AD

Νέο κύμα κακοκαιρίας προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι

Σήμερα (12/11) η μέρα θα ξεκινήσει με τον καιρό να είναι βελτιωμένος στις περισσότερες περιοχές.
Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα (12/11) είναι οι βροχές και οι καταιγίδες κυρίως στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ενώ σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στα ορεινά της Πίνδου και της Δυτικής Στερεάς. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Μακεδονία ενώ προς το βράδυ θα επηρεάσουν και τη Θεσσαλία.

Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα του Νοτίου Αιγαίου θα είναι σχετικά αυξημένες και τα φαινόμενα θα έχουν κατά τόπους χαρακτηριστικά λασποβροχής.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και μόνο το πρωί θα φτάνουν πρόσκαιρη τα 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στον νομό Θεσσαλονίκης το σκηνικό του καιρού θα είναι ανάλογο με αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 7 έως 18, στη Θεσσαλία από 9 έως 22, στην Ήπειρο από 7 έως 21, στη Στερεά από 10 έως 21, στην Πελοπόννησο από 9 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 21, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 13 έως 21, στις Κυκλάδες από 17 έως 22, στα Δωδεκάνησα από 18 έως 23 και στην Κρήτη από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές και από το απόγευμα από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και από το πρωί από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ ενώ το μεσημέρι πρόσκαιρα στα βόρεια θα φτάνουν τα 6 μποφόρ.

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Μάτια Ερμητικά Κλειστά | Το κύκνειο άσμα του Stanley Kubrick

Στις 26 Ιουλίου 1928 γεννήθηκε ο μεγάλος Kubrick. 72 χρόνια αργότερα, όταν έκλεισε για πάντα τα μάτια του, όσοι αναλύουν τους συμβολισμούς της τελευταίας ταινίας αναρωτιούνται για το κατά πόσο ο θάνατος του ήταν συμπτωματικός.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Εβίτα Περόν | Διεκδίκησα περισσότερα δικαιώματα για τις γυναίκες, επειδή ήξερα τί αναγκάζονται να υποφέρουν

Από νόθο παιδί και ταπεινωμένη στάρλετ σε Πρώτη Κυρία της Αργεντινής. Αγαπήθηκε και μισήθηκε με τόση φρενίτιδα που άγγιξε εν ζωή το μύθο. Έφυγε από τη ζωή στις 26 Ιουλίου του 1952.

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τζέρι Χολ & Μικ Τζάγκερ | Ο θυελλώδης έρωτας & η Αντζελίνα Τζολί- `πέτρα του σκανδάλου`

O αυθεντικός σταρ είναι γνωστό ότι ήταν ανέκαθεν ασυγκράτητος & ότι είχε πολλές ερωμένες… Υπήρξε όμως μία που τον προκαλούσε να την κυνηγάει… Με αφορμή τα 81 χρόνια από τη γέννησή του, στις 26 Ιουλίου του 1943, ας θυμηθούμε μια παλιά ιστορία…

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >