AD

Ryan Gosling | 9 πτυχές της ζωής του ίσως πιο γοητευτικού 40άρη του Χόλιγουντ

Στα 43 του χρόνια, είναι  ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους ηθοποιούς της εποχής μας. Ο Ryan Gosling γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1980.

 

 

“Έμαθα ότι είναι σημαντικό να μην περιορίζεσαι.”

Ryan Gosling

Η πρώτη φορά που τον είδα, ήταν στο “The Notebook”. Μια από τις πιο τρυφερές και συγκινητικές ταινίες που έχουν γυριστεί. Σε αυτό συνετέλεσε όχι μόνο η ιδιαίτερη ιστορία του έργου, αλλά κυρίως ο τρόπος που διαχειρίστηκαν οι πρωταγωνιστές τους απαιτητικούς ρόλους τους. Ο Ryan Gosling,  με εκείνη την ερμηνεία του όχι μόνο κέρδισε το στοίχημα, αλλά είναι σαν να έδωσε και μια υπόσχεση στο κοινό του για τη συνέχεια…

The Notebook GIFs | Tenor

Η ιστορία έδειξε ότι τελικά κατάφερε πολλά περισσότερα. Δύο χρόνια αργότερα από το “Τhe Notebook”, το 2006, έλαβε την πρώτη του υποψηφιότητα για Όσκαρ  για την ταινία Half Nelson. To 2007 κέρδισε υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία του στην ταινία Ο Λαρς και η Κούκλα του (Lars and the Real Girl) ενώ το 2010 έλαβε τη δεύτερη υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα  για την ταινία Blue Valentine  To 2011 πρωταγωνίστησε στις ταινίες Crazy, Stupid, Love  και The Ides of March λαμβάνοντας διπλή υποψηφιότητα στις Χρυσές Σφαίρες του 2011,ενώ τρία χρόνια αργότερα κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα  Α` Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στο υπέροχο μιούζικαλ στο La La Land. Το 2023 υποδύθηκε τον Ken στην ταινία Barbie της Greta Gerwig στο πλευρό της Margot Robbie.

Σήμερα, στα 43 του χρόνια, ο Ryan Gosling είναι  ένας από τους πιο δημοφιλείς και αγαπημένους ηθοποιούς της εποχής μας. Απίστευτα κουλ και ελκυστικός, έχει γίνει γνωστός χάρη στην εμφάνιση, τη γοητεία,τις ερμηνείες και την εκπληκτική φιλμογραφία του που περιλαμβάνει μερικές από τις πιο δημοφιλείς και αναγνωρισμένες -από τους κριτικούς ταινίες -των τελευταίων δύο δεκαετιών.

Μπορεί να είναι ένας από τους μεγαλύτερους κινηματογραφικούς αστέρες στον κόσμο, ωστόσο εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη ζωή του που οι περισσότεροι θαυμαστές του ίσως δεν γνωρίζουν.

Ας δούμε κάποιες ενδιαφέρους πτυχές της ζωής του…

ryan gisling ryan gosling gif | WiffleGif

1. “Μεγαλώσαμε αρκετά θρησκευόμενοι”

TFW you realize that a young Ryan Gosling starred in the Goosebumps TV  show: ryangosling

Ο Ryan Gosling μεγάλωσε στον Καναδά σε οικογένεια Μορμόνων. Σε μια συνέντευξη στο Beliefnet, δήλωσε: “Μεγάλωσα Μορμόνος. Δεν ήμουν πραγματικά Μορμόνος, οι γονείς μου ήταν. Ποτέ δεν μπορούσα να ταυτιστώ με αυτό. Υπάρχουν καλά πράγματα στο να πηγαίνω στην εκκλησία. Το να είμαι Μορμόνος με κοινωνικοποίησε σε νεαρή ηλικία.” 

2. Έζησε μοναχικά παιδικά χρόνια

How to Mine Crypto: Here are Ryan Gosling Gifs that Explain | Lifestyle |  ihodl.com

Ο πατέρας του Gosling ήταν περιπλανόμενος πωλητής, κάτι που συχνά είχε ως αποτέλεσμα την μετακίνηση της οικογένειας Gosling από μέρος σε μέρος. Ενώ παρέμειναν στο Οντάριο του Καναδά , αυτή η αίσθηση αστάθειaς οδήγησε σε μια κάπως μοναχική παιδική ηλικία για τον Gosling. Αποσύρθηκε από το σχολείο σε ηλικία δέκα ετών, εκπαιδεύτηκε στο σπίτι από τη μητέρα του για λίγο χρονικό διάστημα στο σπίτι και παρόλο που τελικά τοποθετήθηκε ξανά στο σχολικό σύστημα, κατέβαλε μεγάλη προσπάθει για να ενταχθεί ενώ πάλευε να δημιουργήσει φιλίες μέχρι τα δεκαπέντε του.

3. Κάποτε πέταξε μαχαίρια για μπριζόλες στα παιδιά, θέλοντας να μιμηθεί τον Rambo.

Sylvester Stallone cedería el testigo de Rambo a Ryan Gosling | Sylvester  stallone, Ryan gosling, Je te veux

Ίσως η πιο αστεία και συγκλονιστική ιστορία που αφορά τον Ryan Gosling θυμίζει τον Rambo, καθώς το τότε μικρό αγόρι, πετούσε  μαχαίρια για μπριζόλες στα παιδιά. Σύμφωνα με το The National Post, ο Gosling εμπνεύστηκε να μιμηθεί τον Rambo αφού είδε το First Blood ως παιδί. Θέλοντας να είναι σαν τον φανταστικό χαρακτήρα, ο Gosling πήρε μαχαίρια για μπριζόλες στο σχολείο και τα πέταξε σε άλλα παιδιά κατά τη διάρκεια του διαλείμματος. Με τα λόγια του ίδιου του  Gosling, “Μου είχαν δόσει αποβολή. Και οι γονείς μου ήταν τρομοκρατημένοι. Σκέφτηκαν, “Δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να δει ταινίες που είναι πολύ βίαιες.”

4. Αντιμετώπιζε προβλήματα στα μαθήματα

Pin on good looking people

Ο Ryan Gosling δεν ήταν ένας καλός μαθητής. «Τα πήγαινα πολύ άσχημα στο σχολείο και απλά δεν μπορούσα να θυμηθώ τι έλεγαν οι δάσκαλοι. Ένιωσα ότι φαινόταν πιο εύκολο για όλους τους άλλους και ήταν πιο δύσκολο για μένα. Αυτό επηρέασε αρκετά την αυτοεκτίμησή μου». Θυμάται επίσης την εποχή του στην ειδική αγωγή, λέγοντας, «Δηλαδή, άρχισαν να με πετάνε σε κάποιες τάξεις ειδικής αγωγής και τέτοια πράγματα».

5.Δεν ακολουθεί τη φυσική του προφορά αλλά του Marlon Brando.

 Ο Gosling έχει σίγουρα έναν μοναδικό τρόπο ομιλίας. Όπως αποδεικνύεται, αυτή δεν είναι η φυσική του προφορά. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο περιοδικό W το 2010, ο  Gosling δήλωσε την πεποίθησή του ότι η καναδική προφορά δεν ακούγεται «σκληρή». Θέλοντας να ακούγεται  πιο σκληρός λοιπόν, ως έφηβος άλλαξε κυριολεκτικά τον τρόπο που μιλούσε αντικατοπτρίζοντας το στυλ ομιλίας του Marlon Brando. Δεν είναι σαφές εάν αυτή είναι η ίδια προφορά που έχει σήμερα…

6. Σταμάτησε τις σπουδές του για να ασχοληθεί με την υποκριτικήAll of Ryan Gosling`s Movies Ranked From Worst to Best

Όπως πολλοί διάσημοι άνθρωποι με απίστευτο ταλέντο, ο Ryan Gosling εγκαταλείπει το γυμνάσιο. Ο  Gosling φοίτησε σε διαφορετικά λύκεια κατά τη διάρκεια των εφηβικών του χρόνων, συμπεριλαμβανομένης της Κορνουάλης, του κολλεγίου και επαγγελματικής σχολής της Κορνουάλης του Οντάριο και του Λυκείου Lester B. Pearson του Μπέρλινγκτον του Οντάριο.

Στη συνέχεια, ο Gosling παράτησε τις σπουδές του  σε ηλικία 17 ετών για να ασχοληθεί με την υποκριτική. Το επόμενο έτος, μετακόμισε στη Νέα Ζηλανδία και βρήκε δουλειά στο πρόγραμμα Fox Kids Network.

7. Έζησε κάποτε μαζί με τον Justin Timberlake

VIDEO PHOTOS Kandi Burress with young Justin Timberlake and Ryan Gosling on  MMC

Ενώ δεν διατηρούν πλέον επαφή, ο Ryan Gosling και ο Justin Timberlake ήταν στενοί φίλοι ως παιδιά. Τόσο πολύ που η μητέρα του Timberlake έγινε στην πραγματικότητα ο νόμιμος κηδεμόνας του Gosling. Για ένα διάστημα τουλάχιστον. Τόσο ο Gosling όσο και ο Timberlake πρωταγωνίστησαν μαζί στο The Mickey Mouse Club και η μητέρα του Timberlake ανέλαβε τον Gosling αφού η μητέρα του επέστρεψε στον Καναδά. Όπως εξηγεί ο Timberlake : “Η μητέρα του έπρεπε να κρατήσει τη δουλειά της στον Καναδά τον δεύτερο χρόνο που ήμασταν στο τηλεοπτικό σόου. Ήμασταν μάλλον λίγο πιο κοντά από τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν στην εκπομπή μόνο και μόνο επειδή έπρεπε να μοιραζόμαστε ένα μπάνιο .”

8.Είναι ιδιοκτήτης ενός μαροκινού εστιατορίου στο Λος Άντζελες

Tagine», le restaurant marocain de Ryan Gosling à Beverly Hills | le360.ma

Ο Ryan Gosling έχει επί του παρόντος ένα μαροκινό εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς με το όνομα Tagine. Το εστιατόριο είναι αρκετά υψηλής ποιότητας και σύμφωνα με το Morocco World News, είναι “εκεί που οι διασημότητες της A-list που συναντιούνται εκεί για ένα πιάτο με μαροκινές λιχουδιές”. Ο  Gosling και ο συνιδιοκτήτης, ο σεφ Abdessamad Benameur, άρχισαν να σχεδιάζουν το εστιατόριο από το 2004, και σύμφωνα με πληροφορίες έχει φιλοξενήσει τους Richard Gere, Salma Hayek και Keanu Reeves, μεταξύ πολλών άλλων.

9. Στην πρώτη σημαντική κινηματογραφική του δουλειά, υποδύθηκε έναν νεοναζί The 10 Best Ryan Gosling Roles - Paste

Ο Gosling κέρδισε τελικά τη σημαντική κινηματογραφική του συμμετοχή παίζοντας έναν νεοναζί στο δράμα του 2001 The Believer. Εκεί υποδύθηκε έναν Εβραίο που έγινε νεοναζί. Το The Believer πήρε το Μεγάλο Βραβείο της Κριτικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance το 2001 και συνετέλεσε στο να γίνει ο  Gosling σταρ. Αυτός ήταν και ο πρώτος «σοβαρός» ρόλος του.

O Ryan Gosling έχει πει σε συνέντευξή του : “Όλοι οι χαρακτήρες μου είμαι εγώ…” Κι αν αυτό ισχύει πραγματικά, τότε υπάρχει μια βαθιά συναισθηματική πλευρά του εαυτού του που κανείς δεν μπορεί να προσπεράσει. Όπως ακριβώς του Noah Calhoun στο αγαπημένο “The Notebook”.

56 images about ryan gosling on We Heart It | See more about ryan gosling,  gif and emma stone

 

Print Friendly, PDF & Email

AD

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Αλίσα Σμίντ | Πέρασε στους Ολυμπιακούς Αγώνες η «πιο σέξι αθλήτρια» στον κόσμο

Η Αλίσα Σμίντ ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το Παρίσι. Η Γερμανίδα αθλήτρια του στίβου, η οποία εδώ και χρόνια έχει χαρακτηριστεί από τους θαυμαστές της και τις ιστοσελίδες

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Πανελλαδικές 2024 | Αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη του σχολικού έτους και την έναρξη των εξετάσεων

Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για την ημέρα λήξης των μαθημάτων για τα γυμνάσια και τα λύκεια, καθώς επίσης και για την ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024, με τους υποψηφίους να έχουν μπει ήδη στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >

Τραγωδία στην Θήβα | «Δεν έπαιρνε ανάσα και του κάναμε μαλάξεις» μαρτυρούν οι γονείς για το νεκρό 18μηνο μωρό τους

Οι γονείς μέσα στον πόνο τους, περιμένουν τις απαντήσεις για το πώς έφυγε από τη ζωή το μωρό τους, στη Θήβα. Μιλούν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα..

Print Friendly, PDF & Email
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ >