνευμονία. Υποχώρησε για λίγο, αλλά έκοψε όλους τους υδατάνθρακες – εκτός από ένα προσεκτικά μετρημένο μπολ πρωινού με πλιγούρι βρώμης – ενώ εργαζόταν για το Striptease. “Οι διατροφικές διαταραχές είναι τρελές, είναι μια ασθένεια. Αλλά αυτό δεν τις κάνει λιγότερο αληθινές”, έγραψε η Moore.

IFrame

 

Σύμφωνα με το People, ο ρόλος της GI Jane απαιτούσε από την Moore να αποκτήσει βάρος και αυτό στην πραγματικότητα βοήθησε να τερματιστεί η εμμονή της. Είχε «αγγίξει το όριο της» και δεν μπορούσε να αντέξει πάλι «να πεινά η ίδια» και να ασκείται εντατικά για να πολεμήσει το φυσικό της σώμα. Αφού «διαλογίστηκε στα προβλήματα της εικόνας του σώματός της», η ηθοποιός μετέτρεψε το γυμναστήριο του σπιτιού της σε γραφείο και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω.

Η Demi Moore είχε έναν λεγόμενο εθισμό στον Ashton Kutcher

Όπως οι γονείς της, έτσι και η Demi Moore πάλεψε με τον εθισμό σε όλη της τη ζωή. Σύμφωνα με τους New York Times, αυτό περιελάμβανε την κατάχρηση αλκοόλ, την κατάχρηση κοκαΐνης, την υπερφαγία, ακόμη και έναν παραδεκτό εθισμό στον τρίτο σύζυγό της, Ashton Kutcher. Το ζευγάρι που είχε 16 χρόνια διαφορά ηλικίας,  άρχισε να βγαίνει μετά από συνάντηση σε ένα δείπνο με φίλους το 2003. Στην πραγματικότητα, η διαφορά ηλικίας μπορεί να ήταν αυτό που η Moore έβρισκε τόσο ελκυστικό.

 

Στο Inside Out αποκάλυψε ότι έβλεπε τη σχέση ως μια ευκαιρία να βιώσει τη νεότητα με έναν τρόπο που δεν μπορούσε κάποτε να ζήσει ανέμελα, αλλά γρήγορα μετατράπηκε σε έμμονη ιδέα. Αυτό ήταν το πιο καταστροφικό από όλα τα δεινά της Moore και η αιτία που διαλύθηκε η σχέση που είχε με τις τρεις κόρες της. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Red Table Talk με την Jada Pinkett Smith, η Moore παραδέχτηκε, «Ο εθισμός και η συνεξάρτηση… όπως ο εθισμός μου στον Ashton — ήταν πιθανώς σχεδόν πιο καταστροφικό γιατί με απομάκρυνε σοβαρά συναισθηματικά από τα παιδιά μου».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 σε μια μικρή τελετή με 100 καλεσμένους στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά πέντε χρόνια αργότερα, άρχισε να αντιμετωπίζει δυσκολίες. Πέταξαν στο Ισραήλ, όπου προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές τους εν μέσω φημών για απιστία.

Η Demi Moore ήταν αποξενωμένη από τις κόρες της για τρία χρόνια

 

Η σχέση της Demi Moore με τον Ashton Kutcher —και η υποτροπή που ακολούθησε— κατέστρεψε βαθιά τον δεσμό που είχε με τις κόρες της, τόσο πολύ που η Scout και η Tallulah δεν της μιλούσαν για τρία χρόνια. Σε μια εμφάνιση στο Red Table Talk, η Rumer και η μικρότερη αδερφή της εξήγησαν πώς ακριβώς άρχισε να ξετυλίγεται η σχέση τους με τη μαμά τους. Η Tallulah ήταν εννέα ετών όταν η Moore- που πέρασε χρόνια λέγοντας ψέματα για τη νηφαλιότητά της- υποτροπίασε. Τελικά, η Rumer και η Scout μετακόμισαν, αφήνοντας τη μικρότερη αδερφή τους να αντιμετωπίσει μόνη της την ασθένεια της μητέρας τους.

IFrame

Η Rumer ήταν η μόνη από τις κόρες της Moore που κράτησε επαφή με τη μητέρα της, λειτουργώντας σαν διαμεσολαβητής της οικογένειας. Οι τέσσερις γυναίκες μπόρεσαν τελικά να συμφιλιωθούν και σε μια ανάρτηση στο Instagram για την Ημέρα της Μητέρας το 2020, η Tallulah αποκάλυψε ότι αυτό συνέβη μόνο «μέσα από μια μεταμόρφωση του εσωτερικού προβληματισμού του εαυτού και της δυνατότητας να συγχωρείς».

 

Μια αποβολή διέλυσε τον γάμο της με τον Ashton Kutcher

Είναι μια αλληλουχία πραγμάτων που οδήγησαν στη διάλυση του γάμου της Demi Moore με τον Ashton Kutcher. Από όλες τις απόψεις, φαινόταν σαν ένα συνονθύλευμα προδοσίας, υποτροπής και συνεξάρτησης -. Κυρίως όμως,  ο δεσμός του ζευγαριού διαλύθηκε οριστικά από την αποβολή της Moore.

Η Moore, έχασε το μωρό όταν ήταν περίπου έξι μηνών έγκυος. Εκείνη την εποχή, ένιωθε ότι ο Kutcher ήταν πολύ μικρός για να καταλάβει τη θλίψη της, όσο κι αν προσπαθούσε να συνδεθεί μαζί της. «Πρώτα από όλα, δεν είχε νιώσει μέσα του αυτό το μωρό», έγραψε. Άλλωστε ήταν μόλις είκοσι ετών εκείνη την εποχή και δεν είχε ίσως την απαραίτητη ωριμότητα να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση.

Μετά την αποβολή, το ζευγάρι εξακολουθούσε να προσπαθεί να συλλάβει με φυσικό τρόπο. Λίγους μήνες αργότερα, στράφηκαν στην εξωσωματική γονιμοποίηση και την ενδομήτρια γονιμοποίηση. Όταν αυτό δεν λειτούργησε, η Moore άρχισε να ερευνά επιλογές για δότες ωαρίων. Το ζευγάρι βρήκε ένα ταίριασμα, αλλά ο Kutcher φέρεται να υποχώρησε την τελευταία στιγμή. « O Aston μου είπε: «Δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω αυτό και δεν ξέρω αν αυτό λειτουργεί», έγραψε, υποστηρίζοντας ότι ο Kutcher της έδωσε το πράσινο φως μόνο επειδή δεν πίστευε ότι θα το έκανε. Το ζευγάρι χώρισε το 2011 και οριστικοποίησε το διαζύγιό τους δύο χρόνια αργότερα.

IFrame

Ο γάμος της Demi Moore με τον Ashton Kutcher μαστιζόταν από φήμες εξαπάτησης, τις οποίες φαινομενικά επιβεβαίωσε στο Inside Out. Η ηθοποιός ανέφερε λεπτομερώς την ταραχώδη σχέση τους και ισχυρίστηκε ότι στο Dude Where`s My Car, o star χρησιμοποίησε το τρίο ως τρόπο για να θολώσει τα όρια της σχέσης τους και να δικαιολογήσει την φερόμενη απιστία του.

Τον είχε βάλει πάνω από τον εαυτό της στη ζωή της. “Έτσι, όταν εξέφρασε τη φαντασία του να φέρει ένα τρίτο άτομο στο κρεβάτι μας, δεν είπα όχι”, έγραψε η Moore για το ménage a trois (μέσω People) του ζευγαριού, προσθέτοντας αργότερα, “Ήταν καλοί άνθρωποι , αλλά και πάλι ήταν λάθος. Με πλημμύρισε περίεργα ντροπή, δεν μπορούσα να διώξω την αίσθηση ότι όλο αυτό το πράγμα ήταν κατά κάποιο τρόπο δικό μου λάθος».

O Kutcher φέρεται να την απάτησε δύο φορές, η δεύτερη περίπτωση φέρεται να συνέβη με μια εικοσιενάχρονη ενώ γύριζε το Another Happy Day. Τη χρονιά που έκανε πρεμιέρα η ταινία, το ζευγάρι χώρισε. Ο Kutcher δεν εξήγησε ποτέ δημόσια ποια ήταν η αλήθεια.

Η Demi Moore υποτροπίασε μετά από 20 χρόνια και κατέληξε στο νοσοκομείο

Η Demi Moore αντιμετώπιζε την κατάχρηση ουσιών για δεκαετίες. Σύμφωνα με τον Guardian, πήγε σε κέντρο απεξάρτησης στα μέσα της δεκαετίας του 1980 για εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αλλά κατάφερε να μείνει νηφάλια για 20 χρόνια. Αυτό το πρόβλημα άρχισε να ξετυλίγεται εν μέσω του χωρισμού της με τον Ashton Kutcher. Μιλώντας με τους New York Times, η Moore αποκάλυψε ότι η αποβολή της ήταν το σημείο καμπής και άρχισε να πίνει πιο πολύ και να κάνει κατάχρηση στο Vicodin. «Ήταν σαν να έπεσε ο ήλιος, σαν να ήρθε ένα τέρας», είπε η μικρότερη κόρη της στο Red Table Talk.

H παλιά κατάσταση ήρθε στο προσκήνιο το 2012. Σύμφωνα με αναφορές από τους The Guardian και τους New York Times, η Moore ζύγιζε μόλις 46 κιλά όταν είχε «επιληπτική κρίση μετά από κάπνισμα συνθετικής κάνναβης και εισπνοή μονοξειδίου του αζώτου» σε ένα πάρτι με την Rumer. «Ήμουν εκεί πανικόβλητη στο άλλο δωμάτιο με τα επείγοντα του 911 να μου λένε τι να κάνω», είπε η Rumer κατά τη διάρκεια του επεισοδίου στο Red Table Talk.

Η Moore μπήκε στο κέντρο αποκατάστασης λίγο μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο με την υποστήριξη των τριών κορών της.

Πίσω από τα φλας της κάμερας, η Demi Moore είχε μια αφόρητα δύσκολη ζωή με αποκορύφωμα τον χωρισμό της από τον Ashton Kutcher. Σύμφωνα με τους The New York Times, η καριέρα της είχε ξεφύγει, οι σχέσεις της διαλύθηκαν και η υγεία κλονίστηκε. Αν και δεν αποκάλυψε ποτέ την ακριβή της διάγνωση, είπε στο δημοσίευμα ότι οι ρίζες από την παιδική ηλικία «ήταν ένα σημαντικό βαρύ ιικό φορτίο».

Έκτοτε, έχει κάνει μια τεράστια προσπάθεια να ξεπεράσει τα τραύματά της. Η Moore μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης για «τραύμα, συνεξάρτηση και κατάχρηση ουσιών», έλαβε θεραπεία για τα προβλήματα υγείας της και σιγά-σιγά επανόρθωσε τις σχέσεις που είχε με τις κόρες της. Λίγο πριν από την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της στο Inside Out το 2019, η Moore επανέλαβε την καριέρα της στην υποκριτική με μια σειρά από κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πρότζεκτ, συμπεριλαμβανομένης της επιτυχημένης παρουσίας στο Empire και την κωμωδία της Scarlett Johansson, Rough Night.

«Τι θα γινόταν αν όλα δεν είχαν συμβεί σε μένα αλλά είχαν συμβεί για μένα; Αυτό που έμαθα είναι ότι το πώς κρατάμε τις εμπειρίες μας είναι το παν.” είναι ένα από τα συμπεράσματα στα οποία έχει καταλήξει η Demi Moore που δίνει τροφή για σκέψη σε όλους μας. Άλλωστε, οι δυσκολίες και τα προβλήματα μας βοηθούν να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, τις δυνατότητές μας και μας δίνουν ώθηση από τον πυθμένα να αναδυθούμε και να φτάσουμε ψηλά. Αρκεί να μην παραιτηθούμε και να το επιλέξουμε…

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Κινεζικό δίκτυο e-shop πίσω από μία από τις μεγαλύτερες απάτες στον κόσμο

Περισσότεροι από 800.000 άνθρωποι σε Ευρώπη και ΗΠΑ φαίνεται ότι εξαπατήθηκαν και μοιράστηκαν τα στοιχεία της κάρτας τους και άλλα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα με ένα τεράστιο δίκτυο e-shop καταστημάτων που έχουν ως

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Nafea Faa Ipoipo | Ο διάσημος πίνακας του Paul Gauguin που πωλήθηκε για 210 εκατομμύρια δολάρια

Nafea Faa Ipoipo (Πότε θα παντρευτείς)- ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα έργα τέχνης που δημιούργησε ο Paul Gauguin το 1892- είναι ανάμεσα στους πέντε πίνακες που δημοπρατήθηκαν ποτέ σε υψηλότερη τιμή. Ο διάσημος ζωγράφος έφυγε από τη ζωή, σαν σήμερα, 121 χρόνια πριν.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Roberto Rossellini & Ingrid Bergman| | Η θυελλώδης σχέση που καταγγέλθηκε από την Καθολική Εκκλησία & τη Γερουσία των ΗΠΑ

Με αφορμή τα 118 χρόνια από τη γέννηση του κορυφαίου σκηνοθέτη στις γεννήθηκε στις 8 Μαΐου 1906, μια αναδρομή στην πολυσυζητημένη σχέση του με τη Χολιγουντιανή σταρ, Ingrid Bergman.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Αλίσα Σμίντ | Πέρασε στους Ολυμπιακούς Αγώνες η «πιο σέξι αθλήτρια» στον κόσμο

Η Αλίσα Σμίντ ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το Παρίσι. Η Γερμανίδα αθλήτρια του στίβου, η οποία εδώ και χρόνια έχει χαρακτηριστεί από τους θαυμαστές της και τις ιστοσελίδες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >